Hemen düzenliyorumCanım link Polikistik Over grubuna yönlendiriyor
Olsun yeni ay yeni umutlar diyelim üzmeyin kendiniziKızlar adetim gelmeye basladı malesef hiç bukadar testin kurbanı olmamıstım
Güncel tarihlerinizi yazarsanız güncel leyelim siziKızlar adetim gelmeye basladı malesef hiç bukadar testin kurbanı olmamıstım
Güncel tarihlerinizi yazarsanız güncel leyelim sizi
Bu testin kurbanı oldumBat 20 mayıs sat 19 hazıran
Kesin adetmi oldun 6 gün gecikmisti doğrumu hatirliyorumBu testin kurbanı oldum
Ya nasıl test üretiyorlar anlamıyorum. Boşuna para veriyoruz.. Bir de umutlarımızla oynuyorlar. Neyse artık bir sonraki dönem için vücudumuzu ayarlayalım bari. İnşallah önümüzdeki ay hayırlı sonuçları görürüz canım. Ben de bir adet olsam hayırlısıyla..Bu testin kurbanı oldum
Kan testide nehatif geldi suan sökülemiyprum bendeYa nasıl test üretiyorlar anlamıyorum. Boşuna para veriyoruz.. Bir de umutlarımızla oynuyorlar. Neyse artık bir sonraki dönem için vücudumuzu ayarlayalım bari. İnşallah önümüzdeki ay hayırlı sonuçları görürüz canım. Ben de bir adet olsam hayırlısıyla..
Evet kanda negatif ama özür dilerim adet kanınada benzeniyor ama agrımda var peceteye silince geliyo umudumu kestim bu aydan oldaydı zaten kanda cıkardı o yuzden kimyasal falan akşıma gelmedi hiçKesin adetmi oldun 6 gün gecikmisti doğrumu hatirliyorum
Geçmiş olsun inşallah bidahaki ay bizim ayımız olur. Ama testinde silik çizgi var. Bunlara da güvenmiyoruz kiEvet kanda negatif ama özür dilerim adet kanınada benzeniyor ama agrımda var peceteye silince geliyo umudumu kestim bu aydan oldaydı zaten kanda cıkardı o yuzden kimyasal falan akşıma gelmedi hiç
merhaba kızlar. uğur getirsin hepimize.
Bizim yumurtalar kafayı yedi bu ay ya. Ben son kez test yapacam eve gidince. Eğer yine negatif olursa kadın doğum yolları bana gözüktü. Niye bu kadar gecikti öğrenmek lazımEvet kanda negatif ama özür dilerim adet kanınada benzeniyor ama agrımda var peceteye silince geliyo umudumu kestim bu aydan oldaydı zaten kanda cıkardı o yuzden kimyasal falan akşıma gelmedi hiç
Sat bat yaArsanız sizi de ekleyelimGeçmiş olsun inşallah bidahaki ay bizim ayımız olur. Ama testinde silik çizgi var. Bunlara da güvenmiyoruz ki
Ben daha adet görmedim sat 17 Nisan bat 15 mayisti ama beklemedeyim bu hafta da adet olmazsam kan vericemSat bat yaArsanız sizi de ekleyelim
Bu ay kimle konustuysam arkadaşlarım hep adetleri 4 5 gün gecikti. Bu ay böyle yaniltiyor bizi deBizim yumurtalar kafayı yedi bu ay ya. Ben son kez test yapacam eve gidince. Eğer yine negatif olursa kadın doğum yolları bana gözüktü. Niye bu kadar gecikti öğrenmek lazım
5 gün gecikmiş aslında kan verseniz çıkar bence ovulaston takibi yaptınız mıBen daha adet görmedim sat 17 Nisan bat 15 mayisti ama beklemedeyim bu hafta da adet olmazsam kan vericem
5 gün gecikmiş aslında kan verseniz çıkar bence ovulaston takibi yaptınız mı