- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Günde iki sade soda içiyorum ama
Magnezyum desteği al artarsa canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyum desteği al artarsa canım
Yok aşkım olmadım da belim tutuldu dikkat ediyodum da magnezyuma ara verdim bel cortladıKuzum adet oldun mu ArasaNillGerek
Yeterli gelmeywbilir benim dediğim magnezyum sıtrat magnezyumun türleri varmışGünde iki sade soda içiyorum ama
Bebeğim şöyle diyeyim sana 29 nisan da çatlatma iğnesi vuruldum 12. Günü test yaptım negatifti. Dümdüz negatif silik gölge mölge yoktu normalde 13-15 mayıs bat tarihim. Ama ben baya eski topiklere girip okudum iğneden sonra ki 18. Günlere kadar adeti geçiken bile varmış benim bugün 16. Günüm oluyo. Haftaya p.tesi salıya kadar gelmezse öyle yenilerim testiNe kaldı ki şurda bata meraktan çatlattın bizi hepimiz yanlış hissediyor olamayız ☺
Canım tebrık ederimmm çok şükür güzelce artıyor
Ay sizin testiniz galiba görünce cok mutlu oldum bugun regl gunum ama iki gündür dogulerim özellikle ucları hassaslastı 3 gun kala yaptıgım test buydu ertesi gün yaptım yine aynı cıktı ama artı med olunca kafamı cok karıstırdı acaba regl belirtisi desem hiç böyle olmadı sizin nasıldı acabaÇıkar bebek bak benim bu şaban ilk idrar erken gebelik ikinci idrar normal test hangisi erken gebelik insan şaşırıyor testler de artık dandikklestı kaset daha güzel çıkardı
Saglıkla kucagınıza almak nasip olsun darısı bizlern basına olsun inşallahh
Canım tek çare kan vermem benım degerım 44 ve erken gebelıkte çıkan sonuç testlere tövbe ettm cuma yeniden kan verecegımAy sizin testiniz galiba görünce cok mutlu oldum bugun regl gunum ama iki gündür dogulerim özellikle ucları hassaslastı 3 gun kala yaptıgım test buydu ertesi gün yaptım yine aynı cıktı ama artı med olunca kafamı cok karıstırdı acaba regl belirtisi desem hiç böyle olmadı sizin nasıldı acaba
Amın amin çok dua ediyorumSaglıkla kucagınıza almak nasip olsun darısı bizlern basına olsun inşallahh
Haklısınız insan kafasından bir türlü atamıyor resmen takıntı haline geldi testlerCanım tek çare kan vermem benım degerım 44 ve erken gebelıkte çıkan sonuç testlere tövbe ettm cuma yeniden kan verecegım
Öyle valla berbat bısı uaHaklısınız insan kafasından bir türlü atamıyor resmen takıntı haline geldi testler
Öyle öyle valla erken gebelige göre ben hamıle deılım düşünHaklısınız insan kafasından bir türlü atamıyor resmen takıntı haline geldi testler
44 çıktı canımbeni de etiketle sonucu şütfen merak ederim
Tamamen mı negatif canısı bir gün hMerhaba uzaktan takip ediyorum güzel haberler alanları tabrik ederim
Biz ilk defa bu ay denemeye başladık. Telefondaki uygulamaya göre ovulasyon gününden önceki 3 gün ve 2 gün sonraya denk gelmişiz .
Sonrasında normal rutin ilişkiler yaşandı. Açıkcası yeni deneyen biri olarak kendimi hamile gibi hissetmesem de karın bölgesindeki batmalar biraz olsun dikkatimi çekti :) son regl başlangıç günüm 21 nisan. yine uygulama 18 mayısta adet olacağımı öngörüyor. Yani 3 gün var . Kaset test dediğiniz testlerden aldım bugün denedim sanirim gecikmedigi icin daha çıkması pek mümkün değil ve negatif. Daha gebelik olmadı diye düşündüm ama bir ihtimal beklemeli miyim acaba? Fikirlerinizi merak ediyorum
Siz hem yeni hamilelik haberinizi aldınız hem de burada bana cevap vermeye gönüllü oldunuz ne tatlısınız allah sağlıkla anne babalı büyütmeyi nasip etsinTamamen mı negatif canısı bir gün h
Kala veya gece pozitif e dönenler var