- 12 Ağustos 2023
- 285
- 373
- 26
Yumurtlama zamanı bu dediğinizi yaşıyorum ben ama adete yakın yaşamamıştım hiç insallah yerleşmedir canımCanım benim adet günüm yarın. Şimdi afedersin özür dilerim idrarımı yaptım ve beyaz akıntının içinde kılcal damar gibi çizgi gibi kan vardı. Adet mi oluyorum. Böyle yerleşme kanaması olur mu
Böyle testimAtsana buraya da
Kargo bugün ya da yarın gelir. Gelir gelmez yapacağımDaha oncesı olur demişlerdi ama belkı de olur yanı bılemeyoz test yapmısmıydın
Yani salakca beyaz bi çizgi var o ne oluyorsa saçma sapan iyice umudum azaldı benım ya bu ay cok ümitliydim heveslenince olmuyor demekkiBöyle testim
Bi at yaYani salakca beyaz bi çizgi var o ne oluyorsa saçma sapan iyice umudum azaldı benım ya bu ay cok ümitliydim heveslenince olmuyor demekki
korkma benim ablam iki yegenime de silik testle hamile olduğunu öğrendi sakin kal bu stres de kötü sakın rahat ol kaset teste artık bakma dr kan testinle takipte kalAma sılık
beni de etiketle sonucu şütfen merak ederim
Evet artımedArtımed mı
Belli bebegım bunlar berbatEvet artımed
Değerin artıyor bence artık akşama güzel haberleri bekliyoruzBuda beklemıs halı canısı lar bakalım 3-4 gıbı kan verecegim akşama sonuç çıkar ama bel agrım var oda herhalde normal dır
Verdm canısı 2de falan çıkar herhaldeDeğerin artıyor bence artık akşama güzel haberleri bekliyoruz
Evet bende sımdı gördüm diğer mesajları bir pcolu olarak merakla bekliyorumVerdm canısı 2de falan çıkar herhalde
Yok kuzum ben adet bekliyorum onu arkadaşa yazdımSende mi bugün tesr yapacaktın sanki az önce konuşmalarda öyle gördüm sanki sıra sende miiii yoksaaaa☺
Ahhh o dertlerEvet bende sımdı gördüm diğer mesajları bir pcolu olarak merakla bekliyorum
Magnezyum desteği al artarsa canımBuda beklemıs halı canısı lar bakalım 3-4 gıbı kan verecegim akşama sonuç çıkar ama bel agrım var oda herhalde normal dır
Ne kaldı ki şurda bata meraktan çatlattın biziYok kuzum ben adet bekliyorum onu arkadaşa yazdım