Çok sevindimTeşekkür ederim eylül ayında düşük oldu doktorum 2 3 adet bekleyip korunmayı bırakabilirsin demişti.Düşükten sonra kontrollerimi yaptırdım ve değerlerimi takip ettik sıfırlandı. Ben biraz daha beklemeyi tercih ettim. O zamanki doktorum polikistik over hastası olduğumu ve tekrar gebelik düşünürsem ilaç kullanmamı söylemişti farklı bir doktora gittim genel kontrollerimi oldum ve eğer bu ay nasip olduysa ilaçsız gebelik olmuş olacak.İnşallah siz de güzel haberler alırsınız
Çok teşekkürler regli döneminin geçmesini bekleyeceğim sonrasında kan vereceğim inşallah güzel haberler alırız hepimizÇok sevindimkan tahlili de yaptıracak mısınız? Kan tahliliyle resmiyet kazanmış güzel haberinizi bekliyorum heyecanla
Merhaba dpo yumurtlama sonrası mı demek oluyormerhaba sonuçlarımı koyuyorum örnek olması adına bat 6 mayıs
ilk sonuç 10 dpo
ikinci sonuç 11 dpo sabah idrarı
üçüncü sonuç 11 dpo öğleden sonra
regl geçtikten sonra kan vereceğim sonuçları buraya atacağı iyi veya kötü benzer şeyler yaşayan veya karşılaştırmak isteyen olur
gözle sonuçlar daha belirgin
semptom nasıl derseniz gögüslerim baya dolu dolu ve ağır
büyük wc regl öncesi gibi ayıptır söylemesi ama neyden bahsettiğimi biliyorsunuz (normalde reglye 1 gün kala böyle olur şimdi 4 gün kala wc başaldı) ondan semptom olabilir normalden farklı bi durum
ara ara gaz sancısı mı krampmı anlamadıgım bi ağrı spazm gibi bişey
onun dışında yorgunum başkada bişeyim yok
Eki Görüntüle 3422352
Evet yumurtamadan sonrakı gün demekMerhaba dpo yumurtlama sonrası mı demek oluyor
Takipteyim ama bir zaman sonra göremiyorum bildirmleri listeyede kimse yazmiyor beni gecrndr yazdim sat bat.Konuyu takip etmeniz gerekiyor sat bat yazarsanız tabloya da eklenid
Benim de silik çıkmıştı bugün koyulaştı yarın regli günüm gaz şikayetim var ancak sancı gibi değil normalde adet öncesi göğüs ağrısı şişlik olurdu şimdi o da yok.Tansiyonum birkaç gündür düşüyor biraz hastaydım ondan mı hamilelikten mi bilmiyorum.Güzel haberler alalımEvet yumurtamadan sonrakı gün demek
Aa tarihlerimiz yakınmış benimde pazartesi regl günü gözüküyor sizin sonucunuzun resmi var mı acabaBenim de silik çıkmıştı bugün koyulaştı yarın regli günüm gaz şikayetim var ancak sancı gibi değil normalde adet öncesi göğüs ağrısı şişlik olurdu şimdi o da yok.Tansiyonum birkaç gündür düşüyor biraz hastaydım ondan mı hamilelikten mi bilmiyorum.Güzel haberler alalım
Çok fazla mesaj olduğunda gözden kaçırabiliyorum bıyle bir durumda özelden yazın lütfenArkadaslar bu gruptan neden bildirim gelmiyor bana beni kaydetmediniz mi bat 10
Takipteyim ama bir zaman sonra göremiyorum bildirmleri listeyede kimse yazmiyor beni gecrndr yazdim sat bat.
Yanlış hatırlamıyorsam ben 5 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala silik 3 gün kala silik 1 gün kala bugün de koyulaşmış ikinci çizgi gördüm.Çift çizgi olan görselleri yüklüyorum sırasıyla.İnşallah pozitiftir silik çizgiyle öğrenen birçok kişi oluyor.Sağlıklı ilerler inşallahAa tarihlerimiz yakınmış benimde pazartesi regl günü gözüküyor sizin sonucunuzun resmi var mı acaba
Benim test sonuçlarım nasıl sizce pozitif mii
Kan testi ne zaman vereceksinizYanlış hatırlamıyorsam ben 5 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala silik 3 gün kala silik 1 gün kala bugün de koyulaşmış ikinci çizgi gördüm.Çift çizgi olan görselleri yüklüyorum sırasıyla.İnşallah pozitiftir silik çizgiyle öğrenen birçok kişi oluyor.Sağlıklı ilerler inşallah
Aybı benim çizgilerde böyle inşallah pozitiftir yarın sabah yine yapcam test regl günüm gelincede kan vercem sonra eşime süpriz yaparım artıkYanlış hatırlamıyorsam ben 5 gün kala yaptım negatifti 4 gün kala silik 3 gün kala silik 1 gün kala bugün de koyulaşmış ikinci çizgi gördüm.Çift çizgi olan görselleri yüklüyorum sırasıyla.İnşallah pozitiftir silik çizgiyle öğrenen birçok kişi oluyor.Sağlıklı ilerler inşallah
Pazartesi veya salı kan vermeyi düşünüyorum hem adet zamanım geçmiş olurKan testi ne zaman vereceksiniz
İnşallahAybı benim çizgilerde böyle inşallah pozitiftir yarın sabah yine yapcam test regl günüm gelincede kan vercem sonra eşime süpriz yaparım artık
Evet ilk olacak benimİnşallahSizin nasip olursa ilk mi olacak
Benim de ilkinde düşük oldu inşallah güzel haberler alırız sağlıkla ilerler.İlkinde kese görünür görünmez ailemizle paylaştık ama şimdi olursa bekleyebildiğim kadar beklemek istiyorum.Evet ilk olacak benim️
Merhaba benım de yarn 4 gün kalacak elımde test var sabah yapayım diyorum ama kaset test var belirtilerin neydi acaba. Bende şişkinlik gaz kasıklarda batma ayrı arada gögus agrısı batması iştah artısı bel agrısı gece soguk ter atma bazen. Vucut ısım da yuksek suanPazartesi veya salı kan vermeyi düşünüyorum hem adet zamanım geçmiş olurBir düşüğüm var ilkinde çok erken öğrendim ve kalp atışını duyamadım o zamana kadar sürekli doktora gittim stresliydi bu sefer biraz beklemek istiyorum
Aynısına yakın benim de aynı duyguları yaşıyoruz sonuç ne oldu sizinKızlar çatlamamın üstünden 12 gün geçti bugün test yaptım ama şu testte aşırı silik çizgiyi bi tek ben mi görüyorum kafayı yiyorum galiba çizgi var mı yok mu