- 28 Ağustos 2023
- 1.294
- 994
- 32
Günaydın baya baktım ama ben emin olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet regl yarınsa daha koyu çıkardı ama Rabbim büyük umut kesilmez AllahtanBişi var gibi, gözle görünüyo da emin olamıyorum bende, bat yarın daha koyu çıkması gerekiyordu sanki de bilemedim kuzum ya
Tebrik ederiz sağlıkla gelsin inşallah gözünüz aydın olsunYumutlama üzerinden 12 gün geçti
Sırasıyla test sonuçları
10.gün
11.gün
11.gün
12.gün
Örnek olması adına
Evet regl yarınsa daha koyu çıkardı ama Rabbim büyük umut kesilmez Allahtan
Benimde bat 6 mayıs tebrik ederim sizideGünaydın arkadaşlar
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Sanırım bu grup bana da uğurlu geldi inşallah herkesten güzel haberler gelir
Bat : 8 Mayıs
Kan testi ne zaman vereceksinizGünaydın arkadaşlar
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Merhaba benim pek belirtim yok biraz gaz sorunu yaşadım ama normalde de oluyordu.Bir de tansiyonum düşüp durdu son günlerde hastaydım ondan da olabilir.Herkeste farklı olabilir inşallah siz de güzel haberler alırsınızMerhaba benım de yarn 4 gün kalacak elımde test var sabah yapayım diyorum ama kaset test var belirtilerin neydi acaba. Bende şişkinlik gaz kasıklarda batma ayrı arada gögus agrısı batması iştah artısı bel agrısı gece soguk ter atma bazen. Vucut ısım da yuksek suan
Teşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcakMerhaba benim pek belirtim yok biraz gaz sorunu yaşadım ama normalde de oluyordu.Bir de tansiyonum düşüp durdu son günlerde hastaydım ondan da olabilir.Herkeste farklı olabilir inşallah siz de güzel haberler alırsınız
Merhaba sıcak su torbası biraz iyi geliyor çok geçmiş olsun benm de ovulasyonda agrım oluyor genelde uzanınca da diniyor pek iş yapmamaya çalışınCanımlar şu an ovulasyon zamanındayım ve feci şekilde kasık ağrım var. İlaç almak istemiyorum. Sizce geçmesi için ne yapmalıyım
Normal de bu kadar olmazdı bu ay çok oldu sırtıma da atıyor ağrısı. Sıcak su torbası deneyeyim teşekkür ederim canımMerhaba sıcak su torbası biraz iyi geliyor çok geçmiş olsun benm de ovulasyonda agrım oluyor genelde uzanınca da diniyor pek iş yapmamaya çalışın
Regl günüm çarşamba ben cuma günü vereyim diyorum . O zamana kadar da testlerle takip edicem inşallahKan testi ne zaman vereceksiniz
Selam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek miiRegl günüm çarşamba ben cuma günü vereyim diyorum . O zamana kadar da testlerle takip edicem inşallah
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti 4 gün kala erken gebelik silik çıktı kaset yapsaydım çıkmazdı heraldeTeşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcak
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBaşka bir konuda görmüştüm yazınızı batlarımız aynıGünaydın arkadaşlar
İnşallah döner Benim de bat çarşamba günü. Dün başka bir şey için kan verdim beta da bakıldı kan vermişken ama 2 çıktı regle 5 gün kala burdan döner mi acaba umudum kırıldı yineSelam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek mii
Kan testinden bizi de haberdar edin tabloyu güncelleyelimRegl günüm çarşamba ben cuma günü vereyim diyorum . O zamana kadar da testlerle takip edicem inşallah