Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Yumutlama üzerinden 12 gün geçti
Sırasıyla test sonuçları
10.gün
11.gün
11.gün
12.gün
Örnek olması adına🧿

Eklentiler

• IMG_8990.jpeg
    IMG_8990.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın arkadaşlar 🌹🧡
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Sanırım bu grup bana da uğurlu geldi 😊inşallah herkesten güzel haberler gelir 😊
Bat : 8 Mayıs

Eklentiler

• 525C707C-FDAB-4C52-B452-08BCE28862FE.jpeg
    525C707C-FDAB-4C52-B452-08BCE28862FE.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 461CDAAC-177C-4381-AA34-B283596D5DC9.jpeg
    461CDAAC-177C-4381-AA34-B283596D5DC9.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın arkadaşlar 🌹🧡
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Benimde bat 6 mayıs tebrik ederim sizide🧿🧿

Günaydın arkadaşlar 🌹🧡
Kan testi ne zaman vereceksiniz

Merhaba benım de yarn 4 gün kalacak elımde test var sabah yapayım diyorum ama kaset test var belirtilerin neydi acaba. Bende şişkinlik gaz kasıklarda batma ayrı arada gögus agrısı batması iştah artısı bel agrısı gece soguk ter atma bazen. Vucut ısım da yuksek suan
Merhaba benim pek belirtim yok biraz gaz sorunu yaşadım ama normalde de oluyordu.Bir de tansiyonum düşüp durdu son günlerde hastaydım ondan da olabilir.Herkeste farklı olabilir inşallah siz de güzel haberler alırsınız 🌺

Merhaba benim pek belirtim yok biraz gaz sorunu yaşadım ama normalde de oluyordu.Bir de tansiyonum düşüp durdu son günlerde hastaydım ondan da olabilir.Herkeste farklı olabilir inşallah siz de güzel haberler alırsınız 🌺
Teşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcak😍

Canımlar şu an ovulasyon zamanındayım ve feci şekilde kasık ağrım var. İlaç almak istemiyorum. Sizce geçmesi için ne yapmalıyım

Canımlar şu an ovulasyon zamanındayım ve feci şekilde kasık ağrım var. İlaç almak istemiyorum. Sizce geçmesi için ne yapmalıyım
Merhaba sıcak su torbası biraz iyi geliyor çok geçmiş olsun benm de ovulasyonda agrım oluyor genelde uzanınca da diniyor pek iş yapmamaya çalışın

Regl günüm çarşamba ben cuma günü vereyim diyorum . O zamana kadar da testlerle takip edicem inşallah 🌹
Selam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek mii

Teşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcak😍
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti 4 gün kala erken gebelik silik çıktı kaset yapsaydım çıkmazdı heralde

Günaydın arkadaşlar 🌹🧡
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah🌸Başka bir konuda görmüştüm yazınızı batlarımız aynı😊

Selam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek mii
İnşallah döner🥹 Benim de bat çarşamba günü. Dün başka bir şey için kan verdim beta da bakıldı kan vermişken ama 2 çıktı regle 5 gün kala burdan döner mi acaba umudum kırıldı yine 🥲

X