Benimde bugün adet olmam gerekiyor olmadım halsizliğim çok var aşırı derecede var arada sancı gelip gidiyo sizinki nasıl oluyoEvett kızlar Cuma günü buraya silik bi test atmıştım kan verdim bugün beta 74 çıktıAllahım en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah
Yani adet günün de hamile olduğunuz zaman nasıl geçtiBenimde bugün adet olmam gerekiyor olmadım halsizliğim çok var aşırı derecede var arada sancı gelip gidiyo sizinki nasıl oluyo
5 gün kala benim negatifti 4 gğn kala pozitife döndü ama çok silik bi şekilde 2-3 dk bekleyince daha iyi anlaşılıyor benceİnşallah dönerBenim de bat çarşamba günü. Dün başka bir şey için kan verdim beta da bakıldı kan vermişken ama 2 çıktı regle 5 gün kala burdan döner mi acaba umudum kırıldı yine
Hayırlı olsun sizin de5 gün kala benim negatifti 4 gğn kala pozitife döndü ama çok silik bi şekilde 2-3 dk bekleyince daha iyi anlaşılıyor bence
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBaşka bir konuda görmüştüm yazınızı batlarımız aynı
Ederim tabi teşekkür ederimKan testinden bizi de haberdar edin tabloyu güncelleyelim
Yukarıda da yazmıştım dün beta 2 çıktı regle 5 gün kala günüme kadar yükselir mi bilmem belki de olsa çıkardı beklemedeyimÇok teşekkür ederimsizde durumlar nasıl
Ama daha çok var bence sen de acele etme dönmez olur mu tabii ki de döner şöyle düşün ki benim kızım da adet günü 65.40'tı Yani daha çok var hcg'ye de geçmemiş olabilir üzme tatlı canınıİnşallah dönerBenim de bat çarşamba günü. Dün başka bir şey için kan verdim beta da bakıldı kan vermişken ama 2 çıktı regle 5 gün kala burdan döner mi acaba umudum kırıldı yine
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsın öyle mutlu oldumAma daha çok var bence sen de acele etme dönmez olur mu tabii ki de döner şöyle düşün ki benim kızım da adet günü 65.40'tı Yani daha çok var hcg'ye de geçmemiş olabilir üzme tatlı canını
Bence de bekleyelim biz ne yaparsak yapalım takdir Allah'tan malum şüphesiz. Kendimizi boşa yormayalım amann. Bugün düşündüm de kendi adıma 5.5 yıldır nasıl yaşıyordum adet günlerim çabucak geliyordu şşıyordum. Korunduğum günler gibi hayatıma devam etmeye karar verdim düşünmeden asıl o zaman su gibi akıyor ZamanTeşekkür ederim ne güzel yazmışsın öyle mutlu oldumHayırlısı bekleyelim bakalım
Aynen öyle sağlıklı şekilde olsun da doğru zamanda gelsin diyorum ben de hepBence de bekleyelim biz ne yaparsak yapalım takdir Allah'tan malum şüphesiz. Kendimizi boşa yormayalım amann. Bugün düşündüm de kendi adıma 5.5 yıldır nasıl yaşıyordum adet günlerim çabucak geliyordu şşıyordum. Korunduğum günler gibi hayatıma devam etmeye karar verdim düşünmeden asıl o zaman su gibi akıyor Zamansenin ilk mi 2. Mi acaba canım
Gerçekten söylemesi kolay olsa da yapmasızor bilirim 2.de bile insan meraklanyor aynı duygularla bekliyor vakit saat hıcbızaman degısmicek çünkü o yüzden inşallah pozıtfe dönerizAynen öyle sağlıklı şekilde olsun da doğru zamanda gelsin diyorum ben de hepİlk canım ocaktan beri deniyoruz önceki aylarda o kadar üstüne düşmedim de bu aydan umutluydum. Allah bağışlasın kızını
Umarım güzel haberler alırsınızYukarıda da yazmıştım dün beta 2 çıktı regle 5 gün kala günüme kadar yükselir mi bilmem belki de olsa çıkardı beklemedeyim
Tabi ki her evladın yeri ayrıdır heyecanı farklıdırGerçekten söylemesi kolay olsa da yapmasızor bilirim 2.de bile insan meraklanyor aynı duygularla bekliyor vakit saat hıcbızaman degısmicek çünkü o yüzden inşallah pozıtfe döneriz
Teşekkürler sizin de sağlıkla ilerlesin inşallahUmarım güzel haberler alırsınız
İnşallah sabahtan beri hiç bakmamıştım evde değildim en son sabah sekizde baktım negatifti az önce eve geldim baktım kuruyunca böyle olmuş evet biliyorum kuruma çizgileri de olabiliyor ama daha önce bende olmadığı için bu tarzda tam yerinde çok garip değil mi tam yeri belirginTabi ki her evladın yeri ayrıdır heyecanı farklıdırinsallah güzel haberler veririz
Teşekkürler sizin de sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım benim ilk yaptım test ta bir gün sonra cookkk çookk Silk gözlerim şasi oluyor du resmen bakmaktan üç gün sonra tekrar yaptım aynı senin ki gibiydi cnm benim kac dakika sonra gördünüz i çizgiyi insalah vardır bitanem Sabah dene birde güzel haberlere gelirsin Allah'ımn izni ile heyecanla seni bekliyorumİnşallah sabahtan beri hiç bakmamıştım evde değildim en son sabah sekizde baktım negatifti az önce eve geldim baktım kuruyunca böyle olmuş evet biliyorum kuruma çizgileri de olabiliyor ama daha önce bende olmadığı için bu tarzda tam yerinde çok garip değil mi tam yeri belirgininsan yine de 5 gün kala azıcık HCG saptadı da ondan mı yerinde var diye düşünmeden edemiyor T tyz
Yaaa burda da gönlüme su serptinnnCanım benim ilk yaptım test ta bir gün sonra cookkk çookk Silk gözlerim şasi oluyor du resmen bakmaktan üç gün sonra tekrar yaptım aynı senin ki gibiydi cnm benim kac dakika sonra gördünüz i çizgiyi insalah vardır bitanem Sabah dene birde güzel haberlere gelirsin Allah'ımn izni ile heyecanla seni bekliyorum
Aa inşallah vardır canım ben daha önce yaptığım testlerde negatifse negatifti saatler sonra bile olsa böyle bir çizgi çıkmadı umutlandırmak istemem ama inşallah pozitiftirİnşallah sabahtan beri hiç bakmamıştım evde değildim en son sabah sekizde baktım negatifti az önce eve geldim baktım kuruyunca böyle olmuş evet biliyorum kuruma çizgileri de olabiliyor ama daha önce bende olmadığı için bu tarzda tam yerinde çok garip değil mi tam yeri belirgininsan yine de 5 gün kala azıcık HCG saptadı da ondan mı yerinde var diye düşünmeden edemiyor T tyz
Bu şekil olup kuruma çizgisi olan da var sanırım olmayan da var resmen %50 artıkAa inşallah vardır canım ben daha önce yaptığım testlerde negatifse negatifti saatler sonra bile olsa böyle bir çizgi çıkmadı umutlandırmak istemem ama inşallah pozitiftir
Tabii güzel haberlerle dönelim inşallahBu şekil olup kuruma çizgisi olan da var sanırım olmayan da var resmen %50 artıkaz önce etiketlediğim arkadaşın da ilk yaptığında gunler once saatler sonra çok Çok silik zor görmüş sonradan renklenmiş iki gün sonra. İnşallah Çok teşekkür ederim tekrar test yapınca buraya koyacağım Sen de gelişmelere haberdar et olur mu