Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Günaydın arkadaşlar
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Sanırım bu grup bana da uğurlu geldi inşallah herkesten güzel haberler gelir
Bat : 8 Mayıs

Eklentiler

• 525C707C-FDAB-4C52-B452-08BCE28862FE.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 461CDAAC-177C-4381-AA34-B283596D5DC9.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın arkadaşlar
Dün öğrendim ama emin olmadığım için yazmak istemedim . Bugün tekrar test yaptım .
Benimde bat 6 mayıs tebrik ederim sizide

Günaydın arkadaşlar
Kan testi ne zaman vereceksiniz

Merhaba benim pek belirtim yok biraz gaz sorunu yaşadım ama normalde de oluyordu.Bir de tansiyonum düşüp durdu son günlerde hastaydım ondan da olabilir.Herkeste farklı olabilir inşallah siz de güzel haberler alırsınız

Teşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcak

Canımlar şu an ovulasyon zamanındayım ve feci şekilde kasık ağrım var. İlaç almak istemiyorum. Sizce geçmesi için ne yapmalıyım

Canımlar şu an ovulasyon zamanındayım ve feci şekilde kasık ağrım var. İlaç almak istemiyorum. Sizce geçmesi için ne yapmalıyım
Merhaba sıcak su torbası biraz iyi geliyor çok geçmiş olsun benm de ovulasyonda agrım oluyor genelde uzanınca da diniyor pek iş yapmamaya çalışın

Merhaba sıcak su torbası biraz iyi geliyor çok geçmiş olsun benm de ovulasyonda agrım oluyor genelde uzanınca da diniyor pek iş yapmamaya çalışın
Normal de bu kadar olmazdı bu ay çok oldu sırtıma da atıyor ağrısı. Sıcak su torbası deneyeyim teşekkür ederim canım

Regl günüm çarşamba ben cuma günü vereyim diyorum . O zamana kadar da testlerle takip edicem inşallah
Selam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek mii

Teşekkürler bu sbah 5 kala yaptım ama bısey çıkmadı hayırlı olsun sizin de. Nedense heveslendım ama belırtıler psikolojik mı blmyrm okdr somut seyler var ki bakalm bundan sonra ne olcak
Ben 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti 4 gün kala erken gebelik silik çıktı kaset yapsaydım çıkmazdı heralde

Günaydın arkadaşlar
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBaşka bir konuda görmüştüm yazınızı batlarımız aynı

Selam benim de Çarşamba günü veya Perşembe. Yumurtlamada 2 günden şüphe edıyorum. Bu sabah negatif çıktı normal testlerım vardı acaba pozitif dönecek mii
İnşallah döner Benim de bat çarşamba günü. Dün başka bir şey için kan verdim beta da bakıldı kan vermişken ama 2 çıktı regle 5 gün kala burdan döner mi acaba umudum kırıldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…