Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kuzum biz bu ay zaten deneme bile yapalım diye düşünmeden olmuştu o yüzden dediğin gibi bir sonraki aylarda artık tam anlamıyla denemeye başlarız seninki sağlıkla ilerlesin inşallah takipte olacağım

Bir gebenin günlüğü gebelik testiydi pek güvenilir değilmiş öyle okumuştum bozuk olabilir dediğin gibi kuzum 14.35 gibi verdim 1 buçuk 2 saate çıkar dedi ama hala çıkmadı
İyi günler bende önceki gün bir gebenin testini yaptım şuan kan verdim hatta bekliyorum sonucu hatalı mı pozitif gösterdi acaba çok üzüldüm (

Kuzum biz bu ay zaten deneme bile yapalım diye düşünmeden olmuştu o yüzden dediğin gibi bir sonraki aylarda artık tam anlamıyla denemeye başlarız seninki sağlıkla ilerlesin inşallah takipte olacağım
amin kuşum ohh şimdi daha çok sevindim demekki vücut hazırlıyor kendini çok sağol kuzum bende buralardayım birşey sormak istersen elimden geleni yaparım

İyi günler bende önceki gün bir gebenin testini yaptım şuan kan verdim hatta bekliyorum sonucu hatalı mı pozitif gösterdi acaba çok üzüldüm (
Ben iki kere yaptım birinde silik gösterdi diğerinde negatif çıkmıştı bugün kan testim negatif çıktı umarım sizin pozitif çıkar

Merhaba bende son adet tarihin 31 mart cumartesi günü beta 39 çıktı bugün 29 nisan 125 çıktı doktorum güzel dedi sizce nasıl yükseliş

Ay evet ya benimde öyle oldu biliyor musun bu ağrı normal değil bebis yoksa kesin doktora gidicem falan dedim eşime hep allaaam inşallah yarabbimm bismillah bismillah

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına versin inşallah darısı başımıza
Amin inşallah tüm isteyenlere☺☺ yalnız rahime giden damarımda direnç varmış kan sulandırıcı iğne ve hap verdi daha önce böyle bişey duyan var mı

Ay bugün ne güzel hamilelik haberleri gelmiş ya yerim sizii okudukça umut oluyor kızlar takviye almayı düşünüyorum ya pcos falan yok ama yumurta kalitesi için maxijuno kullanmıştım bu ay ama sizce aynı devam edeyim mi yoksa başka kullanıp memnun kaldığınız takviyeler var mıı ?

Ben ocean mummy kullaniyorum canim memnunum tavsiye üzerine almıştım zaten güzel yani sanırım duskapani da ondan kullanıyordu

Merhaba yorumunuzu gördüm sanırım aynı sorun bende de var. Rengi berrak ama kıvamı çok koyu slime gibi ve yapış yapış bi sefer geldi bir daha gelmedi sizin sonuç pozitif mi acaba merak ediyorum benim bat 7 mayıs onun dışında bi belirti yok

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum rengi berrak ama kıvamı çok koyu yani slime gibi ve yapış yapış sizin sonuç ne oldu acaba pozitifi gördünğz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…