- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.941
Dayanicaz aytiiiiiiiimmmmDayana bildiyim yere kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanicaz aytiiiiiiiimmmmDayana bildiyim yere kadar
Yiyerim deni kizDayanicaz aytiiiiiiiimmmm
cannYiyerim deni kiz
Evet bu grubun her gruptan farki moraller yuksek nesemiz yerinde anca beraber kanca beraber guzelce atlatcaz bugunleriiiiiGunaydinlar olsun benim guzel kardeshlerimhanimlarrr az kaldi heyecan tavan artiknasilsiniz bakalimmmm?hickimse moralini bozmazsin lutfen moraller yuksek tutulsunhickimsede gunu gecmemish test yapmasin sabr edin birazcik
inşallahhhh canımm :)Evet bu grubun her gruptan farki moraller yuksek nesemiz yerinde anca beraber kanca beraber guzelce atlatcaz bugunleriiiii
9 nisan canım benim seninn:)))Senin adetın ne zaman canım.beraber bekleyelim :)
minik_prince yaa benim şuan çok ağrım var regli olcam galiba bennEvet bu grubun her gruptan farki moraller yuksek nesemiz yerinde anca beraber kanca beraber guzelce atlatcaz bugunleriiiii
13 n isan :)9 nisan canım benim seninn:)))
Ben 5 gün önceden test yapmıştım negatif çıktı şimdi bekliyorumm :))))13 n isan :)
savaşa gider gibi hazırlanıosun maşallah özendım sana inşallah en kısa zamanda hamile kalırsn cnmArkadaşlar;
BAT: 06/04/2018 idi. Maalesef adet gördüm. Yarın doktora gidip komple kan tahlillerimi yaptıracağım. Laboquick 50'li ovulasyon testi+5 erken gebelik testi ve 10'lu normal gebelik testi aldım. Yeni süreçte kullanacağım. Solgar Folat tb ve bebe aspirini alacağım. Taze çekilmiş keten tohumu+çörek otu+chia tohumu tüketmeye özen göstereceğim. Kuru incir yiyeceğim.
Canımız sağolsun. Yeni BAT: 05/05/2018 kabul edebilirim.
inşallah adetın gelmezde hamilesindir canımBen 5 gün önceden test yapmıştım negatif çıktı şimdi bekliyorumm :))))
Hayirli zamaninda hayirlisiyla gelsin canim benim. Hepimiz bu sureci guzel bi sekilde ve kalbimizdeki isteklerin gercek olmasiyla bitircez insallah. Aynen boyle moral bozmak yok ne gerekiyorsa onu yapnaya aynen devamArkadaşlar;
BAT: 06/04/2018 idi. Maalesef adet gördüm. Yarın doktora gidip komple kan tahlillerimi yaptıracağım. Laboquick 50'li ovulasyon testi+5 erken gebelik testi ve 10'lu normal gebelik testi aldım. Yeni süreçte kullanacağım. Solgar Folat tb ve bebe aspirini alacağım. Taze çekilmiş keten tohumu+çörek otu+chia tohumu tüketmeye özen göstereceğim. Kuru incir yiyeceğim.
Canımız sağolsun. Yeni BAT: 05/05/2018 kabul edebilirim.
Inşallah ya ama ne bileyim ya değişik bi sancı ağrıinşallah adetın gelmezde hamilesindir canım
Su an bende de var aynisi. Gorevdeyim denetimde ama altta agri kafada soru isaretleri ve suphe. Herks dio ki kac gundur ne is ceviriyosun sen hep telefondasin napiosun die :))minik_prince yaa benim şuan çok ağrım var regli olcam galiba benn
5 gün kaldıkaç gün kaldı canım da düştü
Ben su an biseulerde hissesiyorum sanki gelen ama wc olmadigindan kontrolde edemiyoruuumInşallah ya ama ne bileyim ya değişik bi sancı ağrı
Benimde 5 gün:)))5 gün kaldı