- Konu Sahibi minik_prince
- #1.841
inşallah 9 ay adet olmazsın :) hiç test yaptn mı 5 gün den önceBenim son 5korkuyorum adet olcam diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah 9 ay adet olmazsın :) hiç test yaptn mı 5 gün den önceBenim son 5korkuyorum adet olcam diye
Ayy canım ağzın bal yesin inşallah :)) hepimiz dokuz ay adet olmayalım yapmadım canım günü geçmeden yapmak istemiyoruminşallah 9 ay adet olmazsın :) hiç test yaptn mı 5 gün den önce
bende günü geçmeden yapmayayım diyorumda beklemekte çok sıkıcı:).. yumurtlama gününe göremi birlikte oldun sen.bir gün araylamıAyy canım ağzın bal yesin inşallah :)) hepimiz dokuz ay adet olmayalım yapmadım canım günü geçmeden yapmak istemiyorum![]()
İlk yumurtlama gününden itibaren bir gün arayla canımbende günü geçmeden yapmayayım diyorumda beklemekte çok sıkıcı:).. yumurtlama gününe göremi birlikte oldun sen.bir gün araylamı
Aynen son 5Benim son 5korkuyorum adet olcam diye
Ufak oynamalarin cok onenli oldugunu dusunmuyorum ben sonucta olmasi gerekenden yuksek. Benin her aksam atesim yukselio gece dusuo meselaBenim 36.6 olmuş dün 37.3 tu![]()
Hımm :) inşallah ya çünkü bu ay çok fazla umutlandım BNUfak oynamalarin cok onenli oldugunu dusunmuyorum ben sonucta olmasi gerekenden yuksek. Benin her aksam atesim yukselio gece dusuo mesela![]()
Haklsndason 5 çok heycanlı.. adet olursak üzülmeyelim..haberimiz yokmuş gibi bir sonraki aya devam .morel önemli
fazla şartlanmak ii değil ..herşeyin bi vakti var .heycanımızı yaşayalım geri sayımlar yapalım ama aksi sonucada kendımızı hazırlayalım .Haklsndaumudu kırılınca insan daha napcgnı sasıyo
Evet sanırsam haklsnfazla şartlanmak ii değil ..herşeyin bi vakti var .heycanımızı yaşayalım geri sayımlar yapalım ama aksi sonucada kendımızı hazırlayalım .![]()
Bende diyorum olsam ne güzel olur evimize mucize olur :))kendi kendime diyodum ki bu ay hamile kalsam ne güzel olur bebek oğlak burcu olur.nasip
inşallah canım .gerçekten büyük bir mucize ..içimizden bir canın çıkmasıBende diyorum olsam ne güzel olur evimize mucize olur :))
kaç gün kaldı canım da düştüBenim 36.6 olmuş dün 37.3 tu![]()
İnsallah canimm kac gun kaldiiHımm :) inşallah ya çünkü bu ay çok fazla umutlandım BN![]()
Kesinlikle katiliyorumm en onemlisi o :)son 5 çok heycanlı.. adet olursak üzülmeyelim..haberimiz yokmuş gibi bir sonraki aya devam .morel önemli
Evet her ne olursa olsun moraller yuksek olmali pes etmek yokHaklsndaumudu kırılınca insan daha napcgnı sasıyo
Aynen cunku birbirimizi cok iyi anliyoruz rahatca herseyi paylasiyoruz burdaallahtan burası varda biraz vakit geçiriyoruz.![]()