- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.861
seninde ilk denemendi galiba canım yanlış hatırlamıyosam:) buraya yazarsın dimi hamileysen veya deilsen .aynı durumdayız merak edıormKesinlikle katiliyorumm en onemlisi o :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde ilk denemendi galiba canım yanlış hatırlamıyosam:) buraya yazarsın dimi hamileysen veya deilsen .aynı durumdayız merak edıormKesinlikle katiliyorumm en onemlisi o :)
Evet benim de ilk :) merak etme hemen paylasicam bende. Sende ayni sekildee :))seninde ilk denemendi galiba canım yanlış hatırlamıyosam:) buraya yazarsın dimi hamileysen veya deilsen .aynı durumdayız merak edıorm
tabikii hemen paylaşıcam olumlu ya da olumsuzEvet benim de ilk :) merak etme hemen paylasicam bende. Sende ayni sekildee :))
Gun yaklastikca heyecan korku bi arada artiyortabikii hemen paylaşıcam olumlu ya da olumsuz
insan kabına sığamıyo hemen bat günü gelsin de öğreneyim istiyo.. ve bizi bizden başka kimse anlamıo:)G
Gun yaklastikca heyecan korku bi arada artiyor
günaydın canım ..inşallah olmazsın regl.. umarım hamilsindrgünaydın kızlaaaarrrrr sonnn ikiiiiii ama sanırım regli olacam öyle hissediyorum
inşallah canım bakalım ama geldi gelecek sanki regligünaydın canım ..inşallah olmazsın regl.. umarım hamilsindr
benim de ilkkk :)))seninde ilk denemendi galiba canım yanlış hatırlamıyosam:) buraya yazarsın dimi hamileysen veya deilsen .aynı durumdayız merak edıorm
karamsar olma canım bizde negatifleri gördükçe öyle bir his oluşuyor ama , ister bekle ister yap bitane kurtulGünaydın arkadaşlar. Bat günüm dündü. Üç gündür adet oluyor gibi karnım belim sırtım ağrıyor.dün gece böbreklerim ağrıyordu. Şimdi dizlerim bacaklarım ama hiç umudum yok. Kesin adet olacam.karamsarım biraz.test yapasım bile Yok.
dayanabiliyorsan bugün ve yarında bekle canım idrara geçmesi zaman alabilir negatif çıkarsa üzülme boşuna :))Günaydın arkadaşlar. Bat günüm dündü. Üç gündür adet oluyor gibi karnım belim sırtım ağrıyor.dün gece böbreklerim ağrıyordu. Şimdi dizlerim bacaklarım ama hiç umudum yok. Kesin adet olacam.karamsarım biraz.test yapasım bile Yok.
hatırdır kuzum noldu kiKızlar günaydn dün geceden beri miğdemde ağrı var iyi değilim
Senin adetın ne zaman canım.beraber bekleyelim :)benim de ilkkk :)))
kuzum senin kaç günün kaldı bataKızlar günaydn dün geceden beri miğdemde ağrı var iyi değilim
Canm anlamadm dünden beri miğdemde ağrı var mise bulantısı gibi değil anlmadmhatırdır kuzum noldu ki
inşallah hamilesindir canım ..bu kadar dayanmısın bir iki gün daha bekleGünaydın arkadaşlar. Bat günüm dündü. Üç gündür adet oluyor gibi karnım belim sırtım ağrıyor.dün gece böbreklerim ağrıyordu. Şimdi dizlerim bacaklarım ama hiç umudum yok. Kesin adet olacam.karamsarım biraz.test yapasım bile Yok.
5 günüm kaldı cnmkuzum senin kaç günün kaldı bata
aynen :)))))allahtan burası varda biraz vakit geçiriyoruz.