- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.381
inshAllah bu ay tutarŞİmdi bizim daha ilk denememiz olduğu için toy um ben bu konularda :)))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inshAllah bu ay tutarŞİmdi bizim daha ilk denememiz olduğu için toy um ben bu konularda :)))))))
ŞLuan hiç hiç hiiççç tutmuş gibi hissetmiyorum var ya o derece bağırsaklarım haraketlenmeye başladı cunku gerçi Ateşim daha düşmedi ama 1 - 2 gün önce düşüyormus geneldeinshAllah bu ay tutar
Bat 7 Nisan :)MerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelimher kes bat gununu yazsininshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
Not: bat tarihini eklemek isteyen hamish adaylarimiz ve hamish kalan anne adaylarimizbeni etiketliyerek bildirim isteklerini gondermenizi rica ediyorum
ANNE adaylarimiz
@masalperisi666
Hamish adaylarimizin batlari
@Nurbanu34 1 nisan
@ymrsis 1 nisan
@Why name is 1 nisan
@Misalllmm 2 nisan
@mesrefff 2 nisan
@Buecriy 3 nisan
@teacheralla 3 nisan
@Bellabells 4 nisan
@Neic 5 nisan
@Bayanaztech 6 nisan
@Selinselinselin30 6 nisan
Svltr 6 nisan
@Asiyemmm2121 6 nisan
@gzlgln 7 nisan
@morcivertkedi 7 nisan
@aysh3n 7 nisan
@frdsrht 7 nisan
@prensespinar 8 nisan
minik_prince 9 nisan
@smaakf 9 nisan
@nejlaa 86 9 nisan
Papatyamaviss 9 nisan
@OzgeAdl 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
@ttyesilelma 10 nisan
@Minkkalpp 10 nisan
bsebse 10 nisan
@Solin44 10 nisan
@Judy_K 13 nisan
@Yarenimm7914 13 nisan
@hande_aks 13 nisan
@srplmtmtk 14 nisan
@kubra5505 15 nisan
@balkanli42 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@saribaykus 18 nisan
D ddenizyildizii 18 nisan
@Seda 02 18 nisan
@Missly 18 mart
@pinkglove 19 nisan
@HerSey_Guzel_Olucak 21 nisan
@Sevdalikelebek 21 nisan
@yasam33 25 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@pelinimben 25 mart
@Havinn63 26 mart
@Liya90 26 mart
@padilican 27 mart
@Afiyetle 29 mart
@acem55 30 mart
@Asdfnm 30 mart
inşallah canımInshAllah olur kuzum:)
Kuzum belirtilere o kadarda kafayi takmiyalim:))))))ŞLuan hiç hiç hiiççç tutmuş gibi hissetmiyorum var ya o derece bağırsaklarım haraketlenmeye başladı cunku gerçi Ateşim daha düşmedi ama 1 - 2 gün önce düşüyormus genelde
InshAllah:))))test filan yaptinmi tatlim???Bat 7 Nisan :)
Hayır yapmadım regl günümü bekliyorum belirtiler var gibi ama çok da ümitlenmek istemiyorum. Dua edinInshAllah:))))test filan yaptinmi tatlim???
Hicbisheyi kafana takma iyi olacak:))))))biz delirdik hosh geldinHayır yapmadım regl günümü bekliyorum belirtiler var gibi ama çok da ümitlenmek istemiyorum. Dua edin
ne bileyim normalde dayanamam ama hiç canım çekmiyor belki acıkırsamNeden?????
Ay canım göndereyimSvltr olsada yesekkk
Haaaaaaa anladim kiz oyle soyleseneeeebende saniyorumki duygulandin die yiyemedinne bileyim normalde dayanamam ama hiç canım çekmiyor belki acıkırsam
Ay ayten sen ölme, senin şu doğlallığına bayılıyoruummHaaaaaaa anladim kiz oyle soyleseneeeebende saniyorumki duygulandin die yiyemedin
Napiyim kiz oye anladimnapiyonuz???mesleyin ne????Ay ayten sen ölme, senin şu doğlallığına bayılıyoruumm
Mühendisim, sen ?Napiyim kiz oye anladimnapiyonuz???mesleyin ne????
Hadi insallah canimmm :)) valla stresten iyice sigaraya abandim:/12 gün kaldı :) ama bakalım nasip çok dıkkat ettım bu ay olması için
Aynen bende oyler :))Şİmdi bizim daha ilk denememiz olduğu için toy um ben bu konularda :)))))))
Bende muhendisim :))Mühendisim, sen ?
malesef ki bendeHadi insallah canimmm :)) valla stresten iyice sigaraya abandim:/
ne mühendisi kızlarBende muhendisim :))