- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.021
Kız kalkamıyorum oturduğum yerden biri beni kaldrısınInshAllah kuzum vardir inshAllah)))))evet yaa benide bekliyor o gunler:))))sende bana cok destek oluyorsun kalben soyluyorum gercekten iyiki tanishmishiz:)))hadi cik burdan git al hemen
Lutfen uzulmek yokk.. hep beraber atlaticaz bugunleri ve ay bu ne zormus boyle hamilelik falan diye muhabbetlere giricezadet oldum maleseff
Ayyy kuzum cok gecmish olsun...uzulme..ben hep adet oldugumda zamani degilmish kotu bishey bashima gelecekti Allahim karshisini aldi sende oyle dushun kismet degilmish hayirlisiadet oldum maleseff
Dualarimiz seninle canimm guzel haberleri beklemekteyizz
sagol cnm inş iyi haberi veririm ama kalkamadm otrdgm yerden :)bir türlü:)Bekliyoruuuuuzzzz
Kocanmi gitti?Kız kalkamıyorum oturduğum yerden biri beni kaldrısın
Nerdesin gelip kaldiralimm:))Kız kalkamıyorum oturduğum yerden biri beni kaldrısın
Kranla kaldiralimNerdesin gelip kaldiralimm:))
bu sefer üzülmedim ya nedense. artık takmıycam kafama nolursa olsun sıkıldım sürekli düşünmektenAyyy kuzum cok gecmish olsun...uzulme..ben hep adet oldugumda zamani degilmish kotu bishey bashima gelecekti Allahim karshisini aldi sende oyle dushun kismet degilmish hayirlisi
inşallah hayırlısı neyse o olsun napalımLutfen uzulmek yokk.. hep beraber atlaticaz bugunleri ve ay bu ne zormus boyle hamilelik falan diye muhabbetlere giricez
Kocanmi gitti?
Nerdesin gelip kaldiralimm:))
Kranla kaldiralim
No usengeclik yes hareket bereket :)) zaten sabah yapman daha iyi olurrKızlar kocam gitti ben kalkamyrm üşenyrm he bu arada baktm hiç kan yok şükür :)
Evet kuzum kafana takma inan kalacaksin❤bu sefer üzülmedim ya nedense. artık takmıycam kafama nolursa olsun sıkıldım sürekli düşünmekten
Shukur shukur tatlim :)))Kızlar kocam gitti ben kalkamyrm üşenyrm he bu arada baktm hiç kan yok şükür :)
Keske sooyle yuzyuze de bool.boool dertlesebilsek gulebilsek :))Evet kuzum kafana takma inan kalacaksin❤
ya hpimiz ya hicimiz hep destek tam destek
Sabaha kadar delirecek o yapsin merak etmeyin cikacak:)))No usengeclik yes hareket bereket :)) zaten sabah yapman daha iyi olurr
Kız evi toplayamadm daha agrm var düşünnNo usengeclik yes hareket bereket :)) zaten sabah yapman daha iyi olurr
Vallahi bende cok istiyirom yaaaaaaaKeske sooyle yuzyuze de bool.boool dertlesebilsek gulebilsek :))
hiç test yapmadım herhangi bir belirtimde yok canım sadece geçen cuma tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra yani alt karın kısmımda bir kaç kez yanma ve batma oldu ara ara kasıklarımda cok hafif batma oluyo o kadar bir de bir kaç gündür ağzımda tuhaf bir tatInshAllah:))))))hic test yaptinmi??belirti falan armi?