- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.041
Aynen kuzum :) ya olmadı grlmez inş daha:)Shukur shukur tatlim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum :) ya olmadı grlmez inş daha:)Shukur shukur tatlim :)))
Toplama.....sen kalkma uzan ayaklarinida havaya tutKız evi toplayamadm daha agrm var düşünn
Ayyyyy inshAllah vardir tatlim:)))))hiç test yapmadım herhangi bir belirtimde yok canım sadece geçen cuma tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra yani alt karın kısmımda bir kaç kez yanma ve batma oldu ara ara kasıklarımda cok hafif batma oluyo o kadar bir de bir kaç gündür ağzımda tuhaf bir tat
Tatlim wc nedirki?ben anlamadimda( ama kasik agrisibelirtilerden birtanesi inshAllahkızlar şimdi wc gittim..wcden sonra kasıklarımda ağrı oldu..hafif hafif böyle.ne ki bu?
Boosveeeer bugunde :)))Kız evi toplayamadm daha agrm var düşünn
Arkadaşım bana ağzında tuhaf metalimsi bi tat var mı demişti acaba öyle bişey mi senin ki de inşallah hamişsindir kuzuhiç test yapmadım herhangi bir belirtimde yok canım sadece geçen cuma tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra yani alt karın kısmımda bir kaç kez yanma ve batma oldu ara ara kasıklarımda cok hafif batma oluyo o kadar bir de bir kaç gündür ağzımda tuhaf bir tat
inşallah canım ama bu belirtilerden daha fazlasını ocak ayında yaşadım mide bulandısı baş ağrısı ağızda metalik tat mide yanması hepsini yaşadım ama olmadı o yüzden çok umutlanmak istemiyorumAyyyyy inshAllah vardir tatlim:)))))
Fena mi olur buralari gezer bizde kalirsin degisiklik olur sonra biz geliriz biz oralariz gezerizzz:))Vallahi bende cok istiyirom yaaaaaaasiz belki gorushursun bense gelemiyecem azeriyim ben nasil gelerim ki
Onu sen psikolojik olarak yashatmishsin kendine o yuzden olmamish)))sadece kafaya takmamak lazimmm:)inşallah canım ama bu belirtilerden daha fazlasını ocak ayında yaşadım mide bulandısı baş ağrısı ağızda metalik tat mide yanması hepsini yaşadım ama olmadı o yüzden çok umutlanmak istemiyorum
metalik tat gibimi tam emin değilim ama tuhaf bir tat kuzum birde gün içinde ara ara mide bulantısımı değilmi tam belli olmayan bi mide kalkması oluyoArkadaşım bana ağzında tuhaf metalimsi bi tat var mı demişti acaba öyle bişey mi senin ki de inşallah hamişsindir kuzu
Adet tarihin ne zamandı kuzum :))metalik tat gibimi tam emin değilim ama tuhaf bir tat kuzum birde gün içinde ara ara mide bulantısımı değilmi tam belli olmayan bi mide kalkması oluyo
Ayyyyy kuzum kocam cok kisankc beee aclikdan evde olsem ekmek almaya bile gidemembu sene geleceyiz )))))ama siz gelseniz banada haber verin sizi bi guzel gezdireyimmmmmFena mi olur buralari gezer bizde kalirsin degisiklik olur sonra biz geliriz biz oralariz gezerizzz:))
tuvalet hala da ağrıo şuanTatlim wc nedirki?ben anlamadimda( ama kasik agrisibelirtilerden birtanesi inshAllah
olabilir canım büyük ihtimal psikolojikti bu ay pek takmıyorum bakalım bata son 5 inşallah vardırOnu sen psikolojik olarak yashatmishsin kendine o yuzden olmamish)))sadece kafaya takmamak lazimmm:)
deli bende diyirom wc ne shimdi aklima geldi tualetlerin ustunde oyle yaziyor yakasik agrisi iyi sen ilishkiyi kesme belki 2ci kez yumurtluyorsundur:))))tuvalet hala da ağrıo şuan
Evet takma:))))inshAllah kuzumolabilir canım büyük ihtimal psikolojikti bu ay pek takmıyorum bakalım bata son 5 inşallah vardır
Ama hemde hamishlik belirtisi:)))tuvalet hala da ağrıo şuan
bat a 6 gün kala yumurtlama olur mu ayh?deli bende diyirom wc ne shimdi aklima geldi tualetlerin ustunde oyle yaziyor yakasik agrisi iyi sen ilishkiyi kesme belki 2ci kez yumurtluyorsundur:))))
Cok umurlanmadan ama umudu da kirmadan hep beraberrinşallah canım ama bu belirtilerden daha fazlasını ocak ayında yaşadım mide bulandısı baş ağrısı ağızda metalik tat mide yanması hepsini yaşadım ama olmadı o yüzden çok umutlanmak istemiyorum