- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.121
TamamdirKaybolma bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdirKaybolma bak
Kuzum iynemi oldun?hayirli olsun bitanem inshAllah bu sefer guzel sonuc aliriz❤Benimde ilk iğnemde 15.gün geldi şuanda da 15.günü iğnenin işte kuzu
InshAllah bu bekleme beklemesi olirBat beklemece...
İnş cnm allah isteyen herkese versin tez vakitte inşInshAllah bu bekleme beklemesi olir
Cnm inş vardır bebeğin yarın sabam tekrarla bence bat ne zamandıKızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
2 gün var canım bataCnm inş vardır bebeğin yarın sabam tekrarla bence bat ne zamandı
Az kalmış stres yapma testi yarın tekrar et kafana çok takılıyorsa .2 gün var canım bata
Kuzum sen fotoya bakma en esasi sen goruyosan ish bitmishdir:) benim adete 4 gun kalmish test yapmishdim bembeyazdi testi 2 ye ayirip koymushdum camin onune eshim 1 saat sora gormush ayti cizgi var die bende ha baktim hicbishey yok hemde 1 saat gecmish sora 2 gun kalmish yaptim bu sefer cok net cizgini goruyorum ama fotoya dushmuyordu ama cok netleshmishdi adet 2 gun gecikince yaptim koyu cizgiydi ve hamileyim cok Shukur tavsiyem sana tekrarla ama sabah idrariyla inshAllah hamishsindirKızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...
InshAllahİnş cnm allah isteyen herkese versin tez vakitte inş
Patladık bile kuzum bitti artık iğne falan aşılama yapılacak :))))Kuzum iynemi oldun?hayirli olsun bitanem inshAllah bu sefer guzel sonuc aliriz❤
Beklemeye devam inşallah güzel haberler alırız hepimizMerhaba kizlarim ❤nasilsiniz bakem?napiyonuz?
Hicbishey olmaz benim guzelim kismethadi inshAllah hayirli olsun gelsin minigimiz❤Patladık bile kuzum bitti artık iğne falan aşılama yapılacak :))))
InshAllah kuzum❤Beklemeye devam inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Aşılama yapılmamışmıydı zaten sana iğnenin 15.günü diyordun o sen değilmiydinPatladık bile kuzum bitti artık iğne falan aşılama yapılacak :))))
Yok kuzu o femara artı çatlatma idiAşılama yapılmamışmıydı zaten sana iğnenin 15.günü diyordun o sen değilmiydin
Die die patlıyoruz :)))) hepimizin ki kuzum hepimizin ki doktor bile dior neyi yapamıyoruz :))) kısmet işte istediğin kadar saati bil öğren takip et yap yaniHicbishey olmaz benim guzelim kismethadi inshAllah hayirli olsun gelsin minigimiz❤
Ne zamn vuruldun iğneyiYok kuzu o femara artı çatlatma idi