- Konu Sahibi minik_prince
- #7.941
Hayırlı bayramlar kızçelerHepimiz cemi cümle inşallah aminnnnn :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı bayramlar kızçelerHepimiz cemi cümle inşallah aminnnnn :)))
Korkma kuzum gerçek malesef gerçektir yap bitir en azından hayal kurmaya devam edip üzülmezsin inşallah vardır bebişinKızlar bir yandan heyecanlanıyorum diğer yandan da korkuyorum test yapmaya ya bişey yoksa diye
Amin inşaallah .Hayal bile kırmamaya calişiyorumKorkma kuzum gerçek malesef gerçektir yap bitir en azından hayal kurmaya devam edip üzülmezsin inşallah vardır bebişin
Yapmadin mi test? Kac gun gecti ya da bat ne zaman?Amin inşaallah .Hayal bile kırmamaya calişiyorum
Ben kullanmadim ama az cok biliyorum pik yapmis c den daha cok gorunuyor t. bugunu de degerlendirirsin olmadi yarin.Merhaba kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay . Dün gece birliktelik oldu ve bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sizce nasıl ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
Canım yumurta en koyu olduktan sonra çizgi açılınca çatlar yani sen önümüzdeki birkaç günü de değerlendir benceMerhaba kızlar bide bana yardımcı olurmusunuz ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu ay . Dün gece birliktelik oldu ve bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sizce nasıl ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
Kuzum en sonki attığımı 1 saat önce yaptım , çizgi silikleşmiş biraz annemler bende gece anca değerlendirebilirim olurmuki acaba ?Canım yumurta en koyu olduktan sonra çizgi açılınca çatlar yani sen önümüzdeki birkaç günü de değerlendir bence
Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.Ben kullanmadim ama az cok biliyorum pik yapmis c den daha cok gorunuyor t. bugunu de degerlendirirsin olmadi yarin.
Canım bat 13 hazirandı ama salıya kadar beklemeyi düşünüyorumYapmadin mi test? Kac gun gecti ya da bat ne zaman?
Canım ya çatlamıştır yada çatlamak üzeredir. Sen geceyi mutlaka değerlendir bir de hemen kalkma mümkünse sabaha kadar yat, benim doktorum öyle demiştiKuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.
Bu gece olmadi obur gece olmadi ondan sonraki gece muhakkak degerlensin. Hadi insallah.Kuzum en sonki yaptığım testi 1 saat önce yaptım yani biraz silikleşmiş annemler bende bu yüzden gece anca değerlendirebilirim . Olurmuki gece acaba ? Kötü denk geldi biraz sabah saat 12 de yaptım pik olmuştu ozaman dün geceyi değerlendirdik.
Çok sevindim canım gözün aydın, darısı bizim gibi bekleyenlere :)))Kızlaaaarr hamileyimhamileyimmm cok mutluyumm sizle paylasmak istedim mutlulugumu 3 yıll sonundaa artık bende bir anne adayıyımm allahım bu mubarek gunde beni sevindirdi sizi de sevindirsinn insallaah
Sagol canımmm amin insallah tez zamanda nasip etsinnnÇok sevindim canım gözün aydın, darısı bizim gibi bekleyenlere :)))
Tebrik ederim hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun inşallahhhhh :)Sagol canımmm amin insallah tez zamanda nasip etsinnn
Canım çok sevindim inanki senin heyecanını yüreğimde hissettim hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallahKızlaaaarr hamileyimhamileyimmm cok mutluyumm sizle paylasmak istedim mutlulugumu 3 yıll sonundaa artık bende bir anne adayıyımm allahım bu mubarek gunde beni sevindirdi sizi de sevindirsinn insallaah