- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.821
iyi maşallah erkenden görmüşsün hepsini..Amin insallah sağol.
Evet alttan bakınca gördü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi maşallah erkenden görmüşsün hepsini..Amin insallah sağol.
Evet alttan bakınca gördü
Ay anladim canimm Allah bagislasinn ilk gebelik mi :)adetimde gecikmem oldu, geçen hafta salı kan verdim sağlık ocağına beta 1813 çıktı doktor ultrasonla baktı henüz kese yok 4 5 haftalıksın dedi. cumartesi günü lekelenmem oldu acile gittim kese oluşmuş ama düşük tehlikesi var dinlenmen gerek dedi. Bugün kontrole gittim kalp atışları var ama daha erken dinletmem bebeğe zarar verir 5+4 günlüksün dedi. Progeston verdi 1o gün sonra tekrar gel dedi :)
Evet sanirim oyle olmusiyi maşallah erkenden görmüşsün hepsini..
Ay anladim canimm Allah bagislasinn ilk gebelik mi :)
Aaa anladim saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim ...Hayır ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı aralık ayında , kalbi durmuştu bebeğimin 8 haftalıkken. Allah'ım bunu korusun inşallah.
Yok yok ben de pco ve troid yoktu. Düşükten sonra korunmamama rağmen olmamıştı doktor bir sıkıntı Yok demişti. 5. Ayda oldumaşallah ikiz mi acabaa:) sende pco ve tiroid falan vardı yanlış mı hatırlıyorum.
bak nasip işte .
yok canım neden endişeleniyosun..bir şeycik olmaz merak etme..Kızlar selam, dün bebeğimizin kalp atışı için doktora gittik. Sesini duyamadık, doktor çok derinden geliyor dedi ama ekranda çok net attığını gördük.. Ama yine de içime sanki bir şüphe düştü niye duyamadık ki diye.. endişelenmem gerekiyor mu acaba
Ay bilmem ki duyarım ümidiyle gitmiştim.. Sadece pıt pıt ekranda görebildim..yok canım neden endişeleniyosun..bir şeycik olmaz merak etme..
henüz erken demek ki canım..ben de haftaya gitcem doktora..büyük ihtimal ben de duyamam ama keseyi görmek istiyorum içimin rahatlaması için..Ay bilmem ki duyarım ümidiyle gitmiştim.. Sadece pıt pıt ekranda görebildim..
Ay keseyi görünce bu sefer kalbini görelim istiyor insan.. sonrasında gelişiyo mu.. sağlıklı mı vs derken galiba 9 ay boyunca bu endişelenmelerimiz bitmeyecek :)henüz erken demek ki canım..ben de haftaya gitcem doktora..büyük ihtimal ben de duyamam ama keseyi görmek istiyorum içimin rahatlaması için..
Kızlar selam, dün bebeğimizin kalp atışı için doktora gittik. Sesini duyamadık, doktor çok derinden geliyor dedi ama ekranda çok net attığını gördük.. Ama yine de içime sanki bir şüphe düştü niye duyamadık ki diye.. endişelenmem gerekiyor mu acaba
Kızlar bir bakar mısınız çizgi var mı yok mu? Eki Görüntüle 2152285 Eki Görüntüle 2152286
İçime su serptiniz valla çok teşekkür ederim :) bir dahali randevum 3 hafta sonra ozaman duyulur artık inşAllahkesinlikle gerekmiyor görüldüyse tamamdır :)
İnş da kalır tutunur :)var canım var :)
haftaya cumartesi gidicem bakalım inşallah görürüz..Ay keseyi görünce bu sefer kalbini görelim istiyor insan.. sonrasında gelişiyo mu.. sağlıklı mı vs derken galiba 9 ay boyunca bu endişelenmelerimiz bitmeyecek :)
ayh vaaaaarr..özellikle 2nci resimde daha net belli oluyor..kaç gün var bat a?Kızlar bir bakar mısınız çizgi var mı yok mu? Eki Görüntüle 2152285 Eki Görüntüle 2152286
inşAllah canımhaftaya cumartesi gidicem bakalım inşallah görürüz..
Var.canım gebelik testiyse bu hamilesin belli kiKızlar bir bakar mısınız çizgi var mı yok mu? Eki Görüntüle 2152285 Eki Görüntüle 2152286