- 22 Mart 2011
- 637
- 158
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim uzulme ama bu negatif :/ pfff birdahami denesen :/Kızlar şuna bir bakar mısınız negatif mi görüyorsunuz siz de benim gibi Eki Görüntüle 2151547
Yok ya artık denemeyeceğim adetimi bekleyeceğimCanim uzulme ama bu negatif :/ pfff birdahami denesen :/
Güzel düşün güzel olsun cnm, inşAllah bir sorun çıkmayacak. Keseyi daha yeni gebeliklerde göremedikleri oluyor.. Sonuçlar ne zaman çıkacak?Kizlar simdi hastaneden ciktim doktor alttan muayene etti keseyi goremedi ama boyle bi soguktu benden kan testi istedi progesteron istedi eger tutunmamissa ilac vericem dedi ya icim bi degisik oldu kizlar dua edin ya guzel sonuc ciksin
Dr dan geldim 4 cm kist oluşmuş ya bi bu eksikti bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta gelişimi için özel ilaçlar 30 yaşındayım şimdiye kadar hiç kist olmamıştıhayırdır inşallah canım..bize de haber ver mutlaka..
Dr dan geldim 4 cm kist oluşmuş ya bi bu eksikti bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta gelişimi için özel ilaçlar 30 yaşındayım şimdiye kadar hiç kist olmamıştısonucunu yaz canım merakla bekliyorum.. mersinde misin sende
Canim cikti sonuc gorduk keseyi sukur 1406 cikti betam 38 den yukselmis 1 haftada :))Güzel düşün güzel olsun cnm, inşAllah bir sorun çıkmayacak. Keseyi daha yeni gebeliklerde göremedikleri oluyor.. Sonuçlar ne zaman çıkacak?
Dr dan geldim 4 cm kist oluşmuş ya bi bu eksikti bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta gelişimi için özel ilaçlar 30 yaşındayım şimdiye kadar hiç kist olmamıştı
Inşallah cnm bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta geliştiriciler adet olursanda 3.günü gel bakalım duruma dedi.Geçmiş olsun canım.. belki de bu engeldi gebeliğine.. kist gider ve hamile kalırsın inşAllah
Gözünüz aydın kuzum Rabbim tamamına sağlıklıca erdirsin inşAllah :)Canim cikti sonuc gorduk keseyi sukur 1406 cikti betam 38 den yukselmis 1 haftada :))
Inşallah cnm bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta geliştiriciler adet olursanda 3.günü gel bakalım duruma dedi.
Kistin durumuna bakacak inşallah küçülmüşse sana özel tedaviye başlıcam dedi bebek için.. inşallah küçülür yaa.hormonlara falan bakacak demek ki
Amiiiiin inşallah yavrum :)Gözünüz aydın kuzum Rabbim tamamına sağlıklıca erdirsin inşAllah :)
Kistin durumuna bakacak inşallah küçülmüşse sana özel tedaviye başlıcam dedi bebek için.. inşallah küçülür yaa.
çatlamayan yumurtalar da kist diye nitelendiriliyor biliyosun..sıkma canını iyi gelir ilaçlar..Dr dan geldim 4 cm kist oluşmuş ya bi bu eksikti bir sürü ilaç verdi vitaminler yumurta gelişimi için özel ilaçlar 30 yaşındayım şimdiye kadar hiç kist olmamıştı
wuuuu süper...ayh darısı bana inşallah..ben de haftaya gitcem doktora..e seni de alalım o zaman şubat annelerineCanim cikti sonuc gorduk keseyi sukur 1406 cikti betam 38 den yukselmis 1 haftada :))
Alaalıııım tabiiiiwuuuu süper...ayh darısı bana inşallah..ben de haftaya gitcem doktora..e seni de alalım o zaman şubat annelerine
canım hamile misiinn inşallah yaa süper bir haberr umarım sağlıklı gebeliktir . aminn..Merakla bekliyorum geçen hafta 20 , iki gün sonra 90 çıktı değerim. Biraz önce kan verdim bakalım inşallah yükselmiştir :)