- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.741
Galiba cikiyo guzelim ben arkadashlardsn biliyorumKızlar az önce sağlık ocağında kan testi yaptırdım öğleden sonra internette sonucu görebiliyo muyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba cikiyo guzelim ben arkadashlardsn biliyorumKızlar az önce sağlık ocağında kan testi yaptırdım öğleden sonra internette sonucu görebiliyo muyuz
Merakla bekliyorum geçen hafta 20 , iki gün sonra 90 çıktı değerim. Biraz önce kan verdim bakalım inşallah yükselmiştir :)Repse nasilsin kuzum?❤
Ay inshallah kuzumyukselecek merak etmeMerakla bekliyorum geçen hafta 20 , iki gün sonra 90 çıktı değerim. Biraz önce kan verdim bakalım inşallah yükselmiştir :)
çıkar canım..saat 3 gibi fln..benim de dün öyle oldu..sağlık ocağı değil de..devlete bağlı polikliniğe vermiştim..öğleden sonra çıktı..Kızlar az önce sağlık ocağında kan testi yaptırdım öğleden sonra internette sonucu görebiliyo muyuz
amin canım darısı sana olsun inşallah..Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç bir belirtim yok hamilelige dair
ağır kaldırmıyorum da sıcak duş olayını bilmiyodum..doktora haftaya gideyim diyorum değerim de yükselir hem..Cok cok Shukur Allahima dikkat et kendine sicak dush falan alma agir falan kaldirma
Ya ben yoğun çalışıyorum birde dinlenme şansimda yok . ben her ay bat an önce göğüslerim siserdi bu sefer oda olmadıamin canım darısı sana olsun inşallah..
valla benmim kasıklarımda batma oldu..bir de göbek deliğimden aşağı çizgi gördüm pazar günü..zaten o an dedim hamileyim diye..
He kuzum mutlaka sicak dush konusuna dikkat et ilik dush al git bitanem❤ne kadar gec gitsen o kadar iyi erken gitmek iyi degil yoksa ashama ashama her defasinda gitmek zorunda kalacaksin:)))ağır kaldırmıyorum da sıcak duş olayını bilmiyodum..doktora haftaya gideyim diyorum değerim de yükselir hem..
ne zamandı canım bat?Ya ben yoğun çalışıyorum birde dinlenme şansimda yok . ben her ay bat an önce göğüslerim siserdi bu sefer oda olmadı
Normalde yarın ama ben 4 gün önce kahverengi lekelenme başladı ve hala devam ediyorne zamandı canım bat?
evet ama şöyle bir durum var tiroid ilacı içiyorum..He kuzum mutlaka sicak dush konusuna dikkat et ilik dush al git bitanem❤ne kadar gec gitsen o kadar iyi erken gitmek iyi degil yoksa ashama ashama her defasinda gitmek zorunda kalacaksin:)))
alla alla..test yap bence sen..Normalde yarın ama ben 4 gün önce kahverengi lekelenme başladı ve hala devam ediyor
Yarını bekleyim diyorum bat yarınalla alla..test yap bence sen..
beklemene gerek yok ki..varsa zaten çıkar..Yarını bekleyim diyorum bat yarın
amin canım benim çok teşekkür ederim..prensespinar Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim bu güzel günler hürmetine sana ve hiç bir anneye acısını göstermesin yavrunun inşallah kolay bir hamileliğin olsun huzurla anne ve babasıyla büyüsün inşallah
Mrs black @Aleynanur41 kizlarimmmmmmm ben yoktum hamileymishsiniz cok tebrik ediyorumAllahim tamamina erdirsin
Değilim canım yine regl oldum dün bitti aynen devam :)Shimdi geldim guzelim inshAllah hamishsindir❤son durumun nedir?:))))
Hayırlı olsun canım :)mesajları okuyamadın tabi di mi kaçak
dün öğrendim hamileyim
Gecmiste doguracak ilk anne oldun tebriklerben gittim bide 2019 annelerine yazacağıma 2018 annelerine yazdım ona ne diyosun