- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.761
kafa nasıl gittiyseGecmiste doguracak ilk anne oldun tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafa nasıl gittiyseGecmiste doguracak ilk anne oldun tebrikler
Gitmemesi mumkun degil bosver gitsin ama 9 aya kadar geri getir mutlaka sekerimkafa nasıl gittiyse
İyiyiz canım sen nasılsın bebiş var mıSelamlar kizlarimmmmmmmnasilsiniz???napiyosunuz coktandir yoktum nasilsiniz bakem
İnşallah inşallah gidip bakacağım sonuca :)Ay inshallah kuzumyukselecek merak etme
Hala sistemde kayıt bulunamadı diyorçıkar canım..saat 3 gibi fln..benim de dün öyle oldu..sağlık ocağı değil de..devlete bağlı polikliniğe vermiştim..öğleden sonra çıktı..
Kızlar lütfen yardım edin benim yumurtlama salıydı çarşamba değerlendirdik bugün 6.gün sabah hafif leke geldi kanlı yerleşme diye düşündüm ama az önce lavaboda affedersiniz baya akan uzun parçalı kana dönüştü ben daha 2 hafta önce adet oldum noluyo yaaa ((
Off cok korkuyorum cok fena oldum ya adetim boyle birden baslamaz da..eğer şansın varsa bence bir doktora git canım..
Off cok korkuyorum cok fena oldum ya adetim boyle birden baslamaz da..
Ya yumurtlamadan 6 gün sonra olunca korktum vücut kabul etmeyip atiyomu diyeben ekim ayında reglim bittip 1 hafta sonra regl olduğumu biliyom canım
Ya yumurtlamadan 6 gün sonra olunca korktum vücut kabul etmeyip atiyomu diye
Evet ediyor.aradim hastaneyi 4 gibi gelin dediler gidecem bakalımişte onu bilemem canım maalesef doktora gitmen en iyisi bence.. hala devam ediyor mu
Evet ediyor.aradim hastaneyi 4 gibi gelin dediler gidecem bakalım
hayırdır inşallah canım..bize de haber ver mutlaka..Evet ediyor.aradim hastaneyi 4 gibi gelin dediler gidecem bakalım
1 en geç 2 saate çıkar..bizi unutmaHala sistemde kayıt bulunamadı diyor
Sadece bu sonuçlar çıkmış devamı gelir mi1 en geç 2 saate çıkar..bizi unutma
gelir büyük ihtimal..ne zaman çıkar diye sormuş muydunuz?Sadece bu sonuçlar çıkmış devamı gelir miEki Görüntüle 2151527
Yok nigdedeyim eşim buraya atandida..sıra bekliyorum şuan nolur dua edinsonucunu yaz canım merakla bekliyorum.. mersinde misin sende
Tamam cnm dua edin nolur sıra bekliyorumhayırdır inşallah canım..bize de haber ver mutlaka..