- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.381
Hastaneye geldik bekliyoruz 1 gün sıra gelirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim batıma daha var :)) siz önden haberleri getirin hayırlısı ile :))
Belli olmaz o şimdiden dinlenme kendini kuzum çok erken daha 12 13 ten önce test sakın yapma birde belirtilere takılıp kafanı yorma olur mu iğne ve hap malesef gebelik belirtileri yapıyor Benin’de göğüs uçlarım dimdik sızı dolgunluk kasık ta batma hepsi vardı Bitanem daha erken iğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsen yolculuk daha bitmedi zaten daha rahimde kuzum hayırlısı ile inşallah gğzel haberler alırız sadece kafana takma ben taktım daha beter oldum anasını satem :)Kuzum benimde bugün iğneden sonra 8. Günüm hiç bir belirti yok sadece göğüs uçlarım acıyor sende nasıldı hamile değil miyim yani
ne kadar gunldum bu smaylik nerden cikti?
Belki tutunmaya karar vermiştir bebiş :))Kızlar benim bhcg 734 e çıkmış. Daha doktorun yanına giremedim dış gebelik mi acaba
Belki bir mucize olmustur ay insallah oyledir canimKızlar benim bhcg 734 e çıkmış. Daha doktorun yanına giremedim dış gebelik mi acaba
Haber ver cikincaKızlar benim bhcg 734 e çıkmış. Daha doktorun yanına giremedim dış gebelik mi acaba
TamamHaber ver cikinca
Insallah canim ne kadar var doktorun yanina girmene?yalnizmisin?Böyle olupta sağlıklı olan birileri var mı ya inşaallah dış gebelik değildir. Bebişim tutunmuş olsa
Eşim yanımda ara bitince girecemInsallah canim ne kadar var doktorun yanina girmene?yalnizmisin?
ayh inşallah güzel haberler verirsin canım benim..Eşim yanımda ara bitince girecem
İnşaallahayh inşallah güzel haberler verirsin canım benim..