- 4 Haziran 2013
- 12.271
- 8.544
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.341
Hoppp girdim iceriBuyur canim:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoppp girdim iceriBuyur canim:)))
Canımınnn içi nasılsın beybimmmmE Eslasaydam kuzummmmm❤❤❤❤❤❤❤
Aynen dümdüz uzanın ayaklar aşşağı kafa yukarı çekilcek sancı girerse hamilelik var demiştim :)Canım geçen ay senmi söylemişdin.bi haraket vardı.ağrı girince hamileydik
Anlamadim ben oni.sirtustu uzaninca zaten ayaklar yatay oluyo nasil asagi yapcaz bide kafa nasil yukari bakcak kafa gitti:))))Aynen dümdüz uzanın ayaklar aşşağı kafa yukarı çekilcek sancı girerse hamilelik var demiştim :)
Sırt üstü uzan yere ayaklarını ileriye itele belinden aynı anda kafanı yukarı gerinme hareketi yapıyorsun o anda kasığa ağrı girerse gebesin :)Anlamadim ben oni.sirtustu uzaninca zaten ayaklar yatay oluyo nasil asagi yapcaz bide kafa nasil yukari bakcak kafa gitti:))))
Sırt üstü uzan yere ayaklarını ileriye itele belinden aynı anda kafanı yukarı gerinme hareketi yapıyorsun o anda kasığa ağrı girerse gebesin :)
Sabah yapim bari simdi kociş hatun kafayi yedi der:)))Sırt üstü uzan yere ayaklarını ileriye itele belinden aynı anda kafanı yukarı gerinme hareketi yapıyorsun o anda kasığa ağrı girerse gebesin :)
Valla dene :) tabi ki illa öyle olması lazım die bişey yok ama ablam hatta kendim de dahil etrafta bi kaç kişi test edip onaylandı :) bende öyle anlamıştım :))bunu duymamıştım :)) bir o kaldı onu da deneyeyim
Hahahahaha reglye yakın yapın ama 10 gğn kala değil :))Sabah yapim bari simdi kociş hatun kafayi yedi der:)))
Valla dene :) tabi ki illa öyle olması lazım die bişey yok ama ablam hatta kendim de dahil etrafta bi kaç kişi test edip onaylandı :) bende öyle anlamıştım :))
Hadi bakalım sende iğne kullandın sanırım :)) bende geçen ay kullanmıştım :)) hayırlısı haberler ile gel inşllah :))yarın yumurtacığım çatlıyor Allahın izni ile bir haftaya yapim bari :))
Hadi bakalım sende iğne kullandın sanırım :)) bende geçen ay kullanmıştım :)) hayırlısı haberler ile gel inşllah :))
Bat 14 mayısMerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelimher kes bat gununu yazsininshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
Not: bat tarihini eklemek isteyen hamish adaylarimiz ve hamish kalan anne adaylarimizbeni etiketliyerek bildirim isteklerini gondermenizi rica ediyorum
ANNE adaylarimiz
@masalperisi666
@Sezerbusra21
@smaakf
@incikupeli
@Dildildil
@can09e
@Jeobus
@Slowlykubi
@cellinay
Hamish adaylarimizin batlari
@Nurbanu34 1 mayis
@ymrsis 1 mayis
@Why name is 1 mayis
@Duru zhl 1 mayis
@Misss_laviniaaa 2 mayis
@Misalllmm 2 nisan
@mesrefff 2 mayis
@vals_dancer 2 mayis
@miss flower 3 mayis
@chloen 4 mayis
@prensespinar 4 mayis
@busu35 4 mayis
@Selinselinselin30 5 mayis
@Buecriy 5 mayis
@aysh3n 5 mayis
@teacheralla 5 mayis
@SedaGretchen 5 mayis
@Ayca2533 5 mayis
@Neic 6 mayis
@Bellabells 6 mayis
@Bayanaztech 6 nisan
@Svltr 6 mayis
@Asiyemmm2121 6 mayis
@Mirketcik 6 mayis
@Platonikbaby 7 mayis
@gzlgln 7 nisan
@fitmus 7 nisan
@papatyakokankadin 7 mayis
@bsebse 8 mayis
@Hoplar 8 mayis
T ttyesilelma 8 mayis
@Merrrvee 8 mayis
minik_prince 9 mayis
@Papatyamaviss 9 mayis
@sedaerg9291 9 mayis
@Noona_noona 9 mayis
@nejlaa 86 9 nisan
@OzgeAdl 9 nisan
@Naz213 9 nisan
@ozgeozturk 10 mayis
@heytbengeldim 10 mayis
@Minkkalpp 10 nisan
@Umutvar123 11 mayis
@Papatya gul 11 nisan
@morcivertkedi 12 mayis
@Solin44 12 mayis
@semiks 12 mayis
@pembehayaller06 13 mayis
@Seda 02 13 mayis
@Judy_K 13 nisan
@Yarenimm7914 13 nisan
@hande_aks 13 nisan
@Asdfnm 13 mayis
@FUNDAYAMAN 13 nisan
@meva888 14 mayis
@aleynamesis 14 mayis
@srplmtmtk 14 nisan
@aysnrdmrc 14 nisan
@Moon1224 14 nisan
@hatice8679 14 nisan
@HerSey_Guzel_Olucak 15 mayis
@Alya_sura88 15 mayis
@kubra5505 15 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@ela basak 16 mayis
@Sugargirl0104 17 nisan
@Liya90 18 mayis
@saribaykus 18 nisan
@Missly 18 mart
yvz13 19 mayis
@pinkglove 19 nisan
@Repse 19 nisan
@Mermaid6734 19 nisan
E Eslasaydam 21 mayis
@4body1soul 21mayis
@Sevdalikelebek 21 nisan
@Baloglusunannesiii 21 nisan
@Aayyssnnrr 21 nisan
@Mrs black 21 nisan
@ozlm89 22 nisan
@bajka 23 mayis
@Ece_ce 24 nisan
@-Syma- 25 mayis
@yasam33 25 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@pelinimben 25 mart
@Havinn63 26 nisan
@jusane 26 nisan
@Rachael140285 26 nisan
@AnGeL3432 27 mayis
@padilican 27 mart
@tuana05 27 nisan
@Katrina_ 27 nisan
@gzmdncr33 27 nisan
@Aleynanur41 28 nisan
@Melegimiz89 mayis
@jusane 28 nisan
@Duru zhl 29 mayis
@Afiyetle 29 nisan
@derinbirtutku 29 nisan
@acem55 30 mart
@turuncu_girl ?
@pnarsln ?
Eneee oda güzel miş :))) iğne sandım kuzum bende direk söyleyince :)) hadi inşallah diorum bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendir :))yok kuzum ovulasyon testi iğne değil :))
Eneee oda güzel miş :))) iğne sandım kuzum bende direk söyleyince :)) hadi inşallah diorum bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendir :))
Sonrada bırakma. Beni dinle yaş kaç bilmiyorum ama gençseniz hiç bırakma :))sölemesi ayıp az önce degerlendirdik :)
yarın da boş bırakmam hadi hayırlısı :)))
Sonrada bırakma. Beni dinle yaş kaç bilmiyorum ama gençseniz hiç bırakma :))
Benimde öyle kuzum ama benim doktorum gençsiniz hergünü değerlendirin dedi :))) haydi inşallah güzel haberi alırız :))yaş 34 oldu kuzum ikinciyi istiyoruz kısmetse
iki düşüğüm var hep ovulasyon testi ile gebe kaldım
valla herüfe 3 gün benimsin dedim başka çaren yok :))
Benimde öyle kuzum ama benim doktorum gençsiniz hergünü değerlendirin dedi :))) haydi inşallah güzel haberi alırız :))