- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.361
Sırt üstü uzan yere ayaklarını ileriye itele belinden aynı anda kafanı yukarı gerinme hareketi yapıyorsun o anda kasığa ağrı girerse gebesin :)
Evet canim coksukur sorunumuz yok yumurtam catlaamiyodu ama simdi adet olucakmiyim bilmiyorum olursa tedaviye gidicem ilaclarla insaallahCanım bende bu sene 5 seneye girecegim ilk kez bebek düşündük daha doğrusu ben eşim istiyordu zaten ilk denemelere başladık bakalım ne olacak rabbim hayırlısını versin,hakkisin o aciui birkere yaşayınca insan hep aynısı olacak gibi geliyor,peki doktor ne diyor bu durumunda? Yani doğal yollardan hamile kalma olasılığı var degilmi
Benim yumurtlamadan 6 gün geçdi daha.olmaznı yaniHahahahaha reglye yakın yapın ama 10 gğn kala değil :))
Bunyeden bunyeye degisir. Cogu pozitifler bile bat incesi negatif cikar. Testi yapip moral bozulursa hiic yapma yanasma cani.Benim yumurtlamadan 6 gün geçdi daha.olmaznı yani
Yok teste tövbeliyim artıkBunyeden bunyeye degisir. Cogu pozitifler bile bat incesi negatif cikar. Testi yapip moral bozulursa hiic yapma yanasma cani.
Amin inşaallah. Allah razı olsunCanım benim kıyamam sana ben çok zor senin için ,istersen iyi geliceksin içinden ne geçiyorsa yaz herşeyi bir deftere tüm acini dök satırlara belki iyi gelir,kendini suçlama böyle olması gerekiyormus Allah'ın işine karışılmaz ,inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalirsin
Benim batıma daha var :)) siz önden haberleri getirin hayırlısı ile :))aminnn canım beni etiketle ama sonuca
hatta özelden yaz bana
Kuzum ben adete 3 gğn kala yapmıştım sancı girmişti dediğim gibi olur olmayabilir de ama var ise zaten mutlaka kasılma sancı oluyor :)Yok teste tövbeliyim artıkhenuz erken zaten
Ben 3 gün kala yapmıştım kuzum eski usulmüş:)Hadi canım aaa ilk kez duyuyorum ne zaman yapsak anlaşılır peki
Tamam o zaman denerim )))Kuzum ben adete 3 gğn kala yapmıştım sancı girmişti dediğim gibi olur olmayabilir de ama var ise zaten mutlaka kasılma sancı oluyor :)
Kuzum benimde bugün iğneden sonra 8. Günüm hiç bir belirti yok sadece göğüs uçlarım acıyor sende nasıldı hamile değil miyim yaniKuzum ben adete 3 gğn kala yapmıştım sancı girmişti dediğim gibi olur olmayabilir de ama var ise zaten mutlaka kasılma sancı oluyor :)
Canım benimde geçen ay ağrıyordu dokunamıyodum bile.ama bi şey çıkmadı.bu belirtilere inanmamak lazım çok takılma sendeKuzum benimde bugün iğneden sonra 8. Günüm hiç bir belirti yok sadece göğüs uçlarım acıyor sende nasıldı hamile değil miyim yani
İnşallah bu ay olur 10 mayısta test yaptırmayı planlıyorum haftaya bugünX
Canım benimde geçen ay ağrıyordu dokunamıyodum bile.ama bi şey çıkmadı.bu belirtilere inanmamak lazım çok takılma sende
İnşAllah canımİnşallah bu ay olur 10 mayısta test yaptırmayı planlıyorum haftaya bugün
Benim ilk 59.gunde geldi digeri 29.gun gelmisti duzeldi sandm smdi doktor bi hafta daha bekle kendi adetin olursa daha iyi dedi ptesi baslicam tarlusali ondan sonra hotmonlarmi bakcak bakalm nolcak bide olmuyo sonra yumurtlarsam bende bilmyom keske elimizde ultrason olsa baksak nevar yok yaAaaa kuzum sen kurtajmi oldun ben ilk adetimi 49 cu gun 2cisi 73 cu ilacla sokulmushtum 3cuye kendim oldum yani 4-5 aya duzelecek merak etme ama gecikmelerinde ilishkiyi ihmal etme ben ilishkide olmuyordum hemde korunuyordum.ama ki adet gormeme ragmen yumurtluyormushum
valla çok moralimiz bozuldu..özellikle eşimin..bu sabah da regli oldum zaten..test yanlış mı ki fln diyodu da..doğruluğu kanıtlandı yani...Hmmmmmm