- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.661
Sonucta daha catlama olmamistir bugunu degerlendir sen onemli olan catlamadan once beraber olmak moralini bozmaEn son pazartesi oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucta daha catlama olmamistir bugunu degerlendir sen onemli olan catlamadan once beraber olmak moralini bozmaEn son pazartesi oldu canım
Sonucta daha catlama olmamistir bugunu degerlendir sen onemli olan catlamadan once beraber olmak moralini bozma
Sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay denerseniz üzme kendini kendini sıkıntıya sokman üzmen de iyi değil ki canım her şeyin çaresi varGünaydın hanımlar.
Bugün içim buruk. Dün yumurtlama günümdü ama değerlendiremedik. Üstüne eşim cumartesi pazar oldu önemli günleri bu yüzden değerlendiremedik diyip bana söylendi. Benim içim kırıldı ama. Bu ay çok istiyordum bebeği. Ama biz değerlendiremedik
Aynı sıkıntı bende de var canım benim bugün tam 15 gün oldu test yaptım yine negatif adet de olmadım kasık ağrım bel ağrım var adet mi olucam diyorum beklemedeyim bendeMerhaba bende bugun gecikmenin 11.gunu ayni sizin ddginiz gibi ilkte beyaz akintim oldu sonra sari oldu ben bu ay ovulasyon testi denemistim ama beceremedim heralde iki koyu cizgiyi yakalayamadim testler bitincedr yapmadim daha bende ya gec yumurtladim yada iki kez yumurtladim en son adete iki gun kala iliski oldu bende acaba gec dollenmemi oldu diye merak ediyorum adet 5gun gecikince kan testi yaptirdim negatifti o gunden beri de idrar testi yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum
Mevsimsel birsey mi ki anlamıyorum ya hic kan testi yaptirdiniz miAynı sıkıntı bende de var canım benim bugün tam 15 gün oldu test yaptım yine negatif adet de olmadım kasık ağrım bel ağrım var adet mi olucam diyorum beklemedeyim bende
Yaptırdım negatif bu sabah idrar testi de yaptım negatif kan vermeye gitmek istemiyorum negatif olunca üzülüyorumMevsimsel birsey mi ki anlamıyorum ya hic kan testi yaptirdiniz mi
Sıkma canını bu ay olmazsa diğer ay denerseniz üzme kendini kendini sıkıntıya sokman üzmen de iyi değil ki canım her şeyin çaresi var
Pazartesi gunu randevum var kan testi yaptiricam yine negatif ise artik bir şekilde regl olmaliyim ki diger ay bebis denemelerine devam etmek icin.hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu gecikmenin sonu guzel olurYaptırdım negatif bu sabah idrar testi de yaptım negatif kan vermeye gitmek istemiyorum negatif olunca üzülüyorum
İllaki canım orası öyle ama kendini üzmen de fayda değil kiHaklısın canım, kendimi sıkarak birşey elde etmiyorum sonuçta ama insanın içi buruluyor yinede
İnşallah canım ya ama ben kan vermek istemiyorum negatif görünce üzülüyorumPazartesi gunu randevum var kan testi yaptiricam yine negatif ise artik bir şekilde regl olmaliyim ki diger ay bebis denemelerine devam etmek icin.hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu gecikmenin sonu guzel olur
Mevsim gecislerinden herhalde çok fazla var bu aralar adeti gecikenPazartesi gunu randevum var kan testi yaptiricam yine negatif ise artik bir şekilde regl olmaliyim ki diger ay bebis denemelerine devam etmek icin.hakkimizda hayirlisi olsun insallah bu gecikmenin sonu guzel olur
İnşallah canımMerhaba kızlar dün ilk denememiz yaptık hayırlısı olur inşallah
Kızlar şimdi ben dün çatlatma iğnesi oldumya yarın sabah 5.30 da 36 saat oluyor ben bugün ilişkiye girsem yine 5.30 da girerim bir zararı olur mu
Yok ya inanmiyorum heyecanim falanda yok:////Heheheh gelsin bebe :))) çok heyacanlııı :))
Yok yaa heyecanlandirmayin beniKonu sahibi olarak bi atak bekliyoruz senden bu ay. Hadi bakalım inşallah hayırlısı
Erken gebelik testi yap canım ben aldım yapmak için elim gitmiyo deli olcamMerhaba bende bugun gecikmenin 11.gunu ayni sizin ddginiz gibi ilkte beyaz akintim oldu sonra sari oldu ben bu ay ovulasyon testi denemistim ama beceremedim heralde iki koyu cizgiyi yakalayamadim testler bitincedr yapmadim daha bende ya gec yumurtladim yada iki kez yumurtladim en son adete iki gun kala iliski oldu bende acaba gec dollenmemi oldu diye merak ediyorum adet 5gun gecikince kan testi yaptirdim negatifti o gunden beri de idrar testi yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum
Ama bak canım burada 36 saat öncesinde de diyor