- 3 Şubat 2018
- 553
- 630
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.041
Bende erken gebelik değildi bebetime vardı onla yaptm dayanamadım koskoca tek çizgi çıktı :))) ama bugün hunharca bel ve kasık ağrım var adet olcam sankiBen yapmadim :) testim bile yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende erken gebelik değildi bebetime vardı onla yaptm dayanamadım koskoca tek çizgi çıktı :))) ama bugün hunharca bel ve kasık ağrım var adet olcam sankiBen yapmadim :) testim bile yok :)
Cok gecmish olsun tatlim...inshAllah Allah yavrunu gonderir:)))))Diorum ki iki düşük yaptım :)) birde 34 yaşına geldim birde miyom ameliyatı geçirdim kadın hastalıkları ile haşır neşir oldum baya :)) alma kuzum duş gerisini salla :)))
Valla hep diyorumuz mottomuz adet olana kadad umutsuzluk olmamasi :) ve en en erken bat gunu test yapmakBende erken gebelik değildi bebetime vardı onla yaptm dayanamadım koskoca tek çizgi çıktı :))) ama bugün hunharca bel ve kasık ağrım var adet olcam sanki
Benimde kocam almamishBen yapmadim :) testim bile yok :)
:)))) Mecbur en erken ptesi yapcan canimin iciii ben adet olmazsam 12sinde yapicam insallah :)Benimde kocam almamish
Yok kuzum mikrop bakimindan soylememishdim evde kendim yapiyorum yalniz kendime her defasinda temizliyorum iyice sadece dushuk filan olurmu die sormushtum:)))))Bısey olmaz demek ıstedım canım :)))) ben 9 aylıkken bile yaptım agdayı hıc sıkıntı olmuyor ama çok evham yapıyorsan su hastane eldıvenşerı ile yap
InshAllah kuzum soyledimki dur gidip alalim kalkti sora dushundumki kismet degilmish ptesi yaparim artik:):)))) Mecbur en erken ptesi yapcan canimin iciii ben adet olmazsam 12sinde yapicam insallah :)
Hadi bakalim guzel haberlerinle canimm :))InshAllah kuzum soyledimki dur gidip alalim kalkti sora dushundumki kismet degilmish ptesi yaparim artik:)
Kuzum inshAllah olur:)))tatlim cok kadinadeti 10gun geciktikden sonra idrar testinde cikiyor...umut var hayla:)ins olurr hayirli zamanda
Bakalim inshAllahHadi bakalim guzel haberlerinle canimm :))
Canım gvyna diye yıkama jeli var sonra da onunla detaylı yıkarsın zaten rahim agzı kapalı korkma heleki kendin yapacaksın daha guzelInshAllah kuzum soyledimki dur gidip alalim kalkti sora dushundumki kismet degilmish ptesi yaparim artik:)
9 nisan yaptım canım negatif10 nisan olanlar erken gebelik testi yaptı mı acaba :))
Ben de ondan aldım netten5 tanesi 10 tlLaboguick marka test kullandim bu test problemli mi
Canım çizgiler sonrasında çıkmadıysa büyük ihtimal hamilesinKizlar lutfen bana Eki Görüntüle 2134325 yardimci olurmusunuz bu gebelik testleri benim aklimla oynuyor
Canm fazla idrar damlatmşssn ikincisi bozlmş test tekrrdan yap benceKizlar lutfen bana Eki Görüntüle 2134325 yardimci olurmusunuz bu gebelik testleri benim aklimla oynuyor
1.2 sonra cikti canim çizgilerCanım çizgiler sonrasında çıkmadıysa büyük ihtimal hamilesin