- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.861
Evet canım böyle başlar hep umut yok bende sizlerden güzel haber alırız inşallah
insallah canim en azindan bu kadar strese gecikmedi. bekletmeden geldi. bi de hamile olmadigin halde stresten gecikseydi daha kotuydu allak bullak olurdunEvet canım böyle başlar hep umut yok bende sizlerden güzel haber alırız inşallah
Hayirlisi olsun canimHayirli zamaninda hayirlisiyla gelicek bebislerimiz ben inaniyorum canim moral bozmak yok hic
Aynen oyle canim zamaninda geldi yine :)insallah canim en azindan bu kadar strese gecikmedi. bekletmeden geldi. bi de hamile olmadigin halde stresten gecikseydi daha kotuydu allak bullak olurdun
Tatlim ashagida mesaj yeri var yaa shimdi yazdiginda gounuyor cevapla sozunun yanindaki dosya yukle:)Kizlar buraya fotograf nasil ekleniyor acaba :) cok cahilim de :)
Ne fotograf yukluyon kiz????Kizlar buraya fotograf nasil ekleniyor acaba :) cok cahilim de :)
Oraya basiyorumda hicbisey gelmiyo :))Tatlim ashagida mesaj yeri var yaa shimdi yazdiginda gounuyor cevapla sozunun yanindaki dosya yukle:)
test fotografiymis bideNe fotograf yukluyon kiz????
Yok ogrenmek icin sordum sadece :)Ne fotograf yukluyon kiz????
Yok yaa inan daha siparis vermedim:)))test fotografiymis bide
Ben beceremicem galiba :)) neyse yapcak bisey yok :)) ya tel de sikinti ya ben se hayirlisi :))Iyive bas fotograf yuklendikten sonra ashagisinda gosteriyor cevaplanin ashagisinda tam resim yap at
Aynen oyle. Dosya yukleye basiyorum rengi sari oluyo sadece ama hicbisey gelmiyo ekranaBoyle degilmi sende???Eki Görüntüle 2134082
Misalllmm Bellabells Buecriy B Bayanaztech Svltr
Asiyemmm2121 nasilsiniz kizlar test yapdinizmi?? varmi guzel haberler???