- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.841
Artk almam ılık alrım canm tamam hep pozitifim kızma bacımO emojini sana yasakliyorumkuzum hicbishey olmaz bilmemishsin bashka sheye zarari yok sadece sicak dush alma shimdiden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artk almam ılık alrım canm tamam hep pozitifim kızma bacımO emojini sana yasakliyorumkuzum hicbishey olmaz bilmemishsin bashka sheye zarari yok sadece sicak dush alma shimdiden sonra
Sıcak su kadın için ıyıdır . Erkek için spermin saglıklı olması için sıcak iyi degılKızlar sıcak su kadına ve erkeğe yasak ona göre ne kendiniz nede eşleriniz sıcak suyla yıkanmasın olar mı :)))) yumurta ve sperm açsından diorum ben :)
Ha shoyle yola gel:)))
Artk almam ılık alrım canm tamam hep pozitifim kızma bacım
Hayir kuzum kadina yasak degil hamile kadina yasak ama erkeye cok yasak oda ilishkide olmamishtan once eshlerinizin dush almaya izin vermeyinKızlar sıcak su kadına ve erkeğe yasak ona göre ne kendiniz nede eşleriniz sıcak suyla yıkanmasın olar mı :)))) yumurta ve sperm açsından diorum ben :)
Evet tatlim kadin icin iyi benim adetim geciktiyinde hamile olmadigimdan emin oldugumda guzel bir simsicak suyla dush aliyorum vucudum rahatliyor hemencicik adetim geliyor:)))))sen aramiza yeni katildin batin ne zaman?:)Sıcak su kadın için ıyıdır . Erkek için spermin saglıklı olması için sıcak iyi degıl
Adetmi oldun???Benimkiler geliyo bu ayda olmadı hayırlısı olsun
Başlıcam galiba cnm akıntının içinde kılcal damar gibi gelmeye başladı akşama kalmaz başlarAdetmi oldun???
Ne soyleyim be kuzum uzulme napalim hayirlisi zamani degilmish daha Allah zamaninda saglikli sahhetli imanli evlatlar gondersin inshAllahBaşlıcam galiba cnm akıntının içinde kılcal damar gibi gelmeye başladı akşama kalmaz başlar
Amin kuzum inşallah hayırlısı olsunNe soyleyim be kuzum uzulme napalim hayirlisi zamani degilmish daha Allah zamaninda saglikli sahhetli imanli evlatlar gondersin inshAllah
basladi mi tamamen regl?Benimkiler geliyo bu ayda olmadı hayırlısı olsun
Yok canım akıntının içinde incecik geliyo damar gibi akşama baslarbasladi mi tamamen regl?
hep oyle oluyosa bilemem ama baslamadikca umit varrr. olmazsa da bir dahaki aya insallah kuzum uzulme hayirlisi buymusYok canım akıntının içinde incecik geliyo damar gibi akşama baslar
Hayırlısı cnm umudum yoktu zatenhep oyle oluyosa bilemem ama baslamadikca umit varrr. olmazsa da bir dahaki aya insallah kuzum uzulme hayirlisi buymus
Hep oyle mi geliyo senin? Ama ne dedik kesin gelmeden boyle konismak yoookBaşlıcam galiba cnm akıntının içinde kılcal damar gibi gelmeye başladı akşama kalmaz başlar
Evet canım böyle başlar hep umut yok bende sizlerden güzel haber alırız inşallahHep oyle mi geliyo senin? Ama ne dedik kesin gelmeden boyle konismak yoook