- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.741
Biraz bekliyim diyorum belki yarn kan verirm bilmyrm:) eşimde heyecndan gemen gidelm demezse iyidr:):))) çok sevindimmmmmm mmmmmmmmmm
Kan tahlili yaptırrrr hemen :)))) teyteyyyy :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz bekliyim diyorum belki yarn kan verirm bilmyrm:) eşimde heyecndan gemen gidelm demezse iyidr:):))) çok sevindimmmmmm mmmmmmmmmm
Kan tahlili yaptırrrr hemen :)))) teyteyyyy :))
Ben adamı beklemeden hastaneye düşmüştüm :)) hayırlısı olsun kuzum hayırlı haberlerin devamı gelsin inşalllahhh :) ama kan tahlilini yaptır ikiye katlamasını takip et :))Biraz bekliyim diyorum belki yarn kan verirm bilmyrm:) eşimde heyecndan gemen gidelm demezse iyidr:)
Yok gitmıyoruz eşimi iknada ettim kıskandı bende dedim gitmeylm ben izmire gitcez sanıyordum dedm oraya gitmek istemyrm dedim o da tamam dedi gitmyruzinşallah canım hepimze nasip olsun:) benım bat 6. artık bu güzel haberle kaplıcaların keyfını çıkarırsın
Geçen ay kimyasal yaşadgmdan acele edemyrm ama geçen ay kinden daha belirgin şükür ama işte insan tedirgn oluyor yaBen adamı beklemeden hastaneye düşmüştüm :)) hayırlısı olsun kuzum hayırlı haberlerin devamı gelsin inşalllahhh :) ama kan tahlilini yaptır ikiye katlamasını takip et :))
zaten bende pek gitmen taraftarı deildim . mikrop filan kapabilirdin. daha iyi olmş vazgeçmeniz..
Yok gitmıyoruz eşimi iknada ettim kıskandı bende dedim gitmeylm ben izmire gitcez sanıyordum dedm oraya gitmek istemyrm dedim o da tamam dedi gitmyruz
İnş sennde az kalmış inş sende böle güzel şekilde öğrenirsin amin
İşte o yüzden git baktır dedim kuzum :)) emin olursun pazartesi bir daha baktırırsın ayrıca kimyasal arkası sağlıklı gebelik çok oluyor :)) korkma stres yapma sakın olur mu :))Geçen ay kimyasal yaşadgmdan acele edemyrm ama geçen ay kinden daha belirgin şükür ama işte insan tedirgn oluyor ya
Gelmez o gelmez :))) bekleme :)))Inşallah canım benim :) benimde bugün bat günü bekliyorum bakalım:)
Aynen inan hiç gitmek istemyrdum eşim karştrmş izmir dedgi için gitcktm boş ver iyi oldu aynen ne pis insanlar var demezaten bende pek gitmen taraftarı deildim . mikrop filan kapabilirdin. daha iyi olmş vazgeçmeniz..
İnş olmazsn kuzum test yapsrsn sabahleyn yap bende öle yaptm yarn yapcn mı tet kız hadi hayrlısı ikinci hamiş senmsn yoksa:))Inşallah canım benim :) benimde bugün bat günü bekliyorum bakalım:)
Evet çok okudum geçen kmyasalda çizgi belli bile değildi şimdiki şükür baya belli koyu yani:)İşte o yüzden git baktır dedim kuzum :)) emin olursun pazartesi bir daha baktırırsın ayrıca kimyasal arkası sağlıklı gebelik çok oluyor :)) korkma stres yapma sakın olur mu :))
Yok kuzum pazartesi yada salı yapacam bakalım belkide benimdirİnş olmazsn kuzum test yapsrsn sabahleyn yap bende öle yaptm yarn yapcn mı tet kız hadi hayrlısı ikinci hamiş senmsn yoksa:))
Ayyy ağzından bal damliyo canik inşallah gelmezGelmez o gelmez :))) bekleme :)))
yaaa ben demistim sana kendim kadar sevindim canim saglikla kucagina alirsin inssKızlarrr hamileyimmmm zaten hissediyordum olduguma zaten minik kuşum hemen annesine gösterdi kendisini şükür geçen kimyasal yaşadgnda böle belirgn değildi bu swfer oldu şükür çok mutluyum kızlar sizinde haberinizi alırız inş:)))
minik_prince @bsebse morcivertkedi
Senndir bak gör ne güzel hamiş haberi alırız bol bol inş:)Yok kuzum pazartesi yada salı yapacam bakalım belkide benimdir
Iki gün önce kahverengi leke geldi geliş o geliş başka gelen giden yok sarı akıntıya dönüştü kuzuİnş olmazsn kuzum test yapsrsn sabahleyn yap bende öle yaptm yarn yapcn mı tet kız hadi hayrlısı ikinci hamiş senmsn yoksa:))
Inşallah canım ağzınızdan bal damliyo valla :)Senndir bak gör ne güzel hamiş haberi alırız bol bol inş:)
Ayyyyyy bitanemmmmmmm ishde beklenennnnn guzel haberrrrrrr cooooook sevindim kiz vAllahi kendimin olmush gibi sevindimSeni coook Seviyorum deli kiz sabah gozumi actigimda boyle guzel haberle sevindirdin bizi Allahim cok Shukurler olsun gercekten cok sevindim yaaaaaaKızlarrr hamileyimmmm zaten hissediyordum olduguma zaten minik kuşum hemen annesine gösterdi kendisini şükür geçen kimyasal yaşadgnda böle belirgn değildi bu swfer oldu şükür çok mutluyum kızlar sizinde haberinizi alırız inş:)))
minik_prince @bsebse morcivertkedi
Sagol canm arkadşm içine mi doğdu benden önce anlamadımyaaa ben demistim sana kendim kadar sevindim canim saglikla kucagina alirsin inss
Ağlıyacam he arkadaşm sağol kuzum iyiki seni tanmşm arkadşm hep destek oldun bana :)Ayyyyyy bitanemmmmmmm ishde beklenennnnn guzel haberrrrrrr cooooook sevindim kiz vAllahi kendimin olmush gibi sevindimSeni coook Seviyorum deli kiz sabah gozumi actigimda boyle guzel haberle sevindirdin bizi Allahim cok Shukurler olsun gercekten cok sevindim yaaaaaa