- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.601
tamam kiz bekle bi daha dürtmüyorumyok yok beklicem suan inat ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kiz bekle bi daha dürtmüyorumyok yok beklicem suan inat ettim
BANA gelenlerde 2020 ydı o zaman sıkıntı yok kuzuSkt 2020 yeni imal diyorlar
aynen ahahah anlamadim gittiBazende hiçbirşeyin yok gibi dimi :))
varsa eğer kocamdan bile önce sana söylicemtamam kiz bekle bi daha dürtmüyorum
Benim öleydi geçen ay hamileydim işte (( umutlan istemem ama aynı anlattıkların oldu kimyasal geçirdim ben pıhtılaşma çıktı bende inşalllah gelcek diorum ben :)))aynen ahahah anlamadim gitti
ahahhah valla bekliyorum bak pazartesi. sen calisiyorsun dimi ise gitmeden ver bari aksami bekleyememvarsa eğer kocamdan bile önce sana söylicem
Hahahahaha iyi dedi bak :))varsa eğer kocamdan bile önce sana söylicem
çalışıyorum kuzum da işe kocam bırakıyo onu atlatabilirsem sabahtan veririm ona süpriz olsun istiyorumahahhah valla bekliyorum bak pazartesi. sen calisiyorsun dimi ise gitmeden ver bari aksami bekleyemem
gercekten mi? cok uzuldum senin adina insallah bir daha boyle bisey yasamazsin bebisin seninle olur. ben umutsuzum aslinda boyle dedigime bakma :) senin bat ne zaman? benim yarin bugun erken gebelik yaptim negatifti daha da cikmaz herhaldeBenim öleydi geçen ay hamileydim işte (( umutlan istemem ama aynı anlattıkların oldu kimyasal geçirdim ben pıhtılaşma çıktı bende inşalllah gelcek diorum ben :)))
önce ona diyimki kocama nasıl söyliyim fikir versinHahahahaha iyi dedi bak :))
bende de affedersin gegirme oluyor canım hafta başından beri :)evet şimdi gün bekleyenlere soruyorum komik olacak ama bunu cogu yerde okudum.Benim son 9 10 gündür gaz cıkarma mı dıyım yellenme mi diyim cok oluyor ve bunu yazan hamile bayanlarda gördüm acaba olabilir mi böyle bişey sizde bu tarz gözlemlediğiniz bir şey varmı bsebse O ozgeozturk papatyakokankadin morcivertkedi Sezerbusra21 minik_prince ve daha hatırlayamadıklarım
valla hic dikkat etmedim dur ona da ediyim peki ayip olmazsa bisi sorcam. benim adetten 4-5 gun once afadersiniz ishal olurum bu ay daha olmadim bile sizde de oyle oluyormıevet şimdi gün bekleyenlere soruyorum komik olacak ama bunu cogu yerde okudum.Benim son 9 10 gündür gaz cıkarma mı dıyım yellenme mi diyim cok oluyor ve bunu yazan hamile bayanlarda gördüm acaba olabilir mi böyle bişey sizde bu tarz gözlemlediğiniz bir şey varmı bsebse O ozgeozturk papatyakokankadin morcivertkedi Sezerbusra21 minik_prince ve daha hatırlayamadıklarım
valla bende de var ama doğuştan mı yoksa son zamanlarda olan bişi mi bilemedımevet şimdi gün bekleyenlere soruyorum komik olacak ama bunu cogu yerde okudum.Benim son 9 10 gündür gaz cıkarma mı dıyım yellenme mi diyim cok oluyor ve bunu yazan hamile bayanlarda gördüm acaba olabilir mi böyle bişey sizde bu tarz gözlemlediğiniz bir şey varmı bsebse O ozgeozturk papatyakokankadin morcivertkedi Sezerbusra21 minik_prince ve daha hatırlayamadıklarım
Evet malesef hayırlısı öyleymiş napalım yolumuza bakıyoruz..gercekten mi? cok uzuldum senin adina insallah bir daha boyle bisey yasamazsin bebisin seninle olur. ben umutsuzum aslinda boyle dedigime bakma :) senin bat ne zaman? benim yarin bugun erken gebelik yaptim negatifti daha da cikmaz herhalde
Pissss seniii :)))önce ona diyimki kocama nasıl söyliyim fikir versin
ne guzel supriz amaa belirtilerinden bahsediyor musun ben hic bisi demiyorumçalışıyorum kuzum da işe kocam bırakıyo onu atlatabilirsem sabahtan veririm ona süpriz olsun istiyorum
Aynen aynen bende oyle oluyorum yumurtalıgı atacaggı ıcın cok calısıyormus ondan diyorlar. Bende henüz oyle tuvalete cıkma durumu olmadı normalde de cok cıkmam ben zaten de regl zamanı özellikle sabahları kotu oluyorvalla hic dikkat etmedim dur ona da ediyim peki ayip olmazsa bisi sorcam. benim adetten 4-5 gun once afadersiniz ishal olurum bu ay daha olmadim bile sizde de oyle oluyormı
yok kuzum bahsetmiyorum anlasan bile regli oldum derim oda inanır zatenne guzel supriz amaa belirtilerinden bahsediyor musun ben hic bisi demiyorum
valla onu bende dusunuyordum da aklima mantikli bisi gelmiyoönce ona diyimki kocama nasıl söyliyim fikir versin