- Konu Sahibi SoullessPrincess
Maalesef tek korkum bu. Ailem şimdiden 1-2 biriktikçe söyleniyor "istemiyorlar mı acaba" diye. Bunca şeye rağmen isteklerimden bir bir vazgeçiyorum ama ailesinden bir şey görememek üzüyor.çok iyi anlaşmıyorsunuz aslında, aranızda bu denli sorun varsa aslında çok sorununuz var demektir. bilmiyorum belki yaşadıklarımdan dolayı böyle konuşuyorum ama, sana değer vermeyen, ucuza kaçan bir aileyle olmuyor canım. he durumları olmaz, ama ellerinden ne gelirse ailenle arayı sıcak tutarlar en azından yani aramak zor bir şey değil ki. muhtemelen para harcamaktan kaçıyorlar. ilerde ailesinin bu yaptıkları hep içine oturacağı ve unutamayacağın için bu sorunlar katlanarak büyüyecek. aileler anlaşamıyorsa olmuyor yani. bu kadar olumsuz konuşmak istemezdim ama dediğim gibi aynılarını yaşadım. 2 ay sürdü. şimdi boşandım ve hayatımda ilk defa yaşayacağım heyecanlardan kimler için fedakarlık etmişim diye homurdanıyorum.. dediğim gibi gerçekten durumları olmaz ama seninle ilgilenirler değer verirler, o zaman sen de fedakarlık yap ama evlendikten sonra ailesi de kıymete binince o zaman daha sıkıntılı olacak. denklik diyorum denklik diyorum.. tekrar tekrar denklik diyorum.. iyi düşün, hakkında hayırlısı olsun..