ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor
mutlaka öyledir de en az 3 sene kredi ödeyecek.benim için hiçbir önemi yok ama kendisi herşeyin en güzeli olsun istiyorum diyor
çalışıyorummÇalışıyor musunuz? Üniversite öğrencisi misiniz yoksa?
Nişanı kız tarafı yapar bildiğim kadarıyla ve eğer sade birşey yaparsanız olur neden Olmasın
hani isteme olacak ve ondan sonra yüzükler takılacak ev tarzında olacagı için öyle düşünüyoruz bir yer tutsaydık eğer benimde bildiğim kız tarafının yapmasıydı nişan dediğim yüzük takılacak adı olsun anlamında :))))
ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor
Evlilik teklifi etmiş ya işte
Bakın gerçek hayat filmlerdeki gibi değil
Boğazda yemek yenilip tatlının içinden beş karat pırlanta çıkma zorunluluğu yok
Ayrıca parasını hesapladığınız sizin planladığınız evlilik teklifi mi olur
evlilik teklifi için ne harcama yapılmasını düşünüyorsunuz ki? kaldı ki bunu bal yârinin düşünmesi lazım. adı üzerinde evlilik teklifi. senin bu organizasyona maddi manevi dahil olmaman gerekiyor. bir de bunların tabi fotolarını çekip sosyal medyada paylaşmak isteyeceksiniz dimi.. ondan bu fazla masraf çıkar tutuşması.
teşekkür ederim :)))Ev ortamı madem nişanda çok büyük takı takmaya gerek yok ki. Kimse destek olmuyormuş borca sokmana gerek yok ileride düğün hazırlıkları için zorlanmasın. Bence nişanı sade yapın yüzük masrafı çikolata çiçek masrafı olsa yeter erkek tarafına bu da 3000 filan olur. Kalan zamanda da para biriktirin birlikte düğünde takıların fazla takılır..
haklısın teşekkürlerrmutlaka öyledir de en az 3 sene kredi ödeyecek.
düğün ne zaman olacak? ona da kredi çekecekse en az 3 sene nişanlı mı kalacaksınız?
evlilik masraflarında da belki 5 sene borç ödeyeceksiniz.
ayağını yorganına göre uzatmak en doğrusu.
rica ederimhaklısın teşekkürlerr
Biraz para biriktirip öyle yapın nişanı,adamda para yok 10000 kredi çektiriyosun. Bunun daha kına gecesi var düğünü var ev eşya dizmesi var onlar nasıl olacak hiç düşündün mü peki
yok isteme sonrası takılacak yüzük ondan nişan gibi birşey iştenişanı kız tarafı yapmaz mı?siz yapacaksanız.10 000 tl.yi ne yapacak nişanlınız?10 000 l.lik takı mı takacak?o borçlar nasıl ödenecek?kafamda deli sorular...
çok tesekkürleer :)Ev ortamı madem nişanda çok büyük takı takmaya gerek yok ki. Kimse destek olmuyormuş borca sokmana gerek yok ileride düğün hazırlıkları için zorlanmasın. Bence nişanı sade yapın yüzük masrafı çikolata çiçek masrafı olsa yeter erkek tarafına bu da 3000 filan olur. Kalan zamanda da para biriktirin birlikte düğünde takıların fazla takılır..
onları babası yapar yardımcı olur dıye düşünüyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?