imkanlar yoksa abartili birseye de gerek yokki... evde aile arasinda yapın nisani. yüzük fiyati seçtiğiniz modele göre değişir, elbise de öyle... ama abartmaz ve evde yapar, cok taki vs olayina girmezseniz 2-3 bine bile hallolurmerhaba ablalarım , kardeşlerim
sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse
Şimdiden hepinize çok teşşekkür ediyorummmm öptüm çokkk
hani isteme olacak ve ondan sonra yüzükler takılacak ev tarzında olacagı için öyle düşünüyoruz bir yer tutsaydık eğer benimde bildiğim kız tarafının yapmasıydı nişan dediğim yüzük takılacak adı olsun anlamında :))))Nişanı kız tarafı yapar bildiğim kadarıyla ve eğer sade birşey yaparsanız olur neden Olmasın
imkanlar yoksa abartili birseye de gerek yokki... evde aile arasinda yapın nisani. yüzük fiyati seçtiğiniz modele göre değişir, elbise de öyle... ama abartmaz ve evde yapar, cok taki vs olayina girmezseniz 2-3 bine bile hallolur
nişanda bir yüzük iki bilezik yeter bence.merhaba ablalarım , kardeşlerim
sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse
Şimdiden hepinize çok teşşekkür ediyorummmm öptüm çokkk
Biraz para biriktirip öyle yapın nişanı,adamda para yok 10000 kredi çektiriyosun. Bunun daha kına gecesi var düğünü var ev eşya dizmesi var onlar nasıl olacak hiç düşündün mü peki
olmayıversin.ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor
etmezse ne yapacaksınız?onlar içinde babası yardım eder diye düşünüyorum
nişanda bir yüzük iki bilezik yeter bence.
10 bin tl masrafı düğün için sakla.
benim için hiçbir önemi yok ama kendisi herşeyin en güzeli olsun istiyorum diyorolmayıversin.
çok mu önemli masraflı şeyler?
yani.konuşup 10.000-tl fazla demem lazım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?