• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kızlar ben yürüyüşe çıktım yürürken bi ıslaklık hissettim hemde baya baya ıslaktı eve geldim baktım gerçekten su gibi baya akıntım gelmiş çok şaşırdım sizce neden bugün çok üşüdüm örtündüm.uyudum üşümemden dolayı mı acaba çok tedirgin oldum sizde de oluyo mu böyle

merhabalar arkadaşlar epeydir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum baya geriden geriden ,inş. herkes iyidir bebeklerde...ben bugün doktora gittim büyük ihtimalle kızımız olacakmış,çin takvimi erkek diyodu herkes öyle diyodu bakalım 4. ayda kesinleşir dedi doktor.ense kalınlığı filan da şükür iyi çıktı çok sevindim ama plasenta aşağıdaymış ona biraz taktım böyle bişey duyan varmı:( rahim büyüdükçe oda yukarı kalkar dedi doktor kalkmazsa nolur dedim o zman normal doğum olmaz dedi...gelişim filan çok iyiymiş önden gidiyo dedi hatta biraz bu durumu taktım

merhabalar arkadaşlar epeydir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum baya geriden geriden ,inş. herkes iyidir bebeklerde...ben bugün doktora gittim büyük ihtimalle kızımız olacakmış,çin takvimi erkek diyodu herkes öyle diyodu bakalım 4. ayda kesinleşir dedi doktor.ense kalınlığı filan da şükür iyi çıktı çok sevindim ama plasenta aşağıdaymış ona biraz taktım böyle bişey duyan varmı:KK43: rahim büyüdükçe oda yukarı kalkar dedi doktor kalkmazsa nolur dedim o zman normal doğum olmaz dedi...gelişim filan çok iyiymiş önden gidiyo dedi hatta biraz bu durumu taktım
Canm hiç sıkıntı yapma kendine, doktor düzelir diyosa düzelir düzelmezse de rabbimdendir.. İleriden gitmeside iyi bişey bence geriden gelmesinden çok çok daha iyidir yani.

Canm hiç sıkıntı yapma kendine, doktor düzelir diyosa düzelir düzelmezse de rabbimdendir.. İleriden gitmeside iyi bişey bence geriden gelmesinden çok çok daha iyidir yani.
sağol canım ya inş. düzelir düzelmezse da hayırlısı bakalım ama insan takıyo işte..akıntı durumuna gelince benimde başlangıçtan beri var bazen su gibi bazen koyu olabilir dedi doktor.böyle süt kesiği gibi ya da köpük şeklinde olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi,sen de sıkıntı yapma bol su iç...diyorum ama ben de sudan tiksindim zorlayarak içiyorum:(

sağol canım ya inş. düzelir düzelmezse da hayırlısı bakalım ama insan takıyo işte..akıntı durumuna gelince benimde başlangıçtan beri var bazen su gibi bazen koyu olabilir dedi doktor.böyle süt kesiği gibi ya da köpük şeklinde olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi,sen de sıkıntı yapma bol su iç...diyorum ama ben de sudan tiksindim zorlayarak içiyorum:KK43:
Ahh btnem bende de o büyük sorun işte. Su içemiyorm doğru düzgün çok içince midem bulanıyor. Akıntım bi kez çökelek gibi geldi kontrole gitmeden önce sonra düzeldi. Şimdi beyaz bi sıvı geliyor sulu gibi. Rahim büyüdüğü için salgılanıyor sanırım. Bilmiyorum artık inşallah iyidir meleğim

Günaydın güzeller her şey yolunda mi ? Güzel bir gün diliyorum

Kızlar bu söylediğime şaşırabilirsiniz ama midem yanarken inadına canım çiğköfte istedi ve yedim ( el yapımı değil makina yapımı) inanır mısınız mide yanmam geçti ben artmasını bekliyodm ama geçirdi çok ilginç

Kızlar bu söylediğime şaşırabilirsiniz ama midem yanarken inadına canım çiğköfte istedi ve yedim ( el yapımı değil makina yapımı) inanır mısınız mide yanmam geçti ben artmasını bekliyodm ama geçirdi çok ilginç
ya sakatat yemeyin diyorlar ama ben seviyorum dün paça yaptım içtim kızlar

Kızlar bikaç gündür afedersiniz ishalim ve karnıma bıçaklar batıyor sanki göbeğim yanlara doğru genişledi baya belli oluyor sizde de varmı benm gibi batmalar çorap giymeye eğildiğimde sanki içerden bişey batıyor gibi
Birde geçen akşam uyurken soluma hattım daha dalmamıştım yukardan aşağıya yağ gibi bişeyin kaydığını hissettim m

Kızlar bikaç gündür afedersiniz ishalim ve karnıma bıçaklar batıyor sanki göbeğim yanlara doğru genişledi baya belli oluyor sizde de varmı benm gibi batmalar çorap giymeye eğildiğimde sanki içerden bişey batıyor gibi
Birde geçen akşam uyurken soluma hattım daha dalmamıştım yukardan aşağıya yağ gibi bişeyin kaydığını hissettim m
ya ne yalan soylim ishal kabizliktan iyidir ben daha bir şey pek hissedemiyorum

Kızlar ben yürüyüşe çıktım yürürken bi ıslaklık hissettim hemde baya baya ıslaktı eve geldim baktım gerçekten su gibi baya akıntım gelmiş çok şaşırdım sizce neden bugün çok üşüdüm örtündüm.uyudum üşümemden dolayı mı acaba çok tedirgin oldum sizde de oluyo mu böyle

Aynısı yarım saat önce başıma geldi korkarak koştum banyoya eşim de peşimden kanama oldu sandım ben iç çamaşırımı indirdim hala akmaya devam ediyordu baya fazlaydı hiç bu kadar gelmemişti dedim , bende bugün çok yürüdüm gezdim akşam da dışarı da oturdum biraz üşüdüm de tabi

merhabalar arkadaşlar epeydir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum baya geriden geriden ,inş. herkes iyidir bebeklerde...ben bugün doktora gittim büyük ihtimalle kızımız olacakmış,çin takvimi erkek diyodu herkes öyle diyodu bakalım 4. ayda kesinleşir dedi doktor.ense kalınlığı filan da şükür iyi çıktı çok sevindim ama plasenta aşağıdaymış ona biraz taktım böyle bişey duyan varmı:KK43: rahim büyüdükçe oda yukarı kalkar dedi doktor kalkmazsa nolur dedim o zman normal doğum olmaz dedi...gelişim filan çok iyiymiş önden gidiyo dedi hatta biraz bu durumu taktım
Canım bu plesantanın aşağıda olup olmadığını ikili-üçlü testte mı tespıt edıyorlar. Yoksa normal veya ayrıntılı ultrasondda mı

Aynısı yarım saat önce başıma geldi korkarak koştum banyoya eşim de peşimden kanama oldu sandım ben iç çamaşırımı indirdim hala akmaya devam ediyordu baya fazlaydı hiç bu kadar gelmemişti dedim , bende bugün çok yürüdüm gezdim akşam da dışarı da oturdum biraz üşüdüm de tabi
Sanırım üşütmekten oluyor btnem ya. Bide yürüyünce iyice salınıyo herhalde. Ahh idare edeceğiz artık napalım annelik kocaman bi fedakarlık. İnan her girdiğimde wc ye ilk çamaşırıma bakıyorm bişey varmı diye ödüm.kopuyor çünkü yaşadım.. Allah yardımcımız olsun inşallah bende bugün idrar tahlili verip tarama testi sonucumu alacağım

Sanırım üşütmekten oluyor btnem ya. Bide yürüyünce iyice salınıyo herhalde. Ahh idare edeceğiz artık napalım annelik kocaman bi fedakarlık. İnan her girdiğimde wc ye ilk çamaşırıma bakıyorm bişey varmı diye ödüm.kopuyor çünkü yaşadım.. Allah yardımcımız olsun inşallah bende bugün idrar tahlili verip tarama testi sonucumu alacağım
sonucunu Paylaş bizimle canım dualarimiz seninle

Back