• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

ayyyy kusmalar :KK43: benim başıma hiç gelmediği için :KK43: ama ben de kalkıyorum tiroid ilacımı içiyorum, sonra yarım saatin geçmesini beklerken kurt oluyorum :)

Sabah kusmam illa ki var ya sabah kalkınca luk luk karnımda ses duyuyorum eyvah diyorum zaten nasıl oluşuyor o midede sıvı anlamıyorum :(

Canim cok geçmiş olsun Hemen uzan ayağının altına 2 yastık koy gülüm decavit in üstüne keşke soda icmeseydin ben asitli diye hiç icemiyorum neyse gülüm dinlen bir şey olmaz inşallah ben de bugun Decavitten sonra uyudum uyaninca kafam sarhoş gibiydi acayip ağrı vardı belki ilacın yan etkisidir bir saat uzan geçer gülüm
Ah gülüm berbattım sorma halimi :KK43: yattım uyudum uyandım midem kafam berbattı çok şükür ki bu sabah güzel uyandım

Benim ilk içim Cıs etti çünkü erkek bebeğimin eşyalarını kullanırım diyordum, sonra doktor anneye benziyor bence diyince bir mutluluk sardı eşim de anneye benzesin güzel olsun tabi dedi karnımı öpüp durdu ben üzülür belki dedim benden daha çok sevindi

Öyle ya ben de bebegimin ilk hareketlerini ilk defa gördüğümde cinsiyetini de doktor söylediğinde o gün evin içinde aptal aptal gulumsuyodum çok değişik bir duygu ya hani birine aşık olursun da karşılık bulursun ya o gün ne hissediyosan bebeğini görünce de öyle hissediyosun merak ediyorum bu bebisleri kucagimiza aldigimizda ne hissedicez acaba ayyy yaa :KK54:

Öyle ya ben de bebegimin ilk hareketlerini ilk defa gördüğümde cinsiyetini de doktor söylediğinde o gün evin içinde aptal aptal gulumsuyodum çok değişik bir duygu ya hani birine aşık olursun da karşılık bulursun ya o gün ne hissediyosan bebeğini görünce de öyle hissediyosun merak ediyorum bu bebisleri kucagimiza aldigimizda ne hissedicez acaba ayyy yaa :KK54:

yaaa bana dün ultrasondan minik video görüntüleri verdiler, açıp açıp bakıyorum :)

images-7.jpeg

Ben önceden beğendiğim isimleri de beğenmiyorum şimdi beğendiğimi de illa sorun çıkaran annem eşim ve kız kardeşlerim var bakalım ne olucak

Back