• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar bide her kontrolde normal günden 1 gun fazla cikiyodu ornek olarak 10+1 ken gidiyorm ultrasyon 10+2 cikiyo ama bugun 3 gun erken cikti normalde 12+5 tim bugun ultrasyon olcumunde 13+1 cikti gelisimi hizli diye mi acaba hic anlam veremedim

Kızlar bugün sizi dinledim 3 litre su tüketmeye çalışıyorum daha 2 litre bitti ama 10 kere de wc ye gittim az uz da yapmıyorum hani. Bir problem yoktur de mi sizde de durum böyle mi yoksa bende mi bir anormallik var

Merhaba arkadaşlar.. 12+5 günlük hamileyim.. Allah'ım nasip kısmet ederse inşallah nisan ayının başı gibi bebeğimizi kucağımıza alacağız..benim ikinci çocuğum olacak nasipse.. 4 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın.. benim 2 sorum olacak.. ilki bu hafta acayip bel ağrım oldu sizlerde böyle bir durum oldu mu? Üşütmekten böyle olur mu? Çünkü devlet hastanesinde doktora gittiğimde bebekte rahimde bi sorun yok demişti.. 2.sorum kendi doktorum 11+5günlük olan kontrolünde bebeğin erkek olabileceğini söyledi hatta ayak duruş pozisyonu çok iyiydi ve bizde pipiyi gördük.. bu acaba gerçekten olabilir mi yani bu kadar erken anlaşılabilir mi?
yanilabiliyorlar canım

Kizlar bide her kontrolde normal günden 1 gun fazla cikiyodu ornek olarak 10+1 ken gidiyorm ultrasyon 10+2 cikiyo ama bugun 3 gun erken cikti normalde 12+5 tim bugun ultrasyon olcumunde 13+1 cikti gelisimi hizli diye mi acaba hic anlam veremedim

benim de önden gidiyo sıkıntı yok :)

1 bardakta 5 kere gidiyorum nerdeyse çocuk mu işiyor napıyor nerden çıkıyor bu su bilmiyorum

kızlar; gebelikte idrar torbası biraz zayıflar, kendini kasamaz, tutamaz. eskisi gibi idrarınızı tazyikli yapamazsınız. usul usul yavaş yavaş ve azar azar yapılır. idrar torbası doğru dürüst dolmadan sıkışıklık hissedilir. ondan oluyo biraz da :)

Canlar ben çok acıkıyorm acıkınca da fenalaşıyorum gibi çok gergin oluyorm şekerim mi düşüyo acaba??
Bu arada bizim isimler hazır :) siz sormadan ben söyleyim.
Kız olursa ZÜMRA
Erkek olursa NEZİR
Olacak ALLAHIN izniyle.

Canlar ben çok acıkıyorm acıkınca da fenalaşıyorum gibi çok gergin oluyorm şekerim mi düşüyo acaba??
Bu arada bizim isimler hazır :) siz sormadan ben söyleyim.
Kız olursa ZÜMRA
Erkek olursa NEZİR
Olacak ALLAHIN izniyle.

Bende cok acikiyorum canim meyveyle gecistireyim diyorum olmuyor :) 1.2 meyve yiyorum yarim saate kalmadan midem yine gurul gurul

Ben yiyorum yiyorum 1 saat sonra ne yesem acaba diye etrafa bakiniyorum içimizden ne çıkacak çok merak ediyorum

Ben bide çok yiyemiyorm az yiyorm sonra yarım saat sonra acıkıyorm yemek yemekten sıkıldım dediğinz gibi ne yesem diye bakıyorm evde sevdiğim bişey var o var diye canım olmayan şeyler istiyo çok cins bişey oldum yaa :) şimdide midem yanıyor kulaklarıma vuruyor yanması çok ilginç

Ben apartman da kim ne yapıyor canım çekiyor hepsini de tahmin edebiliyorum biri patatesli yemek biri kek biri kebap yapıyor koku nasıl geliyor ahh dün yine burnum a hamur işi koktu ne yapsam dedim evde un yok esime akşam gelirken un alırdım ama isteğim gitti yapmadım bir şey

dün bi yemek yedim aslında yiyemedim bi sos dökmüşler çok kötüydü neyse dışardaydık eve geldim midem de fazlalık bişey var uyuyamıyorum gittim kusayım diye mahvoldum o tat boğazımdan gitmedi sürekli kustum gece gece , şimdi uyandım yine Boğazımda o tat öğürüp duruyorum öğürmekten tuvaletimi yapamıyorum kasıklarım acıyor

Ahh kızlar günaydın. Kıyamam size bende geceleri kusacak gibi oluyorum sonra tutuyorum kusmaym diye konuşmuyorm bile yatıp uyuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum..

Back