• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

merhabalar arkadaşlar epeydir yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum baya geriden geriden ,inş. herkes iyidir bebeklerde...ben bugün doktora gittim büyük ihtimalle kızımız olacakmış,çin takvimi erkek diyodu herkes öyle diyodu bakalım 4. ayda kesinleşir dedi doktor.ense kalınlığı filan da şükür iyi çıktı çok sevindim ama plasenta aşağıdaymış ona biraz taktım böyle bişey duyan varmı:KK43: rahim büyüdükçe oda yukarı kalkar dedi doktor kalkmazsa nolur dedim o zman normal doğum olmaz dedi...gelişim filan çok iyiymiş önden gidiyo dedi hatta biraz bu durumu taktım
Canim benim ilk gebeliğimde de vardı ve çoğu hamilelerde oluyor ama normal gebeler gibi hareket etme çok Hassas davranman lazım kanama bile olabilir bunu yenmek için bol bol Yatman lazım çünkü genelde çok ayakta durmaktan olan bir şey sen çalışıyo musun

merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
mueter bizde öğrendik bebeğimizin cinsiyetini paşamız şehzademiz oğlumuz olacak bizimde inşallah.... çok şükür ense kalınlığı falan iyi çıktı ikili taramayı verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacak... ağırlığı baya iii çıkmış maşallah bizimde boy ve kilo gayet iyi tam günü gününe gidiyor dedi ama biz heyecandan ağırlık sormayı unuttuk :anneadayı: birde siz hiç kilo aldınız mı? ben henüz kilo almadım.. rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat versin..:KK200:

Ben de pek almadım bazen 1 kg almış gibi akşam seviniyorum sabah başladığım kg da olduğumu görüyorum vitamine başlayınca alırsınız diyorlardi 5 gündür içiyorum şimdi yine tartıldım kahvaltı da yapmıştım 59 gösteriyor

mueter bizde öğrendik bebeğimizin cinsiyetini paşamız şehzademiz oğlumuz olacak bizimde inşallah.... çok şükür ense kalınlığı falan iyi çıktı ikili taramayı verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacak... ağırlığı baya iii çıkmış maşallah bizimde boy ve kilo gayet iyi tam günü gününe gidiyor dedi ama biz heyecandan ağırlık sormayı unuttuk :anneadayı: birde siz hiç kilo aldınız mı? ben henüz kilo almadım.. rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat versin..:KK200:

hayırlı uğurlu olsun :) benim de henüz sonuçlarım çıkmadı, çıkınca doktorum bilgilendirecek. benim hiç bulantım, kusmam, tiksinmem falan olmadı ve 1 kilo aldım şimdilik :)

Ben de pek almadım bazen 1 kg almış gibi akşam seviniyorum sabah başladığım kg da olduğumu görüyorum vitamine başlayınca alırsınız diyorlardi 5 gündür içiyorum şimdi yine tartıldım kahvaltı da yapmıştım 59 gösteriyor

ben başından beri vitamin içiyorum bir de. 2. kutum bitmek üzere :)

Canlarım güzel haberlerinizi okuyorum takip ediyorm hatırladıniz inşllah beni :) düşük yapmıştım malesef :KK12:. ama şuan bunlari okudum sizin kadar sevindimmmm allahhm sağ-salim kucaklariniza aldırsın inşallah cok mutlu oldummmmm adınıza :KK15::KK9:
biliyorum unutmadim gülüm yeniden hamile kalinca lütfen bizimle Paylaş çok mutlu olacaz senin için güzel şeyler diliyorum

günaydın kızlarcımmmmm :) ya benim haftasonları koşuşturmacalarım çok oluyor, genelde okuyorum ama pek yazamıyorum :) hepimize güzel haftalar, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, bebeciklerimizi de korusun :)
amin aminnnnnnnnnn valla bende iş yerinde bakabiliyorum:9

Back