- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.821
yanilabiliyorlar canımMerhaba arkadaşlar.. 12+5 günlük hamileyim.. Allah'ım nasip kısmet ederse inşallah nisan ayının başı gibi bebeğimizi kucağımıza alacağız..benim ikinci çocuğum olacak nasipse.. 4 yaşında bir kızım var Allah bağışlasın.. benim 2 sorum olacak.. ilki bu hafta acayip bel ağrım oldu sizlerde böyle bir durum oldu mu? Üşütmekten böyle olur mu? Çünkü devlet hastanesinde doktora gittiğimde bebekte rahimde bi sorun yok demişti.. 2.sorum kendi doktorum 11+5günlük olan kontrolünde bebeğin erkek olabileceğini söyledi hatta ayak duruş pozisyonu çok iyiydi ve bizde pipiyi gördük.. bu acaba gerçekten olabilir mi yani bu kadar erken anlaşılabilir mi?
ne kadar çok su o kadar çok çiş :)Kızlar bugün sizi dinledim 3 litre su tüketmeye çalışıyorum daha 2 litre bitti ama 10 kere de wc ye gittim az uz da yapmıyorum hani. Bir problem yoktur de mi sizde de durum böyle mi yoksa bende mi bir anormallik var
Kizlar bide her kontrolde normal günden 1 gun fazla cikiyodu ornek olarak 10+1 ken gidiyorm ultrasyon 10+2 cikiyo ama bugun 3 gun erken cikti normalde 12+5 tim bugun ultrasyon olcumunde 13+1 cikti gelisimi hizli diye mi acaba hic anlam veremedim
10 defa gidiyor musunuz 10 bardak su içincene kadar çok su o kadar çok çiş :)
çok kere gidiyorum tuvalete, hamile kalmadan önce de çok giderdim ben, hamile kalınca birazcık daha arttı.10 defa gidiyor musunuz 10 bardak su içince
tmm canım içimi rahatlattin Sağol bebeğimçok kere gidiyorum tuvalete, hamile kalmadan önce de çok giderdim ben, hamile kalınca birazcık daha arttı.
1 bardakta 5 kere gidiyorum nerdeyse çocuk mu işiyor napıyor nerden çıkıyor bu su bilmiyorum
Az önce kusarken kaçırdım bile
Canlar ben çok acıkıyorm acıkınca da fenalaşıyorum gibi çok gergin oluyorm şekerim mi düşüyo acaba??
Bu arada bizim isimler hazır :) siz sormadan ben söyleyim.
Kız olursa ZÜMRA
Erkek olursa NEZİR
Olacak ALLAHIN izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?