2017 nisan anneler sayfasında yazdım ama burada yazmadım galiba. neden 2 benzer başlık oldu acaba
oradaki yazım:
Merhaba herkese
Bizim için biraz sürpriz oldu ama Ege'me kardeş geliyor inşallah
Hamilelik nedeniyle emzirirken göğüs uçlarım çok acımaya başlayınca (ilk belirti bu oldu bu arada) 18.ayında memeden kesmek durumunda kaldım oğluşumu, ama doğumdan sonra isterse abi kardeş emzireceğim nasipse
Rabbim tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Sütüm boldu, reglim de doğumdan 1 yıl sonra geldi ve seyrek az oluyordu. Regl gecikmesini hamileliğe yormadım. Oğlum oldukça sık emiyor sürekli meme isteyen başka bişi yiyip içmek istemeyen, uykuya dalarken emmek isteyen ve daldıktan sonra da memeyi bırakmak istemeyen bir bebek idi. Göğüs uçlarımda görüntü olarak bir değişiklik olmamasına rağmen çok acı çekmeye başlamıştım emzirirken ve bu sebeple acaba diyerek evde test yaptım pozitif çıktı. Doktorum da bu bir işaret olmalı, kesmelisin emzirmeyi dedi. Bayramda acı oje sürdüm göğüs ucumun kenarlarına ve oğlum meme acı dedi ilkini aldı, diğerini istedi ona da aynı şeyi yaptı ve sonra her istediğinde meme acı diyerek okşadı yaslandı ama ağzına almak istemedi bir daha. Uyku ve beslenmesi de sanki eskiye göre yavaş yavaş daha iyi oluyor, inşallah daha da iyi olacak, kolay değil tabi memekolik bir bebekti sonuçta. Doktorumuz da normal karşılıyor bu süreci, 1,5 yaş memeden kesmek için kötü bir zaman değil diyince içim ferahladı
sonuç olarak sütün bol olması, regl in düzensiz olması kesinlikle kormuyor