• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Beni hamile sanan Yok bugün bi teyze ile karşılaştım kayınvalidemin komşularındanmış düğünde topalaktın zayıflamışsın çok dedi eşim korku dolu gözlerle baktı halbuki düğünde zayıftım çok bende neyse dedim tabi biraz zayıfladım tabi dedim ne diyim artık
Aman yaa millet ne çok seviyor nazar değdirmeyi. Sanane dimi zayıflamışsa Zayıflamış.
Benimde kv göbeğime çok baktı korktum bide renkli gözlü nazar değecek diye ödüm koptu sürekli kapattım göbeğimi bidaha bol giycem biri gelince. Maşallah diyip durdum kendime sürekli. Ben bile kendime Nazar değdiriyorm millet nasıl değdirmesin. Sonra kafamı kaldıramıyorm

Kızlaaaaarrrrr benim iki gündür çok midem yanıyor :( uyurken bile gece uyandırdı su içiyorm dahada artıyo :( napsam geçer ki.

Kızlaaaaarrrrr benim iki gündür çok midem yanıyor :KK43: uyurken bile gece uyandırdı su içiyorm dahada artıyo :KK43: napsam geçer ki.

Hamilelikte gaviscon kullanabiliyorsun çok kötüyse alıp bir dene doktoruna da sor içinde şüphe var ise , bende bol giyiniyorum teyze karnı mı görse anlardı direk kontrole geldik dedik sorunca da

Ben de bol su içmek isterim ama 2 ye içtim bugün sürekli wc ye koşuyorm vücudum suyu tutmuyor mu acaba siz çok su içince böyle oluyor musunuz

Ben kaç bardak su ictiysem o kadar gidiyorum gece yatmadan önce 2 bardak su içiyorum gece 2 defa her gün kalkiyorum

Aslında hızlı içince wc ye gitme isteğin olurmuş bilmem 3 yudumda içiyorum demekki daha yavaş icmem lazim

Hamilelikte gaviscon kullanabiliyorsun çok kötüyse alıp bir dene doktoruna da sor içinde şüphe var ise , bende bol giyiniyorum teyze karnı mı görse anlardı direk kontrole geldik dedik sorunca da
Doktora sormadan kullanmam canım haftaya sonuçlarımı almaya gidince sorarım onuda :)
Bende çok su.içemiyorm ama sürekli wcdeyim bu ara biraz daha azaldı ama gece hep wcye kalkıyorm :)
Midem için soda içtim biraz iyi geldi cnm

Kızlar sormayın berbat oldum. Sodayı içtim mahvoldum :( decavit içtikten sonra kesinlikle soda içmeyin nerdeyse bayılcaktım.ne.oldu bilmiyorm hala daha çok kötüyüm :( bi dua okur.musunuz nazar.mı değdi ne oldu hiç.anlamadım eşimde 12 den sonra gelecek.işten :(

Kızlar sormayın berbat oldum. Sodayı içtim mahvoldum :KK43: decavit içtikten sonra kesinlikle soda içmeyin nerdeyse bayılcaktım.ne.oldu bilmiyorm hala daha çok kötüyüm :KK43: bi dua okur.musunuz nazar.mı değdi ne oldu hiç.anlamadım eşimde 12 den sonra gelecek.işten :KK43:
Canim cok geçmiş olsun Hemen uzan ayağının altına 2 yastık koy gülüm decavit in üstüne keşke soda icmeseydin ben asitli diye hiç icemiyorum neyse gülüm dinlen bir şey olmaz inşallah ben de bugun Decavitten sonra uyudum uyaninca kafam sarhoş gibiydi acayip ağrı vardı belki ilacın yan etkisidir bir saat uzan geçer gülüm

günaydın kızlar :) bizim mesai 7:30-16:30 erkenciyim bu yüzden. decavit i ne için kullanıyorsunuz? ben şuan sadece folidoce kullanıyorum, öğrendiğimizde yazdı doktorum. bir sonraki kontrolde yani 3 hafta sonra değiştireceğiz iMom başlayacağız.

günaydın kızlar :) bizim mesai 7:30-16:30 erkenciyim bu yüzden. decavit i ne için kullanıyorsunuz? ben şuan sadece folidoce kullanıyorum, öğrendiğimizde yazdı doktorum. bir sonraki kontrolde yani 3 hafta sonra değiştireceğiz iMom başlayacağız.
Günaydın tatlım decavit bütün vitaminleri içeren çok güzel faydaları olan güzel bir ilaç sadece çok büyük içerken sıkıntı. 3 ay dolunca doktorlar yazıyor bana decavit ve maltofer verdi birini sabah birini akşam içiyorum

Günaydın tatlım decavit bütün vitaminleri içeren çok güzel faydaları olan güzel bir ilaç sadece çok büyük içerken sıkıntı. 3 ay dolunca doktorlar yazıyor bana decavit ve maltofer verdi birini sabah birini akşam içiyorum

hmm, sanırım iMom gibi komplex vitamin oluyor. ilk hamileliğimde de iMom omega kullandım ben, boyutu normal ve kokusuz, yutması kolay :super: ayrıca hiçbir yanetkisi yok, emzirme döneminde de kullanabilirsin demişti doktorum, kullandım epeyce bir süre :KK31: tavsiye ederim :) isterseniz doktorunuza danışın.

Back