- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.721
öyleymiş valla :) eminim de dedi doktor ama yine de her türlü sürprize hazırlıklı olmak lazım :)ayyy maşallah ya çok güzel haber bu minik prenses kız demek
Tahmin tabi bacaklar kapalı diye dedi net denilmez bu dönemlerde
valla benimki bugün eminim dedi, eşim inanmayınca 15 gün sonra bi uğrayın da eşini iyice inandırayım dedi hatta :)
AYYYY İŞTEN CIKIYODUM SENİ MERAK ETTİGİM İÇİN GELDİM BAKMAYA COK SEVİNDİM RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN PRENSES,N,merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
bizimki klitorisini gördüğünü söyledi. aman bilmiyorum değişedebilir tabii :) sizinki, bizimkiBizimki demedi bacağıyla gizlemiş olabilir bende 4 ay bitmeden kesin demem zaten bu konulara hayırlısı olsun :)
ayyyy çok iyi yaptın :) senin de süper haberlerini bekliyorum :)
AYYYY İŞTEN CIKIYODUM SENİ MERAK ETTİGİM İÇİN GELDİM BAKMAYA COK SEVİNDİM RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN PRENSES,N,
Masallah canim ayy bende heyecanlandım:)
Çok sevindim minik prensese :) benimde doktorum büyük ihtimalle prenses dedi :) kızıma arkadaş.mı geliyor şimdi :)şu an ultrason resimleri yanımda değil ama sonra ekleyeceğim :) belirtilerim: hiç bir belirtimin olmaması :) bulantı, kusma, tiksinme hiç olmadı. henüz aşermedim de. bu hafta yüzüm sivilcelendi, dudaklarım kurudu. kıllarım, tüylerim, saçlarım ve tırnaklarım çok hızlı uzuyor :)
Merakla bekliyorumşu an ultrason resimleri yanımda değil ama sonra ekleyeceğim :) belirtilerim: hiç bir belirtimin olmaması :) bulantı, kusma, tiksinme hiç olmadı. henüz aşermedim de. bu hafta yüzüm sivilcelendi, dudaklarım kurudu. kıllarım, tüylerim, saçlarım ve tırnaklarım çok hızlı uzuyor :)
12. hafta kız
bizimki klitorisini gördüğünü söyledi. aman bilmiyorum değişedebilir tabii :) sizinki, bizimki
inş. inş. hayırlısı olur kan ii cıktı daha doktora gitmedim ama ikili test sonucu zaten ense kalınlıgıda normaldi cok şükürayyyy çok iyi yaptın :) senin de süper haberlerini bekliyorum :)
Kızlar her gün gündüz uyuyorum bugün uyandığımda başım catlayacak gibiydi decavitle alakası yoktur sanırım ama niye öyle oldum hâlâ biraz ağrı var
inş. inş. hayırlısı olur kan ii cıktı daha doktora gitmedim ama ikili test sonucu zaten ense kalınlıgıda normaldi cok şükür
Kış geliyor bol su tuketmemiz gerek ama susamiyorum
maşallah denilmeyi hakediyosun o zaman canım ya susadigin için mi iciyosun zorunlu hissettiğin için mihem de adanada! :) ayol adanaya gelen de kış mı? gel de ankarada gör sen kışı şekerim :) ben hamilelikten önce de acaip su içerdim şimdi de günde 3-4 litre içiyorumdur.
alışkanlık sanırım biraz, kendini su içmeye alıştırabilirsin şöyle: kendine güzel cici bi suluk al, 750 ml, 1 lt boyutlarında falan. doldur ve hep yanında olsun, gördükçe "ay bi su içeyim" diyosun, hem de günde ne kadar su içtiğini kestirebiliyosun. yoksa öyle her seferinde mutfağa gidip 1 bardak su içmekle olmaz bu iş :) dene bak göreceksin, alışırsın bi kaç güne :)maşallah denilmeyi hakediyosun o zaman canım ya susadigin için mi iciyosun zorunlu hissettiğin için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?