NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
AYYYY İŞTEN CIKIYODUM SENİ MERAK ETTİGİM İÇİN GELDİM BAKMAYA COK SEVİNDİM RABBİM SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN PRENSES,N,

Çok sevindim minik prensese :) benimde doktorum büyük ihtimalle prenses dedi :) kızıma arkadaş.mı geliyor şimdi :)
Testlerin iyi çıkmasına da sevindim.
Çoğu belirtimiz aynı gidiyor şuan benimde dudaklarım çok kurudu ve sürekli kaşınıyorm tüyleniyorm. Belki tüylerden ötürü kaşınıyorm bilemedim. Hayırlısı olsun tekrar :)

Merakla bekliyorum Çok Tşk ederim

bende kan sonucumu aldım temiz cıktı sonucumu alırken ultrason doktorumuz gördü yanıma geldi bebişimiz mi geliyor dedi evet dedim şimdi arkadaşımda yarın o doktorla çalısıcak gaza geldik yarın gel bizde bakalım öğrenelim dio:) heyecanlandırdın beni:)

Kızlar her gün gündüz uyuyorum bugün uyandığımda başım catlayacak gibiydi decavitle alakası yoktur sanırım ama niye öyle oldum hâlâ biraz ağrı var

hem de adanada! :) ayol adanaya gelen de kış mı? gel de ankarada gör sen kışı şekerim :) ben hamilelikten önce de acaip su içerdim şimdi de günde 3-4 litre içiyorumdur.
maşallah denilmeyi hakediyosun o zaman canım ya susadigin için mi iciyosun zorunlu hissettiğin için mi

maşallah denilmeyi hakediyosun o zaman canım ya susadigin için mi iciyosun zorunlu hissettiğin için mi
alışkanlık sanırım biraz, kendini su içmeye alıştırabilirsin şöyle: kendine güzel cici bi suluk al, 750 ml, 1 lt boyutlarında falan. doldur ve hep yanında olsun, gördükçe "ay bi su içeyim" diyosun, hem de günde ne kadar su içtiğini kestirebiliyosun. yoksa öyle her seferinde mutfağa gidip 1 bardak su içmekle olmaz bu iş :) dene bak göreceksin, alışırsın bi kaç güne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…