- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.741
Ayy süper fikir yoksa dediğin gibi 1 bardak la olmuyoralışkanlık sanırım biraz, kendini su içmeye alıştırabilirsin şöyle: kendine güzel cici bi suluk al, 750 ml, 1 lt boyutlarında falan. doldur ve hep yanında olsun, gördükçe "ay bi su içeyim" diyosun, hem de günde ne kadar su içtiğini kestirebiliyosun. yoksa öyle her seferinde mutfağa gidip 1 bardak su içmekle olmaz bu iş :) dene bak göreceksin, alışırsın bi kaç güne :)
Ayy süper fikir yoksa dediğin gibi 1 bardak la olmuyor
ben bu aralar en fazla 1 buçuk litre tuketiyirum meyve ayran falan da tuketiyorum toplasan ancak senin suyun kadar ederolmazzzzzz ben suluğumu her yere götürüyorum. unutursam da muhakkak marketten falan 1 lt'lik şişelerde sulardan var ya onlardan alıyorum, mesela ben hiç kabız olmadım muhtemelen çok su içtiğim için, dene bana da sonucunu söylersin :)
ben bu aralar en fazla 1 buçuk litre tuketiyirum meyve ayran falan da tuketiyorum toplasan ancak senin suyun kadar eder
Kaç kg ile başladınız şimdi kacsiniz ilk ben soylim 58 le başladım 59 um
75 ile kaldım 69,5 im inşallah daha da zayıflarım sağlıklı bir şekilde
Boy ve kg aynı oranti da boy 1.60 kg da 59
Kaç kg ile başladınız şimdi kacsiniz ilk ben soylim 58 le başladım 59 um
bulantılar kusmalar? o yüzden vermiş olmalısın, hamileliğin geri kalanında maalesef ki kilo verebileceğini sanmıyorum ki zaten hamileliğin 2. ve 3. trimesterinde kilo vermek pek de sağlıklı sayılmaz :)
Benimde çok ağrıyor bir haftadır ve kalbim çok hızlı atıyor bazen göğsüm sıkılıyo gibi hissediyorum kan hacminden mi yaniyok yok kan hacmindeki artış yüzünden. baş ağrısı çok normal, sık olur dedi doktorum bugün bana :)
Benimde çok ağrıyor bir haftadır ve kalbim çok hızlı atıyor bazen göğsüm sıkılıyo gibi hissediyorum kan hacminden mi yani
O sebepten verdim ama ilk hamileliğim de de aynı kilo da kaldım yine böyle kilo verdim daha sonra düzelince abartmadım Doğuma girdiğim de 76 kiloydum Doğumdan bir gün sonra eve geldiğimde 68 kiloydum Bebek ve giden şeylerle birlikte sonuçta vermişim kilo yine öyle düşünüyorum inşallah elbet kilo alıcam ama bebeğim ve rahim içi alsın ben abartmayayım
Ayy beni anlattın bende şimdi yatıyorum kalbim sıkışıyo gibi arada güm diye atıyo böyle çok sık nefes alıyorum en ufak bişeyde hemen yoruluyorum.aynen öyle tatlım, böyle yatarken falan kalbin gümbürdüyo gibi oluyor, sanki ara ara da nefesin yetmiyormuş gibi oluyor ya hep kan hacmindeki artış ve koyulaşma yüzünden.
Bende 75 ile başladım, 2 kilo verdim, şimdi yine 75 oldum hala aynıyım boyumda 175 cm ve kv de kilo vermişsin incelmişsin göbeğin çıkmış dedi. Sanırım haklı tüm.kilo göbeğe gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?