NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Ayy süper fikir yoksa dediğin gibi 1 bardak la olmuyor

Ayy süper fikir yoksa dediğin gibi 1 bardak la olmuyor

olmazzzzzz ben suluğumu her yere götürüyorum. unutursam da muhakkak marketten falan 1 lt'lik şişelerde sulardan var ya onlardan alıyorum, mesela ben hiç kabız olmadım muhtemelen çok su içtiğim için, dene bana da sonucunu söylersin :)

ben bu aralar en fazla 1 buçuk litre tuketiyirum meyve ayran falan da tuketiyorum toplasan ancak senin suyun kadar eder

ben bu aralar en fazla 1 buçuk litre tuketiyirum meyve ayran falan da tuketiyorum toplasan ancak senin suyun kadar eder

su dışında içilen hiç bi sıvı su olarak sayılmıyor ama. meyve desen şeker deposu :) ben tombik olduğum için meyvenin fazlası da yasak bana :) (nutellaları yerken hiç yasak demiyorum ama! hahahah) belki de daha fazla yememi engelleyen şeylerden biri de bu kadar çok su içiyo olmam yoksa allah göstermesin kapılardan geçmem :)

Kaç kg ile başladınız şimdi kacsiniz ilk ben soylim 58 le başladım 59 um

Kaç kg ile başladınız şimdi kacsiniz ilk ben soylim 58 le başladım 59 um

ben 81 ile başladım 82yim (bu arada boyum 1.70, etli butlu görünüyorum dışardan sadece öyle dediğim gibi yusyuvarlak tombik değilim yani :) ), bugün de doktorumdan aferin aldım kilo almadığım için :) hamileliği en fazla 9 kilo ile tamamlamak hedefindeyim. inşallah :) sonra da 70e düşücem hedef koydum kendime :) düğünde 65 idim 2 yıl önce çünkü.

75 ile kaldım 69,5 im inşallah daha da zayıflarım sağlıklı bir şekilde

bulantılar kusmalar? o yüzden vermiş olmalısın, hamileliğin geri kalanında maalesef ki kilo verebileceğini sanmıyorum ki zaten hamileliğin 2. ve 3. trimesterinde kilo vermek pek de sağlıklı sayılmaz :)

Ben bir doktor yazısı okumuştum kg ve boy orantılı olmadığında kg daha fazla ise zayiflmak normalmis ben hamilelikte 10 kg verip 3 kg çocuk doğuran bile duyuyorum

bulantılar kusmalar? o yüzden vermiş olmalısın, hamileliğin geri kalanında maalesef ki kilo verebileceğini sanmıyorum ki zaten hamileliğin 2. ve 3. trimesterinde kilo vermek pek de sağlıklı sayılmaz :)

O sebepten verdim ama ilk hamileliğim de de aynı kilo da kaldım yine böyle kilo verdim daha sonra düzelince abartmadım Doğuma girdiğim de 76 kiloydum Doğumdan bir gün sonra eve geldiğimde 68 kiloydum Bebek ve giden şeylerle birlikte sonuçta vermişim kilo yine öyle düşünüyorum inşallah elbet kilo alıcam ama bebeğim ve rahim içi alsın ben abartmayayım

yok yok kan hacmindeki artış yüzünden. baş ağrısı çok normal, sık olur dedi doktorum bugün bana :)
Benimde çok ağrıyor bir haftadır ve kalbim çok hızlı atıyor bazen göğsüm sıkılıyo gibi hissediyorum kan hacminden mi yani

Benimde çok ağrıyor bir haftadır ve kalbim çok hızlı atıyor bazen göğsüm sıkılıyo gibi hissediyorum kan hacminden mi yani

aynen öyle tatlım, böyle yatarken falan kalbin gümbürdüyo gibi oluyor, sanki ara ara da nefesin yetmiyormuş gibi oluyor ya hep kan hacmindeki artış ve koyulaşma yüzünden.

ayyyy pardonnnnnnnn :) ben hamilelikte kilo veriyosun sandımmmmmm :) şahaneymiş vallahi, darısı başımıza :)

aynen öyle tatlım, böyle yatarken falan kalbin gümbürdüyo gibi oluyor, sanki ara ara da nefesin yetmiyormuş gibi oluyor ya hep kan hacmindeki artış ve koyulaşma yüzünden.
Ayy beni anlattın bende şimdi yatıyorum kalbim sıkışıyo gibi arada güm diye atıyo böyle çok sık nefes alıyorum en ufak bişeyde hemen yoruluyorum.

Bende 75 ile başladım, 2 kilo verdim, şimdi yine 75 oldum hala aynıyım boyumda 175 cm ve kv de kilo vermişsin incelmişsin göbeğin çıkmış dedi. Sanırım haklı tüm.kilo göbeğe gidiyor :)

Bende 75 ile başladım, 2 kilo verdim, şimdi yine 75 oldum hala aynıyım boyumda 175 cm ve kv de kilo vermişsin incelmişsin göbeğin çıkmış dedi. Sanırım haklı tüm.kilo göbeğe gidiyor :)

Beni hamile sanan Yok bugün bi teyze ile karşılaştım kayınvalidemin komşularındanmış düğünde topalaktın zayıflamışsın çok dedi eşim korku dolu gözlerle baktı halbuki düğünde zayıftım çok bende neyse dedim tabi biraz zayıfladım tabi dedim ne diyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…