- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.681
aramızda 2 gün var canım doktor bana kesin konusmadi sana kesin miydiben baktım erkek cıkmıstı doktorumda erkek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramızda 2 gün var canım doktor bana kesin konusmadi sana kesin miydiben baktım erkek cıkmıstı doktorumda erkek dedi
ben yaptirmicam canimkızlar ikili test yaptırdınız mı/yaptıracak mısınız? istanbul'da olanlar nerede yaptırdı/yaptırmayı planlıyor?
bende usutunce öyle oluyor canım kalın giyin o yüzdenbide karın üst kısımda, midemde hatta ağrı kramp tarzı bişiler oluyor arada. ptesi gecesinden beri de ishal gidiyor arasıra. besin zehirlenmesi mi oldu dicem ama sürekli değil şikayetlerim. istirahat edince geçiyor mesela. ayaklarımı çok üşütüyorum galiba iş yerinde. gaz, karın ağrısı, ishal buna işaret gibi duruyor. bişi yiyip içmek istemiyorum böyle olunca da. siz de oldu mu benzer şeyler?
ben yaptirmicam canim
Ben yaptırmadım guvenilirlik oranı çok düşükkızlar ikili test yaptırdınız mı/yaptıracak mısınız? istanbul'da olanlar nerede yaptırdı/yaptırmayı planlıyor?
merve sen nereliydin gülümÂmin inşallah canım
mueter senin doğum tarihimiz aynı zamana denk geliyor=) cinsiyetini öğrendin mi ?
ayyy maşallah ya çok güzel haber bu minik prenses kız demekmerhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
iyiyiz tatlım sen nasılsın nasıl gidiyorSlm kızlar nasılsınız
Ay belirtileriniz neydi sizin bizim var daha ögrenmemize bide rica etsem 6 haftalık ve 8 haftalık ultrason görüntü resmini eklermisinizmerhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
Kuzum aslında ben sizden sonrayım benim sat 27 temmuz 3 mayıs gözüküyor ama benim sezeryan olduğu için Nisa'n ortası olucakiyiyiz tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor bizden ondesin ne gibi değişiklikler var önceki Haftalara göre
merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
merve sen nereliydin gülüm
kızlar inşallah hamileliğimiz güzel ve sağlıklı ilerler doğum konusunda erken ama ne düşünüyorsunuz sezeryan mi normal doğum muBalıkesir canım