• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

kızlar ikili test yaptırdınız mı/yaptıracak mısınız? istanbul'da olanlar nerede yaptırdı/yaptırmayı planlıyor?

bide karın üst kısımda, midemde hatta ağrı kramp tarzı bişiler oluyor arada. ptesi gecesinden beri de ishal gidiyor arasıra. besin zehirlenmesi mi oldu dicem ama sürekli değil şikayetlerim. istirahat edince geçiyor mesela. ayaklarımı çok üşütüyorum galiba iş yerinde. gaz, karın ağrısı, ishal buna işaret gibi duruyor. bişi yiyip içmek istemiyorum böyle olunca da. siz de oldu mu benzer şeyler?

kan ve idrar tahlili sonuçlarımı göztepe ssk da yaptırdım bu arada ben, özeller de çok pahalı benzer testler. rutinlerim için kadıköy şifa ataşehir hastanesine gidiyorum. 950tl masraf çıkardılar, bu yüzden tahlil konusunu bu kez araştırıp başka yerlerde yaptırmayı düşünüyoruz. sonuçları da yine kendi doktoruma göndereceğim tabi. 1.de tecrübesizdik :)

bide karın üst kısımda, midemde hatta ağrı kramp tarzı bişiler oluyor arada. ptesi gecesinden beri de ishal gidiyor arasıra. besin zehirlenmesi mi oldu dicem ama sürekli değil şikayetlerim. istirahat edince geçiyor mesela. ayaklarımı çok üşütüyorum galiba iş yerinde. gaz, karın ağrısı, ishal buna işaret gibi duruyor. bişi yiyip içmek istemiyorum böyle olunca da. siz de oldu mu benzer şeyler?
bende usutunce öyle oluyor canım kalın giyin o yüzden

mueter senin doğum tarihimiz aynı zamana denk geliyor=) cinsiyetini öğrendin mi ?

merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)

merhabaaaaaa :) evet minik bi prenses geliyomuş bugün öğrendik :) ayrıca kendisi 6,25 cm boyunda ve 60 gr ağırlığında! 2li tarama sonuçlarımızda ultrasonda temiz çıktı şükürler olsun :)
ayyy maşallah ya çok güzel haber bu minik prenses kız demek :süslü:

Ay belirtileriniz neydi sizin bizim var daha ögrenmemize bide rica etsem 6 haftalık ve 8 haftalık ultrason görüntü resmini eklermisiniz ☺️

Back