- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.701
kızlar inşallah hamileliğimiz güzel ve sağlıklı ilerler doğum konusunda erken ama ne düşünüyorsunuz sezeryan mi normal doğum mu
kızlar inşallah hamileliğimiz güzel ve sağlıklı ilerler doğum konusunda erken ama ne düşünüyorsunuz sezeryan mi normal doğum mu
bende normal Doğum yapmıştım canım şimdi o yüzden korkum yok Allah ızın verırse yine normal doğum isterim ama bu sefer bebegimi ağlarken kucağıma almak inşallah bunu sende bende bu sefer tadariz canım normal doğum çok güzel bir duygu yaşadığımız o sancı zaten 1 günlük saatlik... o yüzden daha iyi olduğu için normal doğum isterim Rabbim hakkimizda hayırlısıni versinBen bebeğim öldüğünde bile normal Doğum yaptım hemde 2 cm açılmam vardı ebeye güvendim o da çok destek oldu 10 dk sürdü makattan geldi birde ve 41 cm 1760 kg dı küçükte değildi , pıhtı sorununu öğrenince ilk doktora sorduğum ben normal Doğum yapamayacak mıyım o da yaparsın tabi neden yapmayacaksın dedi, eğer bir sorun olmazsa Allah'ın izniyle de normal düşünüyorum .
faydalarini öğrendikten sonra sende normal doğum istersin canımInsallah canim ben normal dogumdan cok korkuyorum ama sezeryan da olmak istemiyorum bu konuda kafam karisik
Balıkesir canım
hayırlı olsun inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik gecirirsinArkadaslar merhaba, ben 3 kayiptan sonra yeniden hamileyim. Nasipse Nisan ayi annesi olacagim. Insallah tabi. Herkese hayirli hamilelikler diliyorum.
benim eşim de Balıkesirli, ailesi de Edremit Akçay'da yaşıyor :)
Cok tesekkur ederim :)hayırlı olsun inşallah güzel ve sağlıklı bir hamilelik gecirirsin
Cok tesekkur ederim :)
başlangıçta kaç kg dun canimKızlar uzun aradan sonra merhabalrr. Nasılsınız ? nasıl gıdıyor. Ben bugun saglık ocagına gıttım. Orada tartıldım. 61 kıloya ınmıştım. 15-20 gunde 3 kılo vermısım. Çok uzuldum. Bu iyi mi kötü mü bilemedim
Amin. Herkesin inşallah...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
62ydim. Sonra 2 kılo aldım 64 oldum. Sımdı vermısım 61mbaşlangıçta kaç kg dun canim
Bu haftalar da doktorlar yalnızca tahmin yürütebılıyor değil mi ? kesınlık açısından henüz erken çünkü...Bugün ikili tarama için gittim 12 haftayım tam doktor haftaya yapalım dedi bacakları kapalıydı kız olabilir dedi başta içim cız dedi ama sonra sağlıkla olsun yeterki bana benzer ne güzel dedim eşim de doktora anneye benziyor sanki dedi anneye benziyor evet rengi teni de benzerse güzel kız olucak inşallah dedi
Bu haftalar da doktorlar yalnızca tahmin yürütebılıyor değil mi ? kesınlık açısından henüz erken çünkü...
Ay belirtileriniz neydi sizin bizim var daha ögrenmemize bide rica etsem 6 haftalık ve 8 haftalık ultrason görüntü resmini eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?