• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

kızlar inşallah hamileliğimiz güzel ve sağlıklı ilerler doğum konusunda erken ama ne düşünüyorsunuz sezeryan mi normal doğum mu

Ben bebeğim öldüğünde bile normal Doğum yaptım hemde 2 cm açılmam vardı ebeye güvendim o da çok destek oldu 10 dk sürdü makattan geldi birde ve 41 cm 1760 kg dı küçükte değildi , pıhtı sorununu öğrenince ilk doktora sorduğum ben normal Doğum yapamayacak mıyım o da yaparsın tabi neden yapmayacaksın dedi, eğer bir sorun olmazsa Allah'ın izniyle de normal düşünüyorum .

Ben bebeğim öldüğünde bile normal Doğum yaptım hemde 2 cm açılmam vardı ebeye güvendim o da çok destek oldu 10 dk sürdü makattan geldi birde ve 41 cm 1760 kg dı küçükte değildi , pıhtı sorununu öğrenince ilk doktora sorduğum ben normal Doğum yapamayacak mıyım o da yaparsın tabi neden yapmayacaksın dedi, eğer bir sorun olmazsa Allah'ın izniyle de normal düşünüyorum .
bende normal Doğum yapmıştım canım şimdi o yüzden korkum yok Allah ızın verırse yine normal doğum isterim ama bu sefer bebegimi ağlarken kucağıma almak inşallah bunu sende bende bu sefer tadariz canım normal doğum çok güzel bir duygu yaşadığımız o sancı zaten 1 günlük saatlik... o yüzden daha iyi olduğu için normal doğum isterim Rabbim hakkimizda hayırlısıni versin

Ya kızlar bu decavit ne kadar süre kullanılacak bugün başladım bir de maltofer var

kızlar inşallah hamileliğimiz güzel ve sağlıklı ilerler doğum konusunda erken ama ne düşünüyorsunuz sezeryan mi normal doğum mu

ben ilk doğumumu epiduralsiz normal yaptım. sancılarım birden başladı ve çok sıktı (2dk süren 1dk aralıklarla gelen dalgalar), o yüzden açılmam çok çabuk oldu ve doğum da çok kısa sürdü. inşallah yine onun gibi olur :) en hayırlı en sağlıklı ne şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum hep, tüm gebeler için de kendim için de.

Kızlar uzun aradan sonra merhabalrr. Nasılsınız ? nasıl gıdıyor :anneadayı:. Ben bugun saglık ocagına gıttım. Orada tartıldım. 61 kıloya ınmıştım. 15-20 gunde 3 kılo vermısım. Çok uzuldum. Bu iyi mi kötü mü bilemedim :KK43:
başlangıçta kaç kg dun canim

Bugün ikili tarama için gittim 12 haftayım tam doktor haftaya yapalım dedi bacakları kapalıydı kız olabilir dedi başta içim cız dedi ama sonra sağlıkla olsun yeterki bana benzer ne güzel dedim eşim de doktora anneye benziyor sanki dedi anneye benziyor evet rengi teni de benzerse güzel kız olucak inşallah dedi

Bugün ikili tarama için gittim 12 haftayım tam doktor haftaya yapalım dedi bacakları kapalıydı kız olabilir dedi başta içim cız dedi ama sonra sağlıkla olsun yeterki bana benzer ne güzel dedim eşim de doktora anneye benziyor sanki dedi anneye benziyor evet rengi teni de benzerse güzel kız olucak inşallah dedi
Bu haftalar da doktorlar yalnızca tahmin yürütebılıyor değil mi ? kesınlık açısından henüz erken çünkü...

benim ilk hamileliğimde 17.haftada çok net belli idi, bi önceki kontrol 13.haftadaydı ve görememiştik, yorum yapmamıştı doktorum da.

Ay belirtileriniz neydi sizin bizim var daha ögrenmemize bide rica etsem 6 haftalık ve 8 haftalık ultrason görüntü resmini eklermisiniz ☺️

şu an ultrason resimleri yanımda değil ama sonra ekleyeceğim :) belirtilerim: hiç bir belirtimin olmaması :) bulantı, kusma, tiksinme hiç olmadı. henüz aşermedim de. bu hafta yüzüm sivilcelendi, dudaklarım kurudu. kıllarım, tüylerim, saçlarım ve tırnaklarım çok hızlı uzuyor :)

Back