NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Günaydın canım
günaydıııınnnn :) valla sana derken hastalık yok diye, benim sinüzit aldı başını gitti. nasıl baş ağrısı yapıyor o da. bugün cesaretimi toplayabilirsem tuzlu su çekicem burnuma, o hemencik temizleyiveriyor. senin de aklında olsun.

ahahahaha günaydın :) ben de yaaa, tiroid ilacımı içtikten sonra bi yarım saat beklemek zorundayım bi de şu an midem kazınıyo
BEN KALKIYORUM İŞE GELDİĞİMDE PERSONEL ABLA SAGOLSUN COK ACIKTIGIM İÇİN TOSTUMU HEMEN HAZIRLIYO SOFRA HAZIR OLUYO :) ALLAH RAZI OLSUN VALLA DİYORUM ONA HAZIRLAMAZSAN BEN COK SİNİRLİ OLURUM:) SANA DEĞİL BEBİŞE HAZIRLIYORUM DİO

Çok geçmiş olsun, ben çekemiyorum burnuma öyle şeyler su bile zor
Benimde iştah kötü hele tek olunca kızlar ama omega 3 içiyorum balık yiyemediğim için o iyi geldi sanki iştah konusunda

Ben de beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Hamilelikten önce "sağlıklı yaşam koçuydum" arkadaşlarımın, aşırı dikkat ederdim aldığım karbonhidratın gramına kadar, şimdi ne bulantıma iyi gelirse onu yiyorum

aynen bende öyleyim

Ben bildiğiniz şifayı kaptım! Bugün en az 50-60 kere hapşırmışımdır. Hem de ne hapşırmak bebek içimde taklalar atıyoodur kesin :) ama nezle, soğuk algınlığı gibi bişi şükürler olsun ki. Ateşim ağrım sızım yok. Sümüklü bi burun, kaşınan bi boğaz, bolca hapşırık ve biraz da baş ağrısı. Sabah kontrolüm olduğu için bugün doktorumu aramadım. Toparlıyım diye bolca meyve yedim ama sanırım abartmışım midemi bulandırdı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…