- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.561
Aaa simdi hatirladim cinsiyet tahmininde okumuştum erkek bebekte tüyler cok hizli uzarmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa simdi hatirladim cinsiyet tahmininde okumuştum erkek bebekte tüyler cok hizli uzarmis
olabilirrrrrrr :) saçlarım bile ne biçim uzadı ya, hamileliğin başında toplanmıyodu şimdi toplanıyo :)
Kesinlikle aynı dertten muzdaribiz. Benimde şok oldum göbeğimin üstü göğsümden aşağısı tüyler bildiğin kıla dönmüş şok oldum. Tırnaklarım da çok çabuk uzuyor.. Benim bide göbeğim ve göğüslerim çok kaşınıyor bazen çıldırıyorumgöbeğim, yüzüm ve göğüslerimin çevresi resmen tüylendi! kafamda minik minik saçlar çıkmaya başladı! tırnaklarım hızlı uzuyor ama kolay kırılıyor :) sizde de böyle mi durumlar? ve de tüylerin kılların uzama hızına yetişemiyorum. çok bunaltıcı. nisanyagmurumm C cansucns22 T timely ZelGN
ya bi de her gittiğimizde mecbur göbek açıyorz, göbeğimi almaktan imanım gevredi vallahi :) allahtan alt tarafla işleri yok, o zaman kuaförden çıkamıcaktım demek ki :) göğüs uçları böyle koparılacak gibi kaşınıyor değil mi? öyle acı, hassasiyet falan yok ama o kaşıntı zaman zaman beni de öldürüyorKesinlikle aynı dertten muzdaribiz. Benimde şok oldum göbeğimin üstü göğsümden aşağısı tüyler bildiğin kıla dönmüş şok oldum. Tırnaklarım da çok çabuk uzuyor.. Benim bide göbeğim ve göğüslerim çok kaşınıyor bazen çıldırıyorum
ben oğlancıyım biraz eşim kızcı :) allah biliyor ya eşimin ne kadar mutlu olacağını bildiğim için son zamanlarda içimden hep kız geçiyor. ama şöyle kızcı; biz 2 çocuk düşünüyoruz, büyük olan abla olsun, küçük anne olur daha güzel olur diyor :)Bencede oglun olacak senin bende de hep kiz bebek belirtileri var ama annem senin oglun olacak icime doguyor deyip duruyor artik hayirlisi saglikli olsunda
OZAMAN YEMEGE DEVAM :)ahahahah :) valla gece yemeleri bende de var ama mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum, bi de bu aralar acıkınca tansiyonum düşüyo, betim benzim atıyo :) napıcaz bilmiyorum valla
Sen çok sık gidiyorsun galiba ben ayda bir.gidiyorum bidaha ki kontrolümüz 20 sinde ayın. Ben fazla üzmüyorm cnmı alt kısmını alıyorum göbeğimin sadece üstleri ellemem dahada kötü olur. Genital bölgeyi zaten 15 günde.bir sirle yapıyorm çok uzamadığı sürece sorun olmuyo.ya bi de her gittiğimizde mecbur göbek açıyorz, göbeğimi almaktan imanım gevredi vallahi :) allahtan alt tarafla işleri yok, o zaman kuaförden çıkamıcaktım demek ki :) göğüs uçları böyle koparılacak gibi kaşınıyor değil mi? öyle acı, hassasiyet falan yok ama o kaşıntı zaman zaman beni de öldürüyor
benim ayda 2 kere kontrolüm. 1 muayene 15 gün sonra da kontrol olarak 2 kere çağırıyo doktor, benim de işime geliyo tabii :) ben kendim yapamıyorum genital bölgeyi o yüzden kuaföre gidiyorum, gerisini kendim hallediyorum ben de.Sen çok sık gidiyorsun galiba ben ayda bir.gidiyorum bidaha ki kontrolümüz 20 sinde ayın. Ben fazla üzmüyorm cnmı alt kısmını alıyorum göbeğimin sadece üstleri ellemem dahada kötü olur. Genital bölgeyi zaten 15 günde.bir sirle yapıyorm çok uzamadığı sürece sorun olmuyo.
Göğüs kaşıntısı her yerde benim cnm yanları üstü ortası her yeri çok kaşınıyor tatlı tatlı
Ben çok şükür ki yapabiliyorum ama göbek çıkınca nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.benim ayda 2 kere kontrolüm. 1 muayene 15 gün sonra da kontrol olarak 2 kere çağırıyo doktor, benim de işime geliyo tabii :) ben kendim yapamıyorum genital bölgeyi o yüzden kuaföre gidiyorum, gerisini kendim hallediyorum ben de.
Ben çok şükür ki yapabiliyorum ama göbek çıkınca nasıl yapacağım hiç bilmiyorum.
Benim bugün kollarım çok kaşınıyor
İlk gebeliğimde kollarım kaşınmştı çok meğersem bebeğim öldüğü ve uzun süre içerde durduğu içinmiş. Kötü düşünmemeye çalışıyorum inşallah meleğim iyidir
Eminim kötü bi problem değildir baktım gebelikte olabiliyormuş deri hassaslaşıyormş. 4 ünde sonuç almaya gideceğim belki bakar o zaman. Çok değişik batmalar hissediyorum karnımda büyüdüğünü gerildiğini hissedebiliyorum.iyidir, lütfen aklına kötü şeyler getirip stres yapma, biliyorsun bebeği de etkiler. ayrıca bilinçaltın yüzünden de kaşınıyor olabilir kolların ama herhangi bir huzursuzluğun varsa yarın hemen git bi acile ya da direk doktoruna hemen bi bakıver ufaklığa.
Birde bugün akıntım çok arttı. Sizn ne durumda? Sürekli korkuyla wcye koşuyorm üşüttüğüm için olabilir mi acabaiyidir, lütfen aklına kötü şeyler getirip stres yapma, biliyorsun bebeği de etkiler. ayrıca bilinçaltın yüzünden de kaşınıyor olabilir kolların ama herhangi bir huzursuzluğun varsa yarın hemen git bi acile ya da direk doktoruna hemen bi bakıver ufaklığa.
olabilir canım işitme havalar soğudu ben de kalın giyiniyorum kisliklara geçtim ama benim de bugun çok akintim geldi mantar da var bugün doktor krem yazdı belki o da sokutuyor olabilirBirde bugün akıntım çok arttı. Sizn ne durumda? Sürekli korkuyla wcye koşuyorm üşüttüğüm için olabilir mi acaba
Bende mantar yok kaşınma yok koku da yok ama sarı akıntım var cnm bilmiyorum artık.nedenolabilir canım işitme havalar soğudu ben de kalın giyiniyorum kisliklara geçtim ama benim de bugun çok akintim geldi mantar da var bugün doktor krem yazdı belki o da sokutuyor olabilir
sarı ve şeffaf akıntı normal diye biliyorum ben, hatta östrojuen seviyeleri arttıkça bu akıntılar da artarmış. sana hasta olma, aklından çıkar derken ben gidiyorum hastalığa doğru galiba :)Bende mantar yok kaşınma yok koku da yok ama sarı akıntım var cnm bilmiyorum artık.neden
Eminim kötü bi problem değildir baktım gebelikte olabiliyormuş deri hassaslaşıyormş. 4 ünde sonuç almaya gideceğim belki bakar o zaman. Çok değişik batmalar hissediyorum karnımda büyüdüğünü gerildiğini hissedebiliyorum.
Burada acilde çok moral bozuyorlar iyiyse bile kötü bişey buluyorlar ilk 5 haftalıkken gittim demedikleri kalmadı moralman çöktüm bir hafta sonra kendi doktoruma gittim herşey yolundaydı. O yüzden doktor kontrolüm dışında pek gitmeyi.düşünmüyorum rabbimde muhtaç.etmesin inşallah