- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.601
Bana derken sen yakalandın yani :) geçmiş olsun.Ben bildiğiniz şifayı kaptım! Bugün en az 50-60 kere hapşırmışımdır. Hem de ne hapşırmak bebek içimde taklalar atıyoodur kesin :) ama nezle, soğuk algınlığı gibi bişi şükürler olsun ki. Ateşim ağrım sızım yok. Sümüklü bi burun, kaşınan bi boğaz, bolca hapşırık ve biraz da baş ağrısı. Sabah kontrolüm olduğu için bugün doktorumu aramadım. Toparlıyım diye bolca meyve yedim ama sanırım abartmışım midemi bulandırdı biraz
Vallahi öyle oldu :) hem de annemden kaptım hastalığı! Başa gelen çekilir, Allah daha büyük hastalık vermesin hiç birimize.Bana derken sen yakalandın yani :) geçmiş olsun.
Benim minikte seyiriyo sürekli ritmik bi.şekilde :)
Ayy fenaVallahi öyle oldu :) hem de annemden kaptım hastalığı! Başa gelen çekilir, Allah daha büyük hastalık vermesin hiç birimize.
onlar da nisan anneleri gülümüstteki etiketler ne oluyo:)
evet katılıyorum sana baby bende bol bol yiyorumGÜNAYDIN KIZLARGEÇMİŞ OLSUN CANIM BOL MADALİNA :) DOKTORA GİT GEL ÇOK HEYECANLIYIM SENİ BEKLİYORUM GÖSTERİRSE BENDE GİDİCEM:)
canım bol kalsiyum içeren şeyler tüketmen lazım 2 bardak süt ya da bir kase yoğurt ya da gün içinde 3 su bardağı ayran koyu olmalıgeceden beri sol alttaki diş etlerim ağrıyoömrümde çekmedim diş ağrısı ne kötüymüş
yiyorum canım hem yoğurt hem ayran süt içemiyodum tekrar başlıcam ama geçermiya hiç yaşayanda yok heraldecanım bol kalsiyum içeren şeyler tüketmen lazım 2 bardak süt ya da bir kase yoğurt ya da gün içinde 3 su bardağı ayran koyu olmalı
mueter senin doğum tarihimiz aynı zamana denk geliyor=) cinsiyetini öğrendin mi ?günaydıııınnnn :)valla sana derken hastalık yok diye, benim sinüzit aldı başını gitti. nasıl baş ağrısı yapıyor o da. bugün cesaretimi toplayabilirsem tuzlu su çekicem burnuma, o hemencik temizleyiveriyor. senin de aklında olsun.
:)) ee ben o zmn çok güzel besleniomuşum:)) balıkta haftada 2 yiyorum 3 yersem gına gelir tiksinebilirim:))daha çok erken ağrımassı için gülüm ya bundan önceki gebeliğimde her öğle sırf yoğurt tüketiyodum cok güzel besleniyodum balık et falan 6 ay ağrım sızım olmadı tabi o kayıpla sonuçlandı şu an ki hamileliğimde o kadar güzel beslenemiyorum ama yemem gerekenleri yiyorum 3 haftadır balık da aklıma gelmiyor hafta da 3 yeyin diyolar bizim 3 hafta geçti üzerinden
inşallah geçer canımBende nisan 20 gibi alırım inşallah kucağıma şuan 11,5gunluk hamileyim birde bulantim olmasa
AYYYY ÇOK GEMİŞ OLSUN KARANFİL AT AĞIZINA İİ GELİR DİE DUYMUSTUM Bİ DENEgeceden beri sol alttaki diş etlerim ağrıyoömrümde çekmedim diş ağrısı ne kötüymüş
saolasın canım denerim inş iyi gelirAYYYY ÇOK GEMİŞ OLSUN KARANFİL AT AĞIZINA İİ GELİR DİE DUYMUSTUM Bİ DENE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?