NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bana derken sen yakalandın yani :) geçmiş olsun.
Benim minikte seyiriyo sürekli ritmik bi.şekilde :)

Üye

M -Moonlight-

Üye

4753

Üye, 26

48ve58

@Muğlalı...

8 80pamukprenses80

iyiki varım =))

A aaaca

Yeni Üye, 31

amigurumi

ardaemre

Arikurinka

Asimisa

ask11

A Aslitirass

@Aysegul239

A_KONTES

babypooh

B BanaBirBenLazimKi

B bebegim-gel

@BebisDelisi

kızlar günaydın hasta olanlara gecmiş olsun Allah en yakın zamanda şifa versin. decavit kullanmaya başladım bugün cok zorlandım

geceden beri sol alttaki diş etlerim ağrıyo ömrümde çekmedim diş ağrısı ne kötüymüş

geceden beri sol alttaki diş etlerim ağrıyo ömrümde çekmedim diş ağrısı ne kötüymüş
canım bol kalsiyum içeren şeyler tüketmen lazım 2 bardak süt ya da bir kase yoğurt ya da gün içinde 3 su bardağı ayran koyu olmalı

canım bol kalsiyum içeren şeyler tüketmen lazım 2 bardak süt ya da bir kase yoğurt ya da gün içinde 3 su bardağı ayran koyu olmalı
yiyorum canım hem yoğurt hem ayran süt içemiyodum tekrar başlıcam ama geçermiya hiç yaşayanda yok heralde

mueter senin doğum tarihimiz aynı zamana denk geliyor=) cinsiyetini öğrendin mi ?

daha çok erken ağrımassı için gülüm ya bundan önceki gebeliğimde her öğle sırf yoğurt tüketiyodum cok güzel besleniyodum balık et falan 6 ay ağrım sızım olmadı tabi o kayıpla sonuçlandı şu an ki hamileliğimde o kadar güzel beslenemiyorum ama yemem gerekenleri yiyorum 3 haftadır balık da aklıma gelmiyor hafta da 3 yeyin diyolar bizim 3 hafta geçti üzerinden

:)) ee ben o zmn çok güzel besleniomuşum:)) balıkta haftada 2 yiyorum 3 yersem gına gelir tiksinebilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…