- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.030
- 63
- 29
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.581
Günaydın canımGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın
günaydıııınnnn :) valla sana derken hastalık yok diye, benim sinüzit aldı başını gitti. nasıl baş ağrısı yapıyor o da. bugün cesaretimi toplayabilirsem tuzlu su çekicem burnuma, o hemencik temizleyiveriyor. senin de aklında olsun.Günaydın canım
günaydın canikom günaydınGÜNAYDIN KIZLARRRRRR
ahahahaha günaydın :) ben de yaaa, tiroid ilacımı içtikten sonra bi yarım saat beklemek zorundayım bi de şu an midem kazınıyoGunaydinnnn o kadar ac uyaniyorum ki canim da birsey cekse bari
ahahahaha günaydın :) ben de yaaa, tiroid ilacımı içtikten sonra bi yarım saat beklemek zorundayım bi de şu an midem kazınıyo
BEN KALKIYORUM İŞE GELDİĞİMDE PERSONEL ABLA SAGOLSUN COK ACIKTIGIM İÇİN TOSTUMU HEMEN HAZIRLIYO SOFRA HAZIR OLUYO :) ALLAH RAZI OLSUN VALLA DİYORUM ONA HAZIRLAMAZSAN BEN COK SİNİRLİ OLURUM:) SANA DEĞİL BEBİŞE HAZIRLIYORUM DİOahahahaha günaydın :) ben de yaaa, tiroid ilacımı içtikten sonra bi yarım saat beklemek zorundayım bi de şu an midem kazınıyo
TEK OLUNCA DA ZOR BENDE ÖYLE BİŞEY YEMEK İSTEMİYORUM TEK OLUNCA ODA COK DÜZENSİZ OLUYO KÖTÜ OLUYO BEBİŞLERİMİZE ZARARAynennn hem nasil kaziniyo evde de tek basimayim canim da birsey cekmiyor ne yiyim bilemedim hergun boyle eziyet cekiyorum
TEK OLUNCA DA ZOR BENDE ÖYLE BİŞEY YEMEK İSTEMİYORUM TEK OLUNCA ODA COK DÜZENSİZ OLUYO KÖTÜ OLUYO BEBİŞLERİMİZE ZARAR
HİÇ SORMA YA BENDE DİKKAT EDEMİYORUM VALLLAYa evet tek olunca insan daha da istahsiz oluyor ben hic dikkat edemiyorum beslenmeme ne yapcam bilmiyorum
geçmiş olsun canım yağlı ve şekerli yiceklerden uzak dur tatlimKendime nazar değdirdim yine bugün.yine.Midem bulanıyor
aynen bende öyleyimBen de beslenmeme hiç dikkat etmiyorum. Hamilelikten önce "sağlıklı yaşam koçuydum" arkadaşlarımın, aşırı dikkat ederdim aldığım karbonhidratın gramına kadar, şimdi ne bulantıma iyi gelirse onu yiyorum
Ben başlamadım henüz 4te falan başlarım herhalde.Kızlar çatlak kremine ya da yağına başladınız mi ben daha başlamadım