• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

aaaa ne dicem bu arada kim kaç kilo aldı şimdiden? ben tombik başladığım için bu işe çok kontrollü gidiyorum 900 gr-1 kg kadar aldım 13. haftadayım.

aaaa ne dicem bu arada kim kaç kilo aldı şimdiden? ben tombik başladığım için bu işe çok kontrollü gidiyorum 900 gr-1 kg kadar aldım 13. haftadayım.
Ben 12+4 teyim daha hiç almadım hatta ebenin tartısına göre vermiş görünüyodum

Ay ben maşallah kendime nazar etmiyeyim midem eksimem ve bulantim oldu ama şu 3 ayı kusmadan atlattım hiç de sevmem Allah gönlüme göre verdi şükürler olsun son aylarda da mide bulantısı görülebilir saçı falan çıkıyor ya bakalım benim ki nasıl olacak

BENDE KUSUYUM KİLO VERİYİM DEDİM AMA YOK YOK COK KÖTÜ BULANTI BİLE ZOR Bİ KAÇ KERE KUSTUM FELAKET BİŞEY AMAN BOŞVER BENİMDE İŞTAHIM AÇILDI NE YAPCAZ DÜN GECE 11 DE TOST YAPTIM YEDİM:halay:

ahahahah :) valla gece yemeleri bende de var :( ama mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum, bi de bu aralar acıkınca tansiyonum düşüyo, betim benzim atıyo :) napıcaz bilmiyorum valla:KK49::KK49:

Birde ben normalde oyle bir istahliydim kiii ye ye doymazdim bi ara 86 kilo oldum sonra durdurdum kendimi kilo verdim 75 e dustum hamile kaldim simdi 72 yim
ben 81.5 ile hamile kaldım :( evlendiğimde 65 idim gerçi düğünden 6 ay öncesine kadar 77 idim sonra kilo verdim sonra 2 yılda fazlasıyla aldım :(

göbeğim, yüzüm ve göğüslerimin çevresi resmen tüylendi! kafamda minik minik saçlar çıkmaya başladı! tırnaklarım hızlı uzuyor ama kolay kırılıyor :) sizde de böyle mi durumlar? ve de tüylerin kılların uzama hızına yetişemiyorum. çok bunaltıcı. nisanyagmurumm nisanyagmurumm C cansucns22 T timely ZelGN ZelGN

göbeğim, yüzüm ve göğüslerimin çevresi resmen tüylendi! kafamda minik minik saçlar çıkmaya başladı! tırnaklarım hızlı uzuyor ama kolay kırılıyor :) sizde de böyle mi durumlar? ve de tüylerin kılların uzama hızına yetişemiyorum. çok bunaltıcı. nisanyagmurumm nisanyagmurumm C cansucns22 T timely ZelGN ZelGN

Yok canim bende oyle degil tabi herkesin hamileligi farkli olur ama normal bence bunlar okumuştum bir yerde

Back