- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.541
aaaa ne dicem bu arada kim kaç kilo aldı şimdiden? ben tombik başladığım için bu işe çok kontrollü gidiyorum 900 gr-1 kg kadar aldım 13. haftadayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhh afiyet olsun :) ben meyveyi çok ihmal ediyorum4 tane mandalinayi çektim önüme şimdi yicem hepsini napayım ben grip olmamak için bol bol yiyorum ve gerçekten yakalanmiyorum size de tavsiye kızlar
Ben 12+4 teyim daha hiç almadım hatta ebenin tartısına göre vermiş görünüyodumaaaa ne dicem bu arada kim kaç kilo aldı şimdiden? ben tombik başladığım için bu işe çok kontrollü gidiyorum 900 gr-1 kg kadar aldım 13. haftadayım.
aaaa ne dicem bu arada kim kaç kilo aldı şimdiden? ben tombik başladığım için bu işe çok kontrollü gidiyorum 900 gr-1 kg kadar aldım 13. haftadayım.
ayyy ne güzel :) bende hiç kusma ve bulantı olmadığı için kilo vermedim tabii :)Ben 12+2 deyim 3 kilo verdim doktor 9 kilo alman lazim en fazla dedi ben. 3 kilo geriden basladim 12 kilo alabilirim
ya bana 7 alacaksın dedi :) bekledim ki bulantım olsun kusayım kilo vereyim başlarda diye ama hiç bişi olmadı o yüzden kilo falan veremedim :)AYYY BEN 1 KİLO VERMİŞTİM ŞİMDİ 2.BUCUK KİLO ALMISIM COK ALMISIM YA
ayyy ne güzel :) bende hiç kusma ve bulantı olmadığı için kilo vermedim tabii :)
BENDE KUSUYUM KİLO VERİYİM DEDİM AMA YOK YOK COK KÖTÜ BULANTI BİLE ZOR Bİ KAÇ KERE KUSTUM FELAKET BİŞEY AMAN BOŞVER BENİMDE İŞTAHIM AÇILDI NE YAPCAZ DÜN GECE 11 DE TOST YAPTIM YEDİMayyy ne güzel :) bende hiç kusma ve bulantı olmadığı için kilo vermedim tabii :)
ÇOK ÖZENDİM ŞİMDİ SANA 66BUCUK OLMUSUMBirde ben normalde oyle bir istahliydim kiii ye ye doymazdim bi ara 86 kilo oldum sonra durdurdum kendimi kilo verdim 75 e dustum hamile kaldim simdi 72 yim
BENDE KUSUYUM KİLO VERİYİM DEDİM AMA YOK YOK COK KÖTÜ BULANTI BİLE ZOR Bİ KAÇ KERE KUSTUM FELAKET BİŞEY AMAN BOŞVER BENİMDE İŞTAHIM AÇILDI NE YAPCAZ DÜN GECE 11 DE TOST YAPTIM YEDİM
BENDE KUSUYUM KİLO VERİYİM DEDİM AMA YOK YOK COK KÖTÜ BULANTI BİLE ZOR Bİ KAÇ KERE KUSTUM FELAKET BİŞEY AMAN BOŞVER BENİMDE İŞTAHIM AÇILDI NE YAPCAZ DÜN GECE 11 DE TOST YAPTIM YEDİM
ben 81.5 ile hamile kaldım evlendiğimde 65 idim gerçi düğünden 6 ay öncesine kadar 77 idim sonra kilo verdim sonra 2 yılda fazlasıyla aldımBirde ben normalde oyle bir istahliydim kiii ye ye doymazdim bi ara 86 kilo oldum sonra durdurdum kendimi kilo verdim 75 e dustum hamile kaldim simdi 72 yim
ahahahah :) valla gece yemeleri bende de var ama mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum, bi de bu aralar acıkınca tansiyonum düşüyo, betim benzim atıyo :) napıcaz bilmiyorum valla
amannnn canımıza değsin :) hahahahahhaahAyy bende de oyle oluyo hiç acliga gelmiyo bu hamilelik hemen bi halsizlik basliyo dayanilmiyo ac ac
göbeğim, yüzüm ve göğüslerimin çevresi resmen tüylendi! kafamda minik minik saçlar çıkmaya başladı! tırnaklarım hızlı uzuyor ama kolay kırılıyor :) sizde de böyle mi durumlar? ve de tüylerin kılların uzama hızına yetişemiyorum. çok bunaltıcı. nisanyagmurumm C cansucns22 T timely ZelGN