- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #1.621
hangi balıkları tüketiyosun:)) ee ben o zmn çok güzel besleniomuşum:)) balıkta haftada 2 yiyorum 3 yersem gına gelir tiksinebilirim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi balıkları tüketiyosun:)) ee ben o zmn çok güzel besleniomuşum:)) balıkta haftada 2 yiyorum 3 yersem gına gelir tiksinebilirim:))
BENİMDE AYNI O YÜZDEN BUGUN DOKTORA GİDİCEK CİNSİYETİ ÖGRENEBİLİRİZ DEMİŞ ONU BEKLİYORUMmueter senin doğum tarihimiz aynı zamana denk geliyor=) cinsiyetini öğrendin mi ?
büyük balıkları hem sevmiyorum hemde civa yüksek düşüğe neden oluyo diolar hamsi istavrit barbun yiyorum canım bol limonluuu enfesss:)))hangi balıkları tüketiyosun
hayırlı olsun canımMerhaba herkese
Bizim için biraz sürpriz oldu ama Ege'me kardeş geliyor inşallah Hamilelik nedeniyle emzirirken göğüs uçlarım çok acımaya başlayınca (ilk belirti bu oldu bu arada) 18.ayında memeden kesmek durumunda kaldım oğluşumu, ama doğumdan sonra isterse abi kardeş emzireceğim nasipse
Rabbim tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah.
Sütüm boldu, reglim de doğumdan 1 yıl sonra geldi ve seyrek az oluyordu. Regl gecikmesini hamileliğe yormadım. Oğlum oldukça sık emiyor sürekli meme isteyen başka bişi yiyip içmek istemeyen, uykuya dalarken emmek isteyen ve daldıktan sonra da memeyi bırakmak istemeyen bir bebek idi. Göğüs uçlarımda görüntü olarak bir değişiklik olmamasına rağmen çok acı çekmeye başlamıştım emzirirken ve bu sebeple acaba diyerek evde test yaptım pozitif çıktı. Doktorum da bu bir işaret olmalı, kesmelisin emzirmeyi dedi. Bayramda acı oje sürdüm göğüs ucumun kenarlarına ve oğlum meme acı dedi ilkini aldı, diğerini istedi ona da aynı şeyi yaptı ve sonra her istediğinde meme acı diyerek okşadı yaslandı ama ağzına almak istemedi bir daha. Uyku ve beslenmesi de sanki eskiye göre yavaş yavaş daha iyi oluyor, inşallah daha da iyi olacak, kolay değil tabi memekolik bir bebekti sonuçta. Doktorumuz da normal karşılıyor bu süreci, 1,5 yaş memeden kesmek için kötü bir zaman değil diyince içim ferahladı sonuç olarak sütün bol olması, regl in düzensiz olması kesinlikle kormuyor
ya eşimekızıyorum hiç almıyosun ne zaman istedin de almadım diye ikimizde unutuyoruz ya hubüyük balıkları hem sevmiyorum hemde civa yüksek düşüğe neden oluyo diolar hamsi istavrit barbun yiyorum canım bol limonluuu enfesss:)))
bizimki çook sewiyo balığı sanki benim için değilde kendi canı çekti diye alıyo gibiya eşimekızıyorum hiç almıyosun ne zaman istedin de almadım diye ikimizde unutuyoruz ya hu
benimki de erkeğe benziyor doktora göre bakalım nolacakMaşallah erkek bebek sayımız artıyor topicte sanırım.
ne güzel iştebizimki çook sewiyo balığı sanki benim için değilde kendi canı çekti diye alıyo gibi
adananisanyagmurumm istanbuldamısın?
her ilde balık çok bulunmuyomuş diye duydumda ondan sordum canım bolmu sizin orda
evet canım maşallah gerçekten bol somon ya da alabalık tuketiyodum daha çok onlar da risk grubuna giriyor muher ilde balık çok bulunmuyomuş diye duydumda ondan sordum canım bolmu sizin orda
girmiyo canım uskumru yeme amaevet canım maşallah gerçekten bol somon ya da alabalık tuketiyodum daha çok onlar da risk grubuna giriyor mu
Günaydın güzel anneler :)
Ben de dün akşam 2 aydır ilk kez balık yedimm hepimiz tamamen kurtulalım artık bulantılarımızdan da bebişlerimiz için faydalı şeyleri yiyelimm
yemedim zaten hiç gülümgirmiyo canım uskumru yeme ama
HANGİ BALIKLAR YENEBİLİR BEN HİÇ BİLMİYORUM ONLARIgirmiyo canım uskumru yeme ama
Sağol canimGünaydınlarr
Kabızlık çekenlere tavsiyem karnabahar pırasa lahana yemeleri. Artık pazarlarda yerini aldı bu sebzeler Çok güzel çalıştırıyorlar bağırsakları Bu hafta yedim ve faydasını gördüm.